icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
6. nov 2011

@orchis treba skusit, my s manzelom milujeme vsetko co sa tyka japonska, od jedla po nabytok.. takze robievame aj sushi doma, aj vselijake polievky a dobroty.. co nas napadne a na co sa daju zohnat ingrediencie...

asemilka
6. nov 2011

@orchis a kolko ti meska?

orchis
6. nov 2011

@monika2712 no ja som nejako nemala odvahu, ale teda skusim na zaciatok tu polievku 😉 ingrediencie tu urcite najdem. no vidim to tak, ze na buduci tyzden pojdeme do tej japonske, potesit nase chutove pohariky 🙂

orchis
6. nov 2011

@asemilka ja ti ani neviem 😕 dufala som, ze uz mam cyklus v pohode a ze teda ju dostanem na 27DC co bolo v piatok ale zda sa, ze tento bude dlhsi. mozno si zajtra rano urobim test, len tak pre istotu. aj ked ak by som bola tehotna tak aspon to hlupe podbrusko by som si snad citila, aspon nejake to pichnutie obcas, no vooooobec niiiiiic 😕
posledne tri cykly som mala nepravidelne, ak sa dobre pamatam tak 25, 33 a 24 dni, alebo nejako tak 😉
no a dnes som 29DC

asemilka
6. nov 2011

@orchis niektore zeny nevedeli niekolko mesiacov, ze su tehulky... co ked je to aj tvoj pripad 😉

orchis
6. nov 2011

@asemilka moja kamaratka bola na tom podobne. mala vela stresu v praci zaroven sa neustale nalievala litrami citronoveho caju lebo na nu nieco liezlo a tak ked jej mrcha meskala tak si povedala, ze je to asi kvoli tomu, nebolo to prvykrat. potom sa vybrala na gyndu len ne beznu kontrolu a zrazu sa jej lekarka spytala ci vie o tom, ze je tehotna 😀 to uz bola v druhom mesiaci, chuda bola z toho uplne vyhukana 😀

orchis
6. nov 2011

@asemilka ale tie baby co nevedia aj dlhsie o tom, ze su tehotne podla mna nevedia o tom len preto lebo sa vobec nesleduju. nepripisuju taku dolezitost nejakemu pichaniu v podbrusku alebo bolestiam prs a pod.
ja sa sledujem trosku viac, takze nejake co i len malinke priznaky by mi neusli 😅

dajaja
6. nov 2011

@orchis aj ja si myslim, ze priznaky nemusia byt.. 🙂 najhorsie, ze ked to mas takto nepravidelne, tak ani netusis, ci meska alebo nie.. zajtra sa teda testni a daj nam hned vediet. umieram zvedavostou 🙂

asemilka
6. nov 2011

@orchis tak to verim, ze bola prekvapena 😀 ja by som tam rovno v kresle odkvacla 😀

dajaja
6. nov 2011

@orchis no aj ja poznam baby, co zistili, ze su tehu veeelmi neskoro. jedna az v 6. mesiaci a jedna az ked zacala rodit 😀 😀 vsetko je mozne..

asemilka
6. nov 2011

@dajaja uf... tak to muselo byt prekvapko, ked zistila, ze rodi... 🙂

dajaja
6. nov 2011

@asemilka to teda bolo 🙂 ja tu babu sice nepoznam osobne, ale rozpravala mi to jej sestra.. Porodila rovno do zachoda, ale este pred tym si stihla privolat zachranku, len uz sa odtial nevedela v bolestiach postavit.. maly bol v poriadku, vazil 2,8 kg

martinka15
6. nov 2011

Ahojte dievčatá, tak sa síce poslušne hlásim a s nie pozitívnymi správami ☹ Stále som od utorka dúfala, keď ma začali bolieť prsia, že nám to konečne vyšlo....včera sa do toho pustila ešte bolesť v podbrušku, ale test som mala negatívny a dnes ráno bola bolesť veľmi neznesiteľná☹ O 11.00 ma prijali do nemocnice a zajtra ráno ma čaká operácia ☹ Z príznakov na tehu boli ďalšie cysty.....Držte prsty...

dajaja
6. nov 2011

@asemilka ja uz som o takychto pripadoch davno citala. Vraj sa to vola "cierny pasazier" 🙂 Zeny, ktore si neuvedomia, ze su tehotne, ani nepriberu, ani nemaju ine priznaky. babatko sa doslova skryva a nedava o sebe vediet.. Brusko im narastie z dna na den, az ked zistia, ze su v tom. Vtedy som tomu clanku nechcela moc verit, ale uz poznam 2 take pripady, takze sa to naozaj stava a asi aj dost casto 🙂

dajaja
6. nov 2011

@martinka15 moja, tak to naozaj nie su dobre spravy ☹ Velmi ti drzim palceky, nech si rychlo v poriadku..

orchis
6. nov 2011

@asemilka no ved chuda, ze potom uz lekarku vobec nevnimala tak ked dosla domov tak jej musela zavolat a cez telefon jej lekarka zopakovala vysledky vysetrenia 😀
@dajaja no o takych som uz aj ja pocula a je to az neuveritelne ale som si uz ista, ze je to mozne. len najhorsie je potom podla mna pre tie baby je najhorsie sa s tym psychicky vyrovnat 😕

mukesina
6. nov 2011

@orchis tak dufam, ze ti ani nepride 😀
no aj ja citam, ze dnes baby tu varili, ajja mam moooooc rada azijsku kuchynu, tu tiez chodime s manzelom do japonskej kuchyne a moooooooc mi chuti 🙂

orchis
6. nov 2011

@martinka15 😨 pravdaze ti tu vsetky drzime palceky. nech to mas co najskor za sebou.

orchis
6. nov 2011

@mukesina no uvidime 😉 tak ale dufam, ze sa na mna nechysta az niekedy v utorok alebo aj neskor 😕 u si nicim nie som ista 😨

martinka15
6. nov 2011

@dajaja
@orchis Ďakujem Vám.....teraz mi je fajn, keď ležím, len som dopychaná a vadí mi to ☹ Neviete náhodou, kedy po absolvovaní laparoskopie sa môžeme opäť začať snažiť o mimi? Stále dúfam, že mi budú robiť len laparoskopiu a nebude treba laparotómiu ....

mukesina
6. nov 2011

@orchis no nie si sama, mna dnes uz menej boli pobdursko, ale obcas ma tam pichne potom inde, teraz ma asi tak 15 min pichalo v boku tak ja u z fakt neviem, prsia ma este stale bolia, tak ja som zvedava co to bude.ale jednu sunku co som dnes chcel a jest som nemohla po ovonani, normlane fuuuuuuj 😀

linibini
6. nov 2011

Dedko sa vracia v noci z WC do spalne a vraví babke:"V záchode máme zase duchov. Keď som otvoril zasvietili, keď som odchádzal zhasli."Dedo, zase si sral do chladničky?

dajaja
6. nov 2011

@orchis praveze tieto kocky to prijali uplne perfektne. 🙂 mozno to bolo aj na nieco dobre. nemuseli sa stresovat cele tehotenstvo, ci bude vsetko v poriadku, zamyslat sa nad porodom a tak..

mukesina
6. nov 2011

@martinka15 drzime moooooooc prsteky 🙂

dajaja
6. nov 2011

@mukesina tak tieto tvoje priznaky vyzeraju veeeelmi slubne.. 🙂 kedy testujes?

mukesina
6. nov 2011

@dajaja no mrcha by mala prist 9 tak cakam az do vtedy, lebo minuly mesiac som sa testovala a nanic ☹ .no uvidime co to bude, ale neviem preco ma uz dnes tak neboli podbusko, len obcas, predtym asi 3 dni vkuse . a ty ako si na tom ? kedy (ne)ocakavas mrchu?

dajaja
6. nov 2011

@mukesina aha uz viem, ty dostavas vzdy deviateho 😀 tak to ti zostavaju uz len 3 dni na (ne)cakanie.. ja som teraz 4DC, takze nas to snazenie este len caka 🙂 Tento mesiac mi mrska prisla o jeden den skorej, tak som ani nestihla testnut.

mukesina
6. nov 2011

@dajaja no ja mam taky pocit uz asi 3 den , ze uz ide a zatila nic 😀 ano to som ja co mi vzdy pride 9 😀 , ncha sa prekvapit.fakt uz na priznaky moooc neverim.

mukesina
6. nov 2011

@dajaja tak drzim prsteky a poriadne snazilkovat 🙂

asemilka
6. nov 2011

@martinka15 jejda moja... drzim prsty a prajem skore uzdravenie 🙂