icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
2. nov 2011

baby čo je s vami? Niekedy mam problem vas dočítať a teraz ledva jedna strana za deň

monika2712
2. nov 2011

@minusko no veru odkedy tu nie som tak to tu upada 😀 ale nie.. neviem preco nejak to stichlo. asi take obdobie.

ivcek
2. nov 2011

@minusko
.... 😀
cakame ci (ne)pride mrcha..😀

Ja ju cakam zajtra....a mam pocit ze pride...☹

minusko
2. nov 2011

@monika2712 asi,ale ak snažilkuju o dušu tak im to odpustime 🙂

minusko
2. nov 2011

@ivcek a testik si si nerobila žiadny?

monika2712
2. nov 2011

@minusko ano ano.. mozno sa vsetky poctivo snazia 😀

linuska1
2. nov 2011

@minusko
ja kupujem z ang internetovej lekarne..
40 ovu testy + 20 tehotenske ma vysli s postovnym na 12 eur..
mnozstvo si mozes navolit sama...

ivcek
2. nov 2011

@minusko
ziadny...😀 na moje pocudovanie som vydrzala...🙂

minusko
2. nov 2011

@linuska1 ako sa vola ta stránka,rada by som kukla

linuska1
2. nov 2011

@monika2712
som rada ze ti je uz lepsie..🙂

minusko
2. nov 2011

@ivcek klobuk dole,ja by som asi nevydržala. To ja som ešte ani mrchu nedostala a už som sa zasobila 10timi testami na tento cyklus 🙂

monika837
2. nov 2011

@ivcek tiez cakam zajtra na mrchu a mam pocit ze aj dojde... ☹

ivcek
2. nov 2011

@minusko
😀 😀
som si povedala, ze musim vydrzat....😀 ale vcera ma riadne lamalo...a dnes ani nehovorim...😀
....i ked dnes sa citim ako pred mrchou...takze tomu moc nedavam...☹

ktore
2. nov 2011

babulky mojeeee uz tesim na sexiiikove dnicky....xi xi.
@monika2712 no den ovu by mala byt toho 9.11 nanestastie ale podla ovu kalendara a na webe mame snazit od 7.11 DO 12.11 co ma zase len drazilo.bude zase zazrakked sa uchyti.teraz mam 7 den cyklu.myslim ze ty 8...
@linuska1 ty ako cakas na ms?

mukesina
2. nov 2011

@monika2712 ahoj moni 🙂 som rada, ze ti je uz lepsie , netreba zbytocne riesit veci okolo te hnusnej mrchy, aj ja som mala ake priznaky a nic z toho :( este aj test bol pozitivny. teraz som 24DC tak uvidime, ci sa nam zadarilo alebo nie

ivcek
2. nov 2011

@monika837
takze spolucakatelka...😀 uvidime zajtra...:o)

monika837
2. nov 2011

@ivcek tak tak 😀 ak ti zajtra nepride ides testovat?

linuska1
2. nov 2011
mukesina
2. nov 2011

@minusko mas pavdu aj ja som prekvapena, ze teraz sa tu malo pise.niekedy som tu nebola 3 odky a soms a nemohla docitat a teraz tu nie som cely den a max 2 strany. ako ?kedy (ne)ocakvas mrchu?

ktore
2. nov 2011

@minusko aj ja som nemala trpezlivost.testovala som.no teraz kupim len dva testy a necham si to len tesne pred ms a potom len na druhy den meskania.xi xi teplotu neberem v uvahu lebo teplota je vzdy hore do ms.takze to priznak neni.vlastne neda sa z toho zistit teho.iba ovu.uz len test a meskanie.ziadne ine priznaky babulky moje nie su dostacujuce.taaaakzeee.iba cakat.ak by bol nejaky priznak co som nikdy nezbadala na sebe tak iba ten budem brat.prsia vytok atd nieeeee

monika2712
2. nov 2011

@ktore ja som dnes 6dc. vychadza mi to zhruba na stvrtok piatok, takze snazit sa asi budeme v utorok a stvrtok, to by mohlo teoreticky stacit.. pripadne este piatok alebo sobota.. snad to zvladneme

@mukesina no hej, musela som si troska zresetovat hlavu cez vikend a tak.. dat sa dohromady.. tieto smutne sviatky .. uff. najhorsi rok toto... este prezit vianoce nejak a buduci rok uz bude dufam stastnejsi.

linuska1
2. nov 2011

@ktore

ja som uz dostala na 25 DC ... zajtra uz konci.. ale tento mesiac z toho nic .. mm nebude doma pocas ovulky... tak snad v decem.... 😀

ivcek
2. nov 2011

@monika837
... kedze mam pocit, ze pride, tak ju ocakavam...psychicky pripravena...😀
...ak nepride v piatok rano testnem...😀

ktore
2. nov 2011

@linuska1 no ani ja to tento mesiac nestihnem.som nahnevana

mukesina
2. nov 2011

@monika2712 tak snazime sa dalej 🙂 ziadne priznaky nepripisujme uz tehu az ked bude meskat tha hnusna mrcha :D

monika837
2. nov 2011

@ivcek napodobne 😀

monika2712
2. nov 2011

@mukesina no hej.. tie priznaky ma akurat rozculili.. kaslem na vsetko teraz..

mukesina
2. nov 2011

@monika2712 ved to tie priznaky katastrofa, aj ja som bola zufala, ale som si povedala uz dost moja.neries to az ked ti nebude meskat.

minusko
2. nov 2011

@mukesina ja som teraz len 13 DC tak čakam na ovu. Neviem kedy má prísť lebo mam riadne nepravidelny cyklus tak sa modlim až ju využijem.

minusko
2. nov 2011

@mukesina
@monika2712 Ani nehovorte baby,mňa tiež boleli prsia,podbruško,dokonca 3 či 4 pozitivne testy a silnejuci duch(foto je na 104tej strane tejto temy) a nakoniec nič z toho. Takže niekedy ani tie testy nepoôžu k istote.