Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@minusko no veru odkedy tu nie som tak to tu upada 😀 ale nie.. neviem preco nejak to stichlo. asi take obdobie.
@monika2712 asi,ale ak snažilkuju o dušu tak im to odpustime 🙂
@minusko ano ano.. mozno sa vsetky poctivo snazia 😀
@monika2712
som rada ze ti je uz lepsie..🙂
babulky mojeeee uz tesim na sexiiikove dnicky....xi xi.
@monika2712 no den ovu by mala byt toho 9.11 nanestastie ale podla ovu kalendara a na webe mame snazit od 7.11 DO 12.11 co ma zase len drazilo.bude zase zazrakked sa uchyti.teraz mam 7 den cyklu.myslim ze ty 8...
@linuska1 ty ako cakas na ms?
@monika2712 ahoj moni 🙂 som rada, ze ti je uz lepsie , netreba zbytocne riesit veci okolo te hnusnej mrchy, aj ja som mala ake priznaky a nic z toho :( este aj test bol pozitivny. teraz som 24DC tak uvidime, ci sa nam zadarilo alebo nie
@minusko
http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-...
mne testy prisli za 8 dni...
@minusko aj ja som nemala trpezlivost.testovala som.no teraz kupim len dva testy a necham si to len tesne pred ms a potom len na druhy den meskania.xi xi teplotu neberem v uvahu lebo teplota je vzdy hore do ms.takze to priznak neni.vlastne neda sa z toho zistit teho.iba ovu.uz len test a meskanie.ziadne ine priznaky babulky moje nie su dostacujuce.taaaakzeee.iba cakat.ak by bol nejaky priznak co som nikdy nezbadala na sebe tak iba ten budem brat.prsia vytok atd nieeeee
@ktore ja som dnes 6dc. vychadza mi to zhruba na stvrtok piatok, takze snazit sa asi budeme v utorok a stvrtok, to by mohlo teoreticky stacit.. pripadne este piatok alebo sobota.. snad to zvladneme
@mukesina no hej, musela som si troska zresetovat hlavu cez vikend a tak.. dat sa dohromady.. tieto smutne sviatky .. uff. najhorsi rok toto... este prezit vianoce nejak a buduci rok uz bude dufam stastnejsi.
@monika2712 tak snazime sa dalej 🙂 ziadne priznaky nepripisujme uz tehu az ked bude meskat tha hnusna mrcha :D
@mukesina no hej.. tie priznaky ma akurat rozculili.. kaslem na vsetko teraz..
@monika2712 ved to tie priznaky katastrofa, aj ja som bola zufala, ale som si povedala uz dost moja.neries to az ked ti nebude meskat.
@mukesina
@monika2712 Ani nehovorte baby,mňa tiež boleli prsia,podbruško,dokonca 3 či 4 pozitivne testy a silnejuci duch(foto je na 104tej strane tejto temy) a nakoniec nič z toho. Takže niekedy ani tie testy nepoôžu k istote.

baby čo je s vami? Niekedy mam problem vas dočítať a teraz ledva jedna strana za deň