icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
7. nov 2011

@orchis to fakt test bol snehovobiely? ☹ , ale mozno este skoro si testovala 🙂 a ked nie tak tento mesiac sa posnazite a bude to darcek pod stromcek 🙂

mukesina
7. nov 2011

@monika2712 tak sup sup do snazilkovania od dnes 🙂

orchis
7. nov 2011

@mukesina po vysadeni femibionu som zatial nezacala brat ziadne vitaminy. ale som sa povypytovala svojich kamaratok ktore uz maju deticky alebo su tehotne a mnohe brali vitaminy len pri prvom dietatku a pri dalsich uz nie a deticky su zdrave, tak ma to ukludnilo 😎 snazim sa jest vela strukovin, zeleniny a ovocia tak ten prisun kyseliny listovej by mohol byt teda ok 😉

esmemia
7. nov 2011

@monika2712 no ak boli,tak nie je o com,vsak zacnete snazilkovat len o den skor,a snazilkujte pre istotu obden aby ste poistili

esmemia
7. nov 2011

@mukesina ja som pri malej vobec nic nejedla je zdrava ako ryba a ani pocas tehu neboli komplikacie 😉

nufacikmi
7. nov 2011

@orchis super, takže už máme program na večer 😀 na toto ma vždy dosť síl 😉 však sa aj čudujem, že mu dal doktor celý týždeň PN, veď podľa mňa mu skoro nič nie je..- ja som mala to isté pred mesiacom a ešte horšie som na tom bola a dostala som sa z toho po dvoch dňoch, no keď chlap je chorý, tak to je ako malé dieťa 😅

orchis
7. nov 2011

@mukesina uuuuuplne biely 🙄 ale vies ako sa mi triasli ruky ked som si ho robila 😀 jaked tam raz budem mat tu druhu ciarku tak ja asi rovno skolabujem 😀 neviem presne kolko som DPO, skontrolovala som si svoje zapisky a mozem byt medzi 11-14DPO. ale tak nech uz ta potvora dorazi aby sme sa mohli dat do dalsieho kola 😉

mukesina
7. nov 2011

@esmemia 🙂 ale baby ma tu vystrasili ☹ tak skocim kuoit a uvidime

mukesina
7. nov 2011

@orchis jaaaaj , ja som este nic nebrala, tu papam zeleninu , je tu jej hodne 🙂 , tak asi dnes pojdem nieco kupit, ale ked je to vit. tak preco ssa na to nesmie pit?tym ma trosku zaskocili.hadam, ze sa s nimi nieako dohovorime 😀

orchis
7. nov 2011

@nufacikmi presne to som ti chcela na to odpisat 😀 to su chlapi 😀 a nie je ten vas lekar tiez chlap a preto s nim tak suciti 😀

mukesina
7. nov 2011

@orchis no ja mne sa stale trasu ked si robim, preto som si teraz povedala, az po meskani 😀 , tak nemusela by dorazit a ked chce dorazit tak nech si pohne, ze mozete opat snazilkovat.ja este 2 dni ja uz asi umrem 😀

orchis
7. nov 2011

@nufacikmi jaaaaj ja blba, ved jasne ze je chlap inac by si napisala ze lekarka 😀 to ja som uplne prepnuta na anglinu 😀

orchis
7. nov 2011

@mukesina ty aspon vies na kedy ju cakas 😉 to vydrzis 🙂

mukesina
7. nov 2011

@orchis no nic ine mi ani neostava, ale podla mna dorazi mrcha mrchovska 😀

monika2712
7. nov 2011

@mukesina
@esmemia no uvidim, pre istotu spravim test dneska... ide o to ze zrovna dnes a v stredu nam to so snazenim velmi nevychadza, tak by som radsej zajtra a stvrtok, ale ak bude pozitivny test tak neni o com, musime sa prekonat 😀

katie1
7. nov 2011

@mukesina ja jem a pijem vsetko ako doposial kym nebudu na teste dve ciarky. Akurat som si vsimla, ze mi je nevolno ked si dam zeleny caj. Potom som sa dozvedela, ze sa to s listovkou nehodi...a nedavam si ju radsej rano nalacno...
@monika2712 mna boli brucho stale odkedy ideme naplno...picha ma kde-tu...mokra som tiez stale...vela curam, smrdi mi vsetko, chce sa mi spat, obcas ma napne...skus si nahovorit, ze to je PSYCHIKA...a iba sexikujte (cely cyklus) 😉

mukesina
7. nov 2011

@katie1 tak drzim prsteky, ze su to tehu priznaky 🙂

mukesina
7. nov 2011

@orchis a na ten Folic Acid sa nemoze nic pit?beries ho?

katie1
7. nov 2011

@mukesina toto iste som mala aj minuly mesiac pred MS (a to sme isli mimo plodnych dni). Tak som sa uz poucila a uz viem, ze to je cele klamlive. Treba len pockat na den D a urobit si test. Vsetko ostatne je nespolahlive.

katie1
7. nov 2011

@mukesina ja si normalne dam alkohol ked mam chut. Ci chystas sa nejak stat? 😀

mukesina
7. nov 2011

@katie1 nie, ale mame ist na krstiny tu a u nich je take pravidlo zauzivane, ze nemozes povedat nie, ked nemas na to to dovod 😀

orchis
7. nov 2011

@mukesina ja som ho brala nieco vyse mesiaca ale som ho musela vysedit lebo mi zjavne nesadol. no nechapem ako to myslis, ze sa nan nemoze nic pit 😕 ja som nic podobneho nepocula, ved tu tabletku musim zapit nejakou vodou, nie? a teraz som si dokonca pozrela na krabicke tak ze sa ma brat jedna tabletka denne a zapit poharom vody, to je na krabicke od femibionu.

mukesina
7. nov 2011

@katie1 takze ty ten Folic acid beries?

mukesina
7. nov 2011

@orchis som myslel pit alkohol, lebo som si na nete nasla letacik a tam je upozornenie

orchis
7. nov 2011

@mukesina ty si myslela ze pozivanie alkoholu v obdobi brania tabliet? ak ano tak mi to pride prehnane, ja pokracujem v stravovani ako predtym az dovtedy kym nebudem vediet, ze som tehotna. a to zahrna aj obcasne cervene vinko k veceri alebo obedu. jedine co som uz davno nemala je krvavy steak, ale ak teraz dostanem mrchu tak si ho dam 😅

katie1
7. nov 2011

@mukesina babo nie je do 5tt zivene matkou.
My sme boli pocas mojej predpokladanej ovu na chalupe a pilo sa tam kazdy den😅
Domaci stale nosili ,,ochutnavky" - a ked som si dala zo slusnosti jeden stamprlik, tak som musela dat aj ,,do druhej nohy"...inac som sa ich nezbavila 😝 😀

mukesina
7. nov 2011

@orchis ano ano to som myslela, lebo n letaku je napisane ze ziaden alkoho, ale ved to su vitaminy tak tomu trosku nechapem 😀 , dakujem ti

mukesina
7. nov 2011

@katie1 no tu su taky isty ste ani dopite nemas a uz mas naliaty dalsi 🙂 , hadam v stredu nepride ani dalsie 9 mesiace a mam dovod nepit na krstinach

orchis
7. nov 2011

@mukesina tak som si precitala priletovy letak k femibionu tu vo fr a ziadna zmienka o nepiti alkoholu. ved tu by im to nikto nebral ak by tam napisali, ze sa nesmie pit 😀 zeny si radsej dopraju zeleninovy salat s poharikom vina nez tabletky 😀

mukesina
7. nov 2011

@orchis no na nasom ano, no tom co sa chcem tu opytat ci maju ten Folic Acid. dnes si opat sama doma?ja ano ☹ do stredy robi a potom do pondelka volno 😀 ,ale ma prist mrcha cize nic nebude 😀