Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina no veru, neznie to zle.. mna už neboli nič chvalabohu, ani vaječnik ani križe, ale zas dnes mam trosku divny zaludok, ale to mozno aj z tych stresov v robotke.. zjavne tento mesiac nič, tak to asi prestanem riešiť , november to istí 🙂 ale inak tie bolesti vajecnika to bolo fakt dosť neprijemne, možno by som radšej skočila po mrche na tú gyndu, pre istotu..
baby ja som bola teraz tyzden chora, tak dufam, ze to moc nebrani otehotneniu 😒 ATB som nebrala.
Ahojte dievcata, tak po dlhom case si Vas pozdravujem 🙂 Ako sa mate? Pribudli nejake tehulky, ci aspon pozitivne testiky ci priznaky? Ja som dnes 36DC, ale kedze moja mrcha nie je presna a primerka je za poslednych 10 mesiacov 37 dni, tak trpnem, ci pride alebo nie 😒 Od stvrtka mam ked lezim vecer v posteli silne pichnutia na lavej strane, tak zakazdym chodim na wcko pozerat s malou dusickou, ci uz ta mecha prisla alebo nie...asi to prezivame vsetky, nie? 🙂
@zabka88 manzel ani nemava take problemy, ale uz viem, ze ked povie, ze ide na wcko, tak viem, ze skor ako o 15 minut ho neuvidim....on si tam chodi oddychnut od nasho maleho, berie si telefon, potom ho dezinfikuje... 😀 😀 😀 hneva ma to, ale co narobim....ale mrcha zatial nikde... 🙂 uvidim, dokedy... 😒
Baby, ako dlho mozem mat ten krasny ovulkovy hlien? moze byt aj niekolko dni? on uz totiz dneska je ukazkovy... vecer testnem aby som mala istotu, ale mam aj bolesti aj hlien.. tak mi je to viac menej jasne..
@ivana82 vobec nemaj kvoli tomu vycitky 😉 nie kazdy ma tu potrebu stretavat sa s inymi, ja som bola tiez taka 😉 vlastne aj tu som bola taka a priatel ma neustale posielal von ze nech si dohodnem stretko s niektorou kamaratkou a mna to az stvalo, nejako nechapal, ze ja to nepotrebujem. teraz mi uz dal pokoj lebo chodim von aspon raz za dva tyzdne s babami 😎 a to mi aj uuuuplne staci.
@monika2712 no moja, ja som zase rozmyslala ze ci je ok ze ja mavam ten hlienik vzdy len rano a potom uz vobec nic. ak mas ten hlienik taky pekny tak by ste to mali poistit 😉 viem, ze vecer uz budete obaja unaveny, ale skuste sa na to navnadit 🙂
@orchis uff, čo ti tak rozhádzalo cyklus? 😲 máš stresy nejaké? ja som brala dlhé roky HA a potom som vysadila, strašne cykly som mala aj bolo tak že mi mrcha vynechala, ale stresy v robotke obrovské a keď to ustalo - som zmenila typ robotky, sa mi vrátil ukážkový cyklus aký som nemala ani s HA.. toľko k stresom..

@mukesina aha, chapem. No som velmi zvedava na Teba 😵 😲