Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 teplota urcite vystupi na viac ako si mala doteraz.ale urob aj test a meraj dalej aspon budes vediet aka teplota bude po ovu.ja mam velmi nizku teplotu.minuli mesiac som merala len par dni pred ms a mala som 36.8 -36.9 takze ovu prebehla.len som nemerala.zato skusim teraz merat.aj ja citim ze je ovu blizko podla vlhkosti.uvidime.skusat ale nevychadza lebo by mala byt stredu-stvrtok 🙄
@monika2712 myslim ze ak je pozitivny ovu test tak ovu by mala byt do tych dvoch dni nie?ja som bola v meste ale nekupila som.som dost roztrzita,nemala som rozum na tom.taka som podrazdena ze sama nechapem.a to je ms este daleko.
@orchis takze parenicu 🙂 Boli sme v IT takmer na hranici s FR a tak sme pobehali Niece, Monaco...a este tam okolo..nizsie sme uz nesli lebo sme mali nabitiy program zase na Toskansko...ale krasne tam bolo...sme sa zamilovali a ked nevyjde to co ma tak buduci rok v lete zbehneme iba do FR 😉 Krasna krajina...a este krajsia rec...mozes sa tam v praci rovnako realizovat ako na SR?
@katuch30 asi by som sa v nej mohla realizovat ak by som ju mala 😀 nie moja, zatial ziadna praca na obzore, lebo aj ked ta rec je krasna naucit sa ju korektne je drina. ale tak v januari by som sa uz mala zacat obzerat po praci, no nemam ani tusenia po akej 😕 z toho este budem zase vystresovana 😀
ahojte
rada by som sa pridala k vam do tejto temy, my s manzelom sme sa rozhodli, ze zacneme snazilkovat po lete 🙂 , zatial vsak ziaden vysledok, preto verim a cakam, ze sa to coskoro obrati 🙂 , teraz cakam ci sa dostavi alebo nedostavi menzes
@kawasaki17 vitaj dalsia cakatelka 😉 a kedy by sa mala dostavit? kolko DC si a kolko DPO? mas nejake podozrenie na to, ze by to mohlo byt ok tentokrat? 🙂
@kawasaki17 ahojko.som rada ze si tu medzi nami.
@kawasaki17 vitaj 🙂
@orchis tak este vobec neviem, mrcha by mala prist okolo 22 novembra, ale to s istotou povedat nemozem, pretoze ja mam menstruaciu ako sa jej zachce, takze len cakam a cakam. co je DC a PDO ? zapajam sa prvykrat do takej temy, takze niesom este zaskolena 🙂
@kawasaki17 dalsia snazilka pribudla 🙂
@ktore no ja som si kupila akurat, pre zmenu pepino testy, su cenovo podobne ako rapiclear, tak som zvedava, asi sa testnem az ku veceru lebo poobede mi nikdy nevysiel pozitivny test, tak asi az ked pridem domov z prace.. chudak manzel ani nevie co ho mozno caka 🙂
no tu teplotu ja nechapem, ako mam zistit dopredu podla nej ze kedy pride ovu.. chapem, ze ked zacne stupat a ze stupa tri dni po ovu tak vtedy prebehla, lenze nemozem vediet ktory den zacne stupat.. zatial je na tych 36.8 tak uvidime zajtra..
@katuch30 ja som vystudovala chemiu na technike a pracovala som v labaku. no tu sa budem musiet poobzerat po niecom inom. konkurencia je tu velka v danom odbore a ja mam sk titul to by som tu potrebovala si urobit este rok dva na nejakej univerzite aby mi ten titul uznali. tak uvidim ako to dopadne 😉
@ktore a hej do 48 hodin po pozitvnom ovu teste by mala prebehnut ovu.
@kawasaki17 DC-den cyklu a DPO-kolko dni po ovulacii 😉 tak ty si na zaciatku cyklu? no lebo 22.novembra je este poriadne daleko 😕
@orchis tak tak, len ci toho 22 vobec dojde, ci mi nebude zas meskat 3 tyzdne ako posledne alebo nepride dokonca skor, u mna je mozne vsetko,
@kawasaki17 no a ja sa tu zlostim, ze som uz 30DC a mrcha nikde 😀 to co by bolo so mnou ak by som to mala ako ty, no radsej ani nepomysliet 😀 tak v priemere ake dlhe zvyknes mat cykly?
@orchis 38 dni, ale to je ozaj len orientacne cislo....

@oskvarka no sme tu aspon tri, ktore stale cakame na cervenu. teda presnejsie povedane, ja cakam a nemam ani potuchy kedy dorazi len dufam, ze v priebehu nasledujucich dvoch dni.
@mukesina a ivcek ju necakaju toho 9-teho 😉 take rychle zhrnutie 😉
a @kata13 je tehotnaaaaaa 😎