icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 @orchis, no na krabicke pise , ze Acido FOlico 10mg, tak ja neviem. no snazime sa uz pol roka a nic.je to nefer.niekto nechce a ma, niekto chce a sa nedari.

marcovka1
8. nov 2011

@mukesina fuu co to tu citam nezlostma lebo dostanes na holu 😀 ziadne take reci jedna hnusna mrcha nemoze nad tebou vyhrat ☹ jasneee,prosim ta moja zlata mysli pozitivne lebo budes to mat este horsie viem o com hovorim 🙂 ked ja som tak dlho bojovala a nic ma nezlomilo ideme dalej a neze vzdavam sa 🙂 tak ze hlavu hore a ide sa do dalsieho kola 😀 kazdej zene je to sudene a takej ktora sa snazi o babatko 2x

ludka77
8. nov 2011

@marcovka1 ale toho B12 je tam len 20% dennej odporúčanej dávky

orchis
8. nov 2011

@mukesina vazne tam pise 10mg, teda 10 miligramov?????? 😲 to je veeeelmi vela ved vo vseobecnosti sa neodporuca brat viac nez 1 mg na den 😕

monika2712
8. nov 2011

@mukesina 10 ? urcite?

mukesina
8. nov 2011

@marcovka1 ked momentalne mam depku,tento svet je nefer.dakujem sa povzbudive slova.mi je do placu.

monika2712
8. nov 2011

@mukesina inak a nejake vysetrenia mate spravene? ci este nic?? vies ze ci vobec je dobra ovulka, spermosky.. tak ked sa nebude aj dalej darit, bolo by dobre pouvazovat nad tym..

ktore
8. nov 2011

@monika2712 ahojko tak a mam po radosti.manzel nepride domov.juj.boze nejak sa mi nedari.

monika2712
8. nov 2011

@ktore jeeejda co to?? precoo?? a pride aspon v piatok? este by nemuselo byt neskoro.

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 @orchis, no pise tu 10mg asi su to ine ci?do ritky takze asi z kyselinny listovej nic.musim cakat az do Vianoc, ke dpojdeme na SR

orchis
8. nov 2011

@mukesina moja, mozno by bolo lepsie ak by si si poriadne poplakala asi by sa ti ulavilo 😕 ved ste este mlady a neboj, urcite sa vam zadari, skus nemysliet na plodenie a len si uzivajte s manzelom. pride to ked to najmenej budes cakat 😉

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 asi budeme musiet pouvazovat. ale manzel asina nieake vyserenie urcite nepojde.to bude velky prioblemho dam zobrat.chcem hned ako pirdem na SR ist za svojou gyngou nech ma pozrie. pozeram aj cez slovenske stranky a tiez pise na slovenskych , ze 10mg

orchis
8. nov 2011

@mukesina napis mi nazov a aj vyrobcu prosim ta, toto si musim pozriet 😉 to je ina konska davka 😀 chem vediet kto nieco take vyraba 😕

mukesina
8. nov 2011

@orchis uz som si aj tento mesia c to ise hovorila, ale ked to nejde na to nemysliet.najhorsie je na tom, ze od noveho roku nebudeme spolku cca 4mesiace vobec. a pozeram aj slovenske stranky a tiez tam pise ze 10mg, tka ja neviem teraz ze co. bude najlepsie najst aspon pracu

mukesina
8. nov 2011

@orchis Acido Folico ASPOL , ale aj na svk to iste pise ze 10mg, ze ch treb brat kazdy druhy den

monika2712
8. nov 2011

@mukesina posli linku ze ktore to mas.

zabka88
8. nov 2011

@mukesina ahoj moja, drž sa a nezufaj.. inak ja beriem tu istu kyselinu listovu , beriem jednu denne..

ktore
8. nov 2011

@monika2712 no zdrzal sa v cechach,nieco sa im tam pokazilo a nemohli ho nalozit.potom dlho cakal.ide do rakuska aj tam musi vylozit a nalozit a bol by prisiel na slovensko ale to uz nestiha.uf.neviem ci uz nebude v piatok neskoro.lebo ovu sa ohlasuje od vcera.ani progesteron nemam tak ani neviem ci teplota ukaze ovu.tak som z toho uz paf.ovu test som nedostala.ale skusim este zajtra v druhej lekarni.dnes uz mam toho vyse hlavy.ponahlala som sa domov.hlava je na prasknutie.boze.mam vlhko ale nie tahavo takze neviem .ale viem zeovu sa blizi.len neviem vobec ktory den.dnes ma pichalo len trochu.no vcera to stalo zato.teplota nic.duphaston mam brat od 15 dna cyklu.to sa mi automaticky zvysi aj teplota od neho.

ktore
8. nov 2011

@monika2712 ako si dopadla u dokt?

monika2712
8. nov 2011

@mukesina no pozri, nech najskor pozrie teba gynda, idealne sa objednat v case ovu, ako som to spravila ja, lebo vtedy ti vie aj povedat ako su na tom foliky, a potom uvidis.. ked sa nebude dalej darit, tak sa mozno treba sustredit na nieco ine, mozno aj ta odluka vam pomoze a potom ked sa znova uvidite tak to zrazu vyjde.. no a ked sa vam nebude dalej darit, tak potom by mal ist aj on na spermiogram.. inak moze zabudnut ze bude mat dieta.

mukesina
8. nov 2011

@zabka88 no hadam mi bude lepsie, a ty ako si na tom?

monika2712
8. nov 2011

@ktore no super, akurat cakam este na vysledok z krvi na ten LH hormon, uz som volala, ale este to nemaju, ze tak o hodinku, ze mi zavola sestricka ked to bude mat.. tak uz len dufat ze hladina hormonu zodpoveda norme.. neviem co by bolo keby bola napr privelmi nizka.. no uvidime, nebuedm predbiehat.. tak ci onak, dnes sa mame snazit a pripadne zajtra to poistit.. ja sa asi testnem doma dneska aj tak testom este vecer aby som vedela ze ako, a potom aj zajtra... lebo mozno by stacilo dnes a vo stvrtok.. ja uz dneska hlienik bielkovy, ale tak on sa tak behom dna meni, chvilu vodnaty chvilu bielkovy, ale dokina povedala, ze ked som vcera mala silne bolesti a aj podla sona co videla vajko, tak ze uz asi zajtra pride k uvolneniu.

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 no asi to aj tak urobim, poviem jej nech mi hned aj nasadi nieake lieky na podporu plodnosti.a hadam, ze na dalsi rok sa pridam ku stastnym tehulkam.najradsej by som teraz uz isla domov, nech ma pozrie. ale najskor pojdem az v polovicke januara :(

monika2712
8. nov 2011

@ktore skus este sledovat ten hlien a aj ten test ak zozenies by bol idealny.. podla toho by si vedela ci v piatok nebude neskoro.. ak by si vysiel zajtra pozitivny, tak by to este do piatku mohlo byt OK.. snad.

marcovka1
8. nov 2011

@mukesina ako keby som o sebe citala..ja som to tiez tak niekedy prezivala,ale uvidis tak to pride ze ze budes sama prekvapena hlavne vyzen zle myslienky z hlavky 😎

monika2712
8. nov 2011

@mukesina ale neboj to mas za chvilku a k tomu este dva pokusy nie? dovtedy... tak kto vie, mozno motyka vystreli a zrovna na posledny sa to podari.. nevzdavaj to, este bojuj kym ste spolu a potom ked budes doma a nevyjde to tak to mozes riesit.

zabka88
8. nov 2011

@mukesina júúj moja, určite bude.. ale tiež ma riadna depka chytá, som si včera poriadne zabulila do vankúša a dnes mám každú chvílku slzičky na kraji..asi to bude aj tou očakávanou mrchou - zatial neprišla ale už sú tu všetky priznáky ☹

gretkav
8. nov 2011

@mukesina juuuj to ma mrzi ze mrcha prisla ☹ a vyzeralo to tak nadejne...o par dni bude lesie a budes sa opat tesit na snazilkovanie 🙂

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 poslem ti aj slovensky link a tam tiez pise 10mg http://www.zentiva.sk/default.aspx/sk/productwi... . asi to ani brat nebudem,radsej pockam na slovenske vyrobky ked prideme domov. no este dva pokusy, no uvidime. uz sa ani sledovat nebudem nic, prosste sexikovat vtedy ked sa nam bude chciet 😀