Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte kocky ako sa mate?mate nieco noveho?
kurnik... neskoro som zacala varit obed... este sa to vari a ja som hladna 😀
Ahojky snazilky,aj ja som tu stale,snazim sa VAs aspon citat,teraz tu mam na dva tt mamku z prace,tak si uzivame jedna druhu,tak nemam tolko casu cez den pisat a vecer kym vas docitam,tak ste uz vsetky urcite v postielke a ja drzim vzdy ledva otvorene oci,ale nebojte ja sa polepsim :D,no ja tu asi ostanem po Vianociach sama snazilka,lebo my sme zatial este sexik nemali,tak dufam,ze aspon okolo ovulky bude cosi,ale tesim sa a ani to nebudem brat ako plodenie,ale myslim,ze po tak dlhej dobe si ho vychutnam,my sme mali zo vcera karfiol a zemiacky,takze priatel ma nabrate,ale akosi sa mu do jedenia nechce,ja a mala sme jedli predtym ako sla spinkat,tak v celku fajn den,aj tu je krasne,len ked sme sa vracali z prechadzky zacalo skaredo fukat,tak snad sa to este trosku umudri :D
Ahojte zienky, ja som dnes vydatne navarila, thajsku polievku a slovensku harulu, teda zemiakove placky.. teraz oddychujeme aj s kocurom, ten tu lezi rozvaleny jak... isla by som na prechadzku ale y nas dako fuka, tak uz ma to moc nelaka :( vecer upecieme gastany, zapalime v krbe a zahrame si poker.. taky je dnesny plan 🙂) no a od utorka dufam, ze plodime... mam ale taky zvlasny hlien teraz, trocha mi pripomina ovulkovy ale je hustejsi, tak len dufam, ze ovulka neprisla skorej alebo co... nemam ani testy ovu kupene, tak to nemam ako zistit, ale snad v utorok po kontrole na gynde budem mudrejsia.. aj teplotu meriam od konca mrchy, ale ta si tiez robi co chce zatial.. tak neviem ako podla nej odsledujem ovu.. to asi bude jasne az ked bude po nej.
@linuska1 🙂 mne stacil kusok, ale drahy si musel dat 3 krat duplu 😀 a teraz odfukuje pred telkou... ale vraj pozera film 😀
@monika2712 prezrad recept na polievku 🙂 ja by som ju niekedy vyskusala 🙂
"Po manželskej hádke hovorí manželka mužovi:
- Nebyť teba, bol by z nás ideálny pár!"
@asemilka ta polievka je zpolovice polotovar.. teda kupujem taku hotovu pastu v exotickych potravinach, vola sa to Tom Khai alebo Tom Yum, obe su podobne, je to len taky mali sacok s takou pastou v ktorej su uz vsetky potrebne koreniny. k tomu ide potom bud kuracie prsia a hriby alebo krevety a hriby, citron a fish sauce podla chuti.. a este kokosove mlieko... my to mame velmi radi, obkukali sme to v restike, a nasla som taku nahradu v tej paste z obchodu.
@monika2712 vcera sme kupovali taku kari pastu a tam bolo aj tamto... a som rozmyslala, na co to je.. uz viem 🙂 dakujem 🙂 kupime, ked budeme najblizsie v obchode 🙂
@asemilka no tak presne na toto 🙂
pozrela som zlozenie tej pasty na nete:
sůl, galanga, citrónová tráva, sójový olej, cukr, citrónová kůra, šalotka, koriandr, chilli, regulátor chuti: E621, regulátor kyselosti: E330.
teoreticky sa to da vsetko zohnat, akurat galnagu treba nahradit zazvorom, ale jednoduchsie je kupit tu pastu.. je to sikovne.. ak mate radi kokosove mlieko v polievke a jemne pikantne jedla, tak je to vyborna kombinacia.. manzelovi dnes extra chutila, kura a sampiony, pripadne sa daju pouzit aj hliva alebo shitake..
@monika2712 pikantne lubime obaja 🙂 tak budeme musiet vyskusat 🙂
@monika2712 mnam, aj ja by som si dala taku polievocku 🙂 Ja moc take exoticke jedla nevarim, ale ak zozeniem ingrediencie, tak skusim..
ahojte babule, my sme sa pred chvíľou zobudili z poobedňajšieho spánku, ja som dnes varila zajaca a bol dosť tvrdý tak som si moc nepochutila, mám chuť na niečo sladké keď vás tu čítam, včera som upiekla makovo-tvarohový koláč a dnes som ho všetok vytrepala lebo mak bol asi skazený a nedalo sa to jesť takže asi skočíme do mesta na nejaký koláč, ja sa mám po starom, mojmu telu preskakuje lebo špiním už 9 dní takže sa modlím nech to už prestane a šupšup na snažilkovanie, pekný deň
ze pol siestej... a vonku tma ako v rohu... tak rychlo sa stmieva... 😒 to asi preto, aby sme viac casu stravili v posteli s polovickami 😉 😀
baby ako vidim tak dneska ste tu hlavne varili 🙂 🙂
@monika2712 ja milujem azijsku kuchynu, este aj tu vo fr je mojou najoblubenejsou japonska restauracia 😎 ale doma som este neskusila varit nieco tak exoticke 😕 ale chutky si li narobila 😅
no ked som si pred chvilou prisla pozriet co ste tu dneska popisali tak som este mala poriadne palenie zahy, ale po citani o vsetkych tych jedlach mi normalne vytravilo a uz mi skvrka v zaludku 😀 normalne prirodna medicina na urychlenie metabolizmu 😀
no a ja este stale cakam na tu svoju mrchu a okrem bolesti prs nic, nic, nic.......... 😕

@orchis tak nejako 😀