icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
6. nov 2011

babulky, idem ja. popozeram tv trosku, pocitam si casopis... a niekde medzi tym sa este s polovickou hodime do sprchy 🙂 bru noc a zajtra pekny den 🙂

monika2712
6. nov 2011

@asemilka paaa
@marcovka1 acidoflan je kys.listova so zelezom..

orchis
6. nov 2011

@mukesina no ale ty mas aspon nejake priznaky 😉 😉 to ja by som bola aka rada keby ma aspon kde tu zapichalo v podbrusku 🙂 ale ja som uz asi od zaciatku tyzdna mala tusenie, ze nie som v tom a ze mi bude meskat 😀 to ako ked niektore baby citia, ze su v tom aj bez toho aby sa testly tak ja som na tom podobne len v opacnom smere 😉 nejaky siesty zmysel 😀
som velmi zvedava na toho 9-teho 😉

orchis
6. nov 2011

@asemilka dobru noc 🙂

orchis
6. nov 2011

@marcovka1 ved uvidime, ale nechcem si robit zbytocne nadeje 😉

orchis
6. nov 2011

@ktore a manzela mas uz teda zarezervovaneho? 😉 tak hor sa do santenia 😀
@monika2712 nemozete to poistit aj trosku skor , ze necakat na ten utorok? napriklad dneska? 😉 ved tym nic nepokazite.

monika2712
6. nov 2011

@orchis ale mohli by sme... ale nechcem sa mi 🙂 ale pozrela som ten hlien znova, a este to asi nebude ono... este neni taky tahavy.. len zvodnatel.. a zajtra si skusim predsa len tie ovu testy..

esmemia
6. nov 2011

@martinka15 drzkaj sa a jasne,ze budeme na teba mysliet
@ktore no moja,tak ak sa to zacina,bolo by dobre zacat pomaly ale isto snazilkovat :D a hlavne uzivat si to a moja kde mas fotku?

kikusik88
6. nov 2011

hm vecer je tu mam 11DC tak hor sa do santenia a snazenia...dnes ovu test este nieje bohvie co ale tak skusat mozme 🙂

esmemia
6. nov 2011

@asemilka dobru nocku 😉

linibini
6. nov 2011

@dajaja oka, pokukam to... diky

katie1
6. nov 2011

@monika2712 vy sa snazite iba v obdobi predpokladanej ovu?

linibini
6. nov 2011

@asemilka bolo to na vodafone.. nechápem ich...

esmemia
6. nov 2011

@linibini aj ja som ju videla,asi sa zblaznili

monika2712
6. nov 2011

@katie1 no cca dva tri dni pred zaciname.. kedze podla vypoctov by som mala mat az vo stvrtok alebo piatok..

rysauka
6. nov 2011

@mukesina ja beriem kyselinu listovú a calibrum

rysauka
6. nov 2011

@dajaja no mne po tej sekcii tak občas blbne cyklus, pred rokom som bola na čistení a nič je to rovnaké iba keď beriem dufaston tak nie ale zase sa mi ním nechce stále napchávať tak dúfam že sama odíde a konečne otehotniem a budem mať na chvíľu pokoj, prajem príjemné snažilkovanie

majenko
6. nov 2011

Ahojte snazilky. Pisem sem prvy krat. Mam 28 a mame doma jednu malu slecnu 6 rocnu prvacku ale uz asi rok sa snazime o druhe a stale nic...velmi chceme,hlavne manzel. Prve nam vyslo bez problemov tak z tohto sme trosku uz nervozni...je pravda ze som v poslednej dobe nebola prave v najlepsej psychickej pohode tak to trosku pripisujem aj tomu...samozrejme stale verime...ako vsetky

ivuss01
6. nov 2011

@katie1 no my sa snazime stale, nie len pocas plodnych dni, aj ked nam to nevychadza, dnes som 20DC tak uvidime, na buduci tyzden,ci sa podarilo... ako dlho patris medzi snazilky? a ja beriem iba kyselinu listovu: acidum folicum

rysauka
6. nov 2011

@majenko Ahoj, vitaj. A bola si už na nejakej lek. kontrole či je všetko ok?

majenko
6. nov 2011

Nie este sme to takto neriesili,kedze nemavam ziadne bolesti mam pravidelny cyklus atd...povedali sme si ze ak to nevide do konca roka zacneme to riesit

majenko
6. nov 2011

@ivuss01 Ja som brala kzselinu lis. ked som bola uz prvy krat tehotna ale pocula som ze je dobre to uzivat aj pred otehotnenim

ivuss01
6. nov 2011

@majenko ja ju beriem uz od polky augusta, ako som vysadila hak, ale stale akosi nic.... pred prvym tehu mi dr predpisala duphaston, ale napamatam si, aky mal presne vyznam :(

majenko
6. nov 2011

Ja som brala poctivo kys. lis. a aj tak mi moj MILY doktor oznamil DO TELEFONU ze budem mat asi postihnute dieta. Po opakovanych odberoch sa chvalabohu ukazalo ze to bol omyl v laboratorium a ja mam doma krasnu zdravu sikovnu a modru dcerku...samozrejme doktora som vymenila.

ivuss01
6. nov 2011

@majenko inak tomu nechapem, akym pravom takto mozu strasit a stresovat tehotnu zenu, a este do telefonu, dufam, ze ta vtedy dhlo nestresovali,

majenko
6. nov 2011

tyzden najhorsi tyzden v nasom zivote...co sme nevedele ako to bude dalej az kym nam nepovedali vysledky

oskvarka
7. nov 2011

dobre ranko baby zase vykend bez MK...ale 10 stran precitat to je nad moje sily ... co nove?... orchis ?? ostatne vykendove testovatelky??

katie1
7. nov 2011

@ivuss01 ahoj, my sa tiez snazime stale, ja som dnes 22DC. Drzim palce, ako vidim, budeme testovat priblizne rovnako 😉
@orchis Ako dopadlo testovanie?

ktore
7. nov 2011

@esmemia uz naskocila fotka.ja mam dnes zase 36.1 teplotku.velmi som zvedava ktory den bude ovu.o dva dni by mala byt.pisem sem malo ale po ovu sa zacnem asi viac pripajat.

monika2712
7. nov 2011

@ktore ja asi dneska kupim ovu testy, lebo mam obavy ze ovu pride skorej.. zase som zmatena z hlienu..