icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
7. nov 2011

@oskvarka no sme tu aspon tri, ktore stale cakame na cervenu. teda presnejsie povedane, ja cakam a nemam ani potuchy kedy dorazi len dufam, ze v priebehu nasledujucich dvoch dni.
@mukesina a ivcek ju necakaju toho 9-teho 😉 take rychle zhrnutie 😉
a @kata13 je tehotnaaaaaa 😎

orchis
7. nov 2011

@katuch30 aaaale, vobec nic sa nestalo 😉 ja som rada, ze tu mame konecne novu tehulku aj ked nou nie som ja 🙂 ved vsetkym sa nam raz zadari 😉
aj ja by som uz rada snazilkovala, mozno vecer prepadnem priatela 😀

katuch30
7. nov 2011

@orchis len do toho 🙂 a kde to v tej krasnej Francii zijete? tento rok sme tam boli na dovolenke a zamilovala som sa 🙂 Priatej je Slovak?

dajaja
7. nov 2011

@kata13 gratulujem mooooc!!! prajem prijemne tehulkovanie 🙂

orchis
7. nov 2011

@katuch30 zijeme v montpellier, dole na juhu a priatel je franik. slovensko ma velmi rad dokonca sme aj rozmyslali nad tym, ze by sme sa nastahovali na sk, kvoli mojej praci, ale aj ja som sa zalubila do fr a tak sme tu 🙂 a prave vcera mi hovoril ako rad by si dal parenicu 😀

orchis
7. nov 2011

@katuch30 a kde ste boli na dovolenke?

ktore
7. nov 2011

@monika2712 teplota urcite vystupi na viac ako si mala doteraz.ale urob aj test a meraj dalej aspon budes vediet aka teplota bude po ovu.ja mam velmi nizku teplotu.minuli mesiac som merala len par dni pred ms a mala som 36.8 -36.9 takze ovu prebehla.len som nemerala.zato skusim teraz merat.aj ja citim ze je ovu blizko podla vlhkosti.uvidime.skusat ale nevychadza lebo by mala byt stredu-stvrtok 🙄

ktore
7. nov 2011

@monika2712 myslim ze ak je pozitivny ovu test tak ovu by mala byt do tych dvoch dni nie?ja som bola v meste ale nekupila som.som dost roztrzita,nemala som rozum na tom.taka som podrazdena ze sama nechapem.a to je ms este daleko.

katuch30
7. nov 2011

@orchis takze parenicu 🙂 Boli sme v IT takmer na hranici s FR a tak sme pobehali Niece, Monaco...a este tam okolo..nizsie sme uz nesli lebo sme mali nabitiy program zase na Toskansko...ale krasne tam bolo...sme sa zamilovali a ked nevyjde to co ma tak buduci rok v lete zbehneme iba do FR 😉 Krasna krajina...a este krajsia rec...mozes sa tam v praci rovnako realizovat ako na SR?

katie1
7. nov 2011

@mukesina uz sa teda tesim na testik, pocity mozu byt take iste ako pred MS, to je normalne 😉

mukesina
7. nov 2011

@katie1 a ty sa ako citis ?

orchis
7. nov 2011

@katuch30 asi by som sa v nej mohla realizovat ak by som ju mala 😀 nie moja, zatial ziadna praca na obzore, lebo aj ked ta rec je krasna naucit sa ju korektne je drina. ale tak v januari by som sa uz mala zacat obzerat po praci, no nemam ani tusenia po akej 😕 z toho este budem zase vystresovana 😀

kawasaki17
7. nov 2011

ahojte
rada by som sa pridala k vam do tejto temy, my s manzelom sme sa rozhodli, ze zacneme snazilkovat po lete 🙂 , zatial vsak ziaden vysledok, preto verim a cakam, ze sa to coskoro obrati 🙂 , teraz cakam ci sa dostavi alebo nedostavi menzes

orchis
7. nov 2011

@kawasaki17 vitaj dalsia cakatelka 😉 a kedy by sa mala dostavit? kolko DC si a kolko DPO? mas nejake podozrenie na to, ze by to mohlo byt ok tentokrat? 🙂

katuch30
7. nov 2011

@orchis a co si porabala na SK? to urcite nie je lahke...ako dlho ste vo FR? 😉

ktore
7. nov 2011

@kawasaki17 ahojko.som rada ze si tu medzi nami.

mukesina
7. nov 2011

@kawasaki17 vitaj 🙂

katie1
7. nov 2011

@mukesina ja? Ja mam vsetky priznaky. Uz mesiac, odkedy ideme naplno 😀

kawasaki17
7. nov 2011

@orchis tak este vobec neviem, mrcha by mala prist okolo 22 novembra, ale to s istotou povedat nemozem, pretoze ja mam menstruaciu ako sa jej zachce, takze len cakam a cakam. co je DC a PDO ? zapajam sa prvykrat do takej temy, takze niesom este zaskolena 🙂

mukesina
7. nov 2011

@katie1 tak musime cakat na termin mrchy.hadam, ze nam teraz uz nedorazila v plnej krase

kawasaki17
7. nov 2011

@ktore
@mukesina vdaka 🙂

mukesina
7. nov 2011

@kawasaki17 dalsia snazilka pribudla 🙂

ivcek
7. nov 2011

@orchis
😀 ja som ju uz (ne)cakala 3-teho......4-teho som robila test- snehobiely...☹ a do dnesneho dna mi ta mrcha este neprisla....
tak fakt neviem....😀

monika2712
7. nov 2011

@ktore no ja som si kupila akurat, pre zmenu pepino testy, su cenovo podobne ako rapiclear, tak som zvedava, asi sa testnem az ku veceru lebo poobede mi nikdy nevysiel pozitivny test, tak asi az ked pridem domov z prace.. chudak manzel ani nevie co ho mozno caka 🙂
no tu teplotu ja nechapem, ako mam zistit dopredu podla nej ze kedy pride ovu.. chapem, ze ked zacne stupat a ze stupa tri dni po ovu tak vtedy prebehla, lenze nemozem vediet ktory den zacne stupat.. zatial je na tych 36.8 tak uvidime zajtra..

orchis
7. nov 2011

@katuch30 ja som vystudovala chemiu na technike a pracovala som v labaku. no tu sa budem musiet poobzerat po niecom inom. konkurencia je tu velka v danom odbore a ja mam sk titul to by som tu potrebovala si urobit este rok dva na nejakej univerzite aby mi ten titul uznali. tak uvidim ako to dopadne 😉

monika2712
7. nov 2011

@ktore a hej do 48 hodin po pozitvnom ovu teste by mala prebehnut ovu.

orchis
7. nov 2011

@kawasaki17 DC-den cyklu a DPO-kolko dni po ovulacii 😉 tak ty si na zaciatku cyklu? no lebo 22.novembra je este poriadne daleko 😕

kawasaki17
7. nov 2011

@orchis tak tak, len ci toho 22 vobec dojde, ci mi nebude zas meskat 3 tyzdne ako posledne alebo nepride dokonca skor, u mna je mozne vsetko,

orchis
7. nov 2011

@ivcek 😕 a nechces sa zase testnut? tak, ze sme aspon dve 😀 ja skutocne nemam ziadne ponatie, keby som mala aspon nejaky vytok alebo nieco naznacujuce, ze sa uz blizi, no bolia ma prsia, ale tie ma bolia uz od stvrtka 😠

orchis
7. nov 2011

@kawasaki17 no a ja sa tu zlostim, ze som uz 30DC a mrcha nikde 😀 to co by bolo so mnou ak by som to mala ako ty, no radsej ani nepomysliet 😀 tak v priemere ake dlhe zvyknes mat cykly?

kawasaki17
7. nov 2011

@orchis 38 dni, ale to je ozaj len orientacne cislo....