icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katie1
7. nov 2011

@mukesina aha, chapem. No som velmi zvedava na Teba 😵 😲

zabka88
7. nov 2011

@mukesina no veru, neznie to zle.. mna už neboli nič chvalabohu, ani vaječnik ani križe, ale zas dnes mam trosku divny zaludok, ale to mozno aj z tych stresov v robotke.. zjavne tento mesiac nič, tak to asi prestanem riešiť , november to istí 🙂 ale inak tie bolesti vajecnika to bolo fakt dosť neprijemne, možno by som radšej skočila po mrche na tú gyndu, pre istotu..

mukesina
7. nov 2011

@orchis no keby si mala pravdu 🙂 uvidime do stredy ze co to bude. mozno som orechladnuta.ale keby nie a radsej tehotna.teraz akurat pocitam, ze by som mala byt 14 DPO, takze ked mrcha v stredu nedorazi tak by som mala byt uz 16DPO, to by mohlo uz aj nieco ukazat nie?

katie1
7. nov 2011

@zabka88 a preco si myslis, ze to nevyslo?

mukesina
7. nov 2011

@katie1 aj ja na teba 🙂

zabka88
7. nov 2011

@katie1 neviem, mam taky pocit, som to v nedelu po tom testiku nejako vzdala... mam pocit že keby som bola tehu tak by som to mala nejako aj citiť nie?

katie1
7. nov 2011

baby ja som bola teraz tyzden chora, tak dufam, ze to moc nebrani otehotneniu 😒 ATB som nebrala.

zabka88
7. nov 2011

@mukesina no keď nedorazi, určite to bude dobrý signál ale ešte to i tak testík nemusí ukázať.. u každého je to inak..

mukesina
7. nov 2011

@zabka88 aj ja chcem skocit ku gynde ked pridem domov na SVK, uz som tam lho nebola, nech ma poriadne pozrie,lebo tiez tie bolesti niekedy su neznesitelne. ale az niekdy v januari, lebo urcite medzi sviatkami bude mat volno ☹

katie1
7. nov 2011

@zabka88 podla mna to nemusis vobec citit, kazda sme ina... A test si urob najskor vo stvrtok ak mas az vtedy dostat 😉 Skorsim testovanim sa mozes trapit opatovnym sklamanim.

orchis
7. nov 2011

@zabka88 aahhhh, uz si pamatam 😅 tak si pekne spolu pockame 🙂
no a co pises o svojom sposobe testovania tak mi to pripomina mna 😅 ja som dneska rano vstavala s priatelom a siedmej ale nechcela som aby vedel, ze idem testovat tak som s plnym mechurom cakala na pol deviatu 😀

mukesina
7. nov 2011

@zabka88 ved toto, to cakanie je najhorsie.najskor asi testovat ked nedorazi budem v piatok

orchis
7. nov 2011

@mukesina uz by mal ukazat 😉 uz sa neviem dockat, chcem tu este jednu tehulku 😅

zabka88
7. nov 2011

@orchis júúj moja, to by ma roztrhlo 😀 som rada že to nerobím sama na tajňáka 😉 a ty kedy presne (ne)čakáš?
@katie1 veru, už som sa poučila.. i keď dúfala že aspoň duch by bol..

mukesina
7. nov 2011

@orchis no tak ked bude meskat tak v piatok urobim.

ludka77
7. nov 2011

@marcovka1 ono je to vlastne kyselina listová + železo + vitamín B12, berú ho aj darcovia krvi, vegetariáni. Nekukala som či ti už niekto odpovedal, lebo ste tu toho napísali 🙂 🙂 skôr sa mi odpovedať nedalo 😉

zabka88
7. nov 2011

@mukesina na škodu to určite nebude a napokon možno už dovtedy bude aj iný dôvod na návštevu 😉

ivana82
7. nov 2011

Ahojte dievcata, tak po dlhom case si Vas pozdravujem 🙂 Ako sa mate? Pribudli nejake tehulky, ci aspon pozitivne testiky ci priznaky? Ja som dnes 36DC, ale kedze moja mrcha nie je presna a primerka je za poslednych 10 mesiacov 37 dni, tak trpnem, ci pride alebo nie 😒 Od stvrtka mam ked lezim vecer v posteli silne pichnutia na lavej strane, tak zakazdym chodim na wcko pozerat s malou dusickou, ci uz ta mecha prisla alebo nie...asi to prezivame vsetky, nie? 🙂

orchis
7. nov 2011

@zabka88 ja neviem kedy mam dostat, cakala som ju v piatok, lebo som si myslela, ze cyklus sa mi dal doporiadku ale nedosla a tak staaale cakam 🙄 nemam ani potuchy kedy by mala dojst, ale tak snad do stredy 😕

orchis
7. nov 2011

@ivana82 no tak ak by mna popichavalo niekde v podbrusku pred mrchou tak to si pis, ze by som sa sla na zachod kontrolovat asi kazdych 10 minut 😀 a to by som sa ovladala 😀

zabka88
7. nov 2011

@orchis a posledný cyklus si mala kolkodnový?
@ivana82 si píš 🙂 ja už mám na VC aj novinky čo tam trávim toľko času 😀 😀 😀

ivana82
7. nov 2011

@zabka88 manzel ani nemava take problemy, ale uz viem, ze ked povie, ze ide na wcko, tak viem, ze skor ako o 15 minut ho neuvidim....on si tam chodi oddychnut od nasho maleho, berie si telefon, potom ho dezinfikuje... 😀 😀 😀 hneva ma to, ale co narobim....ale mrcha zatial nikde... 🙂 uvidim, dokedy... 😒

zabka88
7. nov 2011

@ivana82 nechaj ho vydychnuť 🙂 kym je to len taký mikroúnik.. lepšie ako by zmizol na celý večer dakam s kamošmi nie? ja som si na to zvykla z výšky, ked bolo pred skúškou tak sme na učenie využívali každú sekundu.. no a aj na tomto mieste 😉

ivana82
7. nov 2011

@zabka88 on taketo vylety s kamosmi nepodnika vobec, ale naozaj vobec...este ani na rozlucku so slobodou kolegom nechodi...strasneeeeeeeee...stale sedi doma a potom mam ja vycitky, ze ja idem obcas s kamoskou alebo segrou 😖 🙂

orchis
7. nov 2011

@zabka88 ja som mavala 27dnove, ale posledne tri som mala ako na hojdacke: 23DC, 33DC a 25DC tak a teraz nech je clovek mudry 😀

monika2712
7. nov 2011

Baby, ako dlho mozem mat ten krasny ovulkovy hlien? moze byt aj niekolko dni? on uz totiz dneska je ukazkovy... vecer testnem aby som mala istotu, ale mam aj bolesti aj hlien.. tak mi je to viac menej jasne..

zabka88
7. nov 2011

@ivana82 je také povaha? alebo sa jednoducho cíti lepšie s tebou a malým, to skôr 🙂 nemáš mať prečo výčitky, on má svoje mikroúniky a ty máš svoj jeden maxiúnik 🙂 a darí sa vám občas aj nejaký spoločný program? má vám malého kto postrážiť?

orchis
7. nov 2011

@ivana82 vobec nemaj kvoli tomu vycitky 😉 nie kazdy ma tu potrebu stretavat sa s inymi, ja som bola tiez taka 😉 vlastne aj tu som bola taka a priatel ma neustale posielal von ze nech si dohodnem stretko s niektorou kamaratkou a mna to az stvalo, nejako nechapal, ze ja to nepotrebujem. teraz mi uz dal pokoj lebo chodim von aspon raz za dva tyzdne s babami 😎 a to mi aj uuuuplne staci.

orchis
7. nov 2011

@monika2712 no moja, ja som zase rozmyslala ze ci je ok ze ja mavam ten hlienik vzdy len rano a potom uz vobec nic. ak mas ten hlienik taky pekny tak by ste to mali poistit 😉 viem, ze vecer uz budete obaja unaveny, ale skuste sa na to navnadit 🙂

zabka88
7. nov 2011

@orchis uff, čo ti tak rozhádzalo cyklus? 😲 máš stresy nejaké? ja som brala dlhé roky HA a potom som vysadila, strašne cykly som mala aj bolo tak že mi mrcha vynechala, ale stresy v robotke obrovské a keď to ustalo - som zmenila typ robotky, sa mi vrátil ukážkový cyklus aký som nemala ani s HA.. toľko k stresom..