Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina no ale ty mas aspon nejake priznaky 😉 😉 to ja by som bola aka rada keby ma aspon kde tu zapichalo v podbrusku 🙂 ale ja som uz asi od zaciatku tyzdna mala tusenie, ze nie som v tom a ze mi bude meskat 😀 to ako ked niektore baby citia, ze su v tom aj bez toho aby sa testly tak ja som na tom podobne len v opacnom smere 😉 nejaky siesty zmysel 😀
som velmi zvedava na toho 9-teho 😉
@ktore a manzela mas uz teda zarezervovaneho? 😉 tak hor sa do santenia 😀
@monika2712 nemozete to poistit aj trosku skor , ze necakat na ten utorok? napriklad dneska? 😉 ved tym nic nepokazite.
@orchis ale mohli by sme... ale nechcem sa mi 🙂 ale pozrela som ten hlien znova, a este to asi nebude ono... este neni taky tahavy.. len zvodnatel.. a zajtra si skusim predsa len tie ovu testy..
@martinka15 drzkaj sa a jasne,ze budeme na teba mysliet
@ktore no moja,tak ak sa to zacina,bolo by dobre zacat pomaly ale isto snazilkovat :D a hlavne uzivat si to a moja kde mas fotku?
hm vecer je tu mam 11DC tak hor sa do santenia a snazenia...dnes ovu test este nieje bohvie co ale tak skusat mozme 🙂
@monika2712 vy sa snazite iba v obdobi predpokladanej ovu?
@katie1 no cca dva tri dni pred zaciname.. kedze podla vypoctov by som mala mat az vo stvrtok alebo piatok..
@dajaja no mne po tej sekcii tak občas blbne cyklus, pred rokom som bola na čistení a nič je to rovnaké iba keď beriem dufaston tak nie ale zase sa mi ním nechce stále napchávať tak dúfam že sama odíde a konečne otehotniem a budem mať na chvíľu pokoj, prajem príjemné snažilkovanie
Ahojte snazilky. Pisem sem prvy krat. Mam 28 a mame doma jednu malu slecnu 6 rocnu prvacku ale uz asi rok sa snazime o druhe a stale nic...velmi chceme,hlavne manzel. Prve nam vyslo bez problemov tak z tohto sme trosku uz nervozni...je pravda ze som v poslednej dobe nebola prave v najlepsej psychickej pohode tak to trosku pripisujem aj tomu...samozrejme stale verime...ako vsetky
Nie este sme to takto neriesili,kedze nemavam ziadne bolesti mam pravidelny cyklus atd...povedali sme si ze ak to nevide do konca roka zacneme to riesit
Ja som brala poctivo kys. lis. a aj tak mi moj MILY doktor oznamil DO TELEFONU ze budem mat asi postihnute dieta. Po opakovanych odberoch sa chvalabohu ukazalo ze to bol omyl v laboratorium a ja mam doma krasnu zdravu sikovnu a modru dcerku...samozrejme doktora som vymenila.
tyzden najhorsi tyzden v nasom zivote...co sme nevedele ako to bude dalej az kym nam nepovedali vysledky
dobre ranko baby zase vykend bez MK...ale 10 stran precitat to je nad moje sily ... co nove?... orchis ?? ostatne vykendove testovatelky??
@ktore ja asi dneska kupim ovu testy, lebo mam obavy ze ovu pride skorej.. zase som zmatena z hlienu..

babulky, idem ja. popozeram tv trosku, pocitam si casopis... a niekde medzi tym sa este s polovickou hodime do sprchy 🙂 bru noc a zajtra pekny den 🙂