Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Baby tento mesiac to uz musi vyjst aspon jednej!!! november proste musi byt uspesny! 😎
@monika2712 tak, tak 🙂 uz sme tu davno nemali ziadnu cerstvu tehulku 😉 ja mozem slubit, ze sa budeme snazilkovat do uplneho vycerpania 😀 uz ma nezastavia ani krce v podbrusku 😉
@orchis hm ja len dufam, ze tento mesiac ich nebudem mat take brutalne ako minuly.. tiez som uz nemohla, sak som ledva stala, sedela... tak uvidime.. ja chcem darcek pod stromcek a basta!! som sa rozhodla...proste to musi vyjst..
no ked tak rozmyslam u nas v sirokej rodine mame vsetci narodeniny v rozmedzi od septembra do aprila 😕 tak mozno aj nam sa teda zadari az niekedy v januari alebo februari 😉
@monika2712 ved prave, aj ja som normalne trpela tento mesiac tymi bolestami, ale ak tie bolesti znamenaju, ze prave ovulujem tak zatnem zuby, dam si poharik vinka a ide sa na to 😉
@monika2712 ja som sa uz vzdala predstavy dvoch ciarok pod stromcek, musela som inac by som z toho bola s bliziacimi sa sviatkami uplne na nervy 😉 akysi pud sebazachovy 😀 kedy pride vtedy bude 😉 len sa naucit lepsie zvladat tie dni pred ocakavanou mrchou 😕
@orchis no asi to je najlepsie spravit. ja lutujem ze sme sa nepremohli minuly mesiac. mohlo to vyjst.. ale tak ja s bolestami este aj cvicit som isla, a drahy na angline do deviatej.. takze sme boli uplne KO obaja..
@orchis no hej, mne tiez vsetci vravia ze sa nemam tak upinat na to casovo. ze ked sa nepodari do sviatkov, tak sa svet nezruti.. a ano chapem to.. ale tak stale budem verit ze budeme uspesni, a ked nie.. no hej, budem sa musiet troska viac ovladat aby som sa zas nezrutila.. hovorim ze tie dva tyzdne po ovu sa musim zamestnat, ist cvicit, nieco robit.. proste nemysliet na to .. tak som zvedava ako sa mi s tym bude darit.. zacala som troska cvicit doma, lebo som uz jak poleno drevena a rozpuchnuta, tak ked troska naberiem doma silu, tak zas zbehnem do fitka po sto rokoch a plus asi dance aerobic v stredu troska endorfiny vypustit..
Ahojte, dlhsie som tu nebola ale vidim, ze nas slub, ze do Vianoc tehu sa tu nejako straca ☹ Hlavu hore, podari sa to - ved o tom su Vianoce 🙂 o plneni snov, zazrakov - pravdaze tie komercne Vianoce ani nespominam ☹ Urcite sa nam to podari. My sme po prvom neuspechu cakali pekne na plodne dni. Vcera som mala ovu test pozitivny ako nikdy, tak sme na to vhupli a dnes vecer to este potvrdime a dalej si budeme pekne zit a cakat - ale tento mesiac bez stresov, paniky, nervov 🙂 A ja verim, ze sa to podari ale pochopim aj ked nie 😖 ale ved o tom je zivot 🙂
ahojte, hlásim, že doposiaľ sme poctivo snažilkovali 😀 no manžel je od dnes na PN, má nejakú črevnú virózu a lekár mu aj predpísal lieky, myslíte že môžme aj napriek tým liekom sa aj naďalej venovať splodeniu dieťatka? mužíček vládze, v tom problém nie je, len či tie lieky nebudú mať nejaký vplyv? 😨
ahojte babeny, tak ja som to tento mesiac vzdala s tym, ze riesim ine zdravotne veci a lepsie bude pockat, a ono sa to zrovna podarilo. v piatok som si robila test a dnes mi to potvrdila na gynde 🙂 tak sa tesim, len dufam, ze sa mi da vsetko ostatne do poriadku, ale podla doktorky sa nemam bat. no aspon mi odpadli vsetky rontgeny a nemusim sa napchavat antibiotikami
@orchis nooo vies , ale tym priznakom moooo cneverim, :( no uvidime co to bude, ale vecer ked som isla spat tak som mala taky biely hustejsi vytok, bradavky ma nebolia :( , necham sa prekvapit 😀 , ty beries kyselinu? ja by som aj brala keby som vedela ako sa to povie po spanielsku ☹ a ani manzel nevie ☹
baby a tie co viete super anglinu akos a povie po anglicky kyselina listova, ze by som si tu v Spanielsku zbehla kupit, lebo ste ma az vystrasili ☹ .hadam v lekarni budu vediet co chcem 😀 a hlavne po anglicky 😀 dakujem Vam
a ten acidum folicium akurat citam co to je, a tam je , ze sa na to nesmie pit, ked si s muzikom si bcas otvorime flasu vinka ku filmu?y na to babule vobec nepijete?
Baby mna dnes fakt boli podbrusko.. ze by ta ovulka predsa len prisla skorej? kurnik, kto sa v tom ma vyznat!! 😠

@ktore no moja,tak sklamana budem ci sa mi to bude pacit ci nie,ale uz nebudem verit ziadnym priznakom,aj teplota bola minuly mesiac v celku pekna a nic z nej,takze meriam ,len koli potvrdeniu ovu a koli tomu aby som vedela presnu dlzku cyklu a ako sa mi zvykne drzat teplotka
@orchis dokelu,ved prvy sneh ma byt az s prichodom Martina na bielom koni a ty uz teraz biely test,neni tam ani mini naznak nicoho ruzoveho???