icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
8. nov 2011

@mukesina pozri vobec nemaj obavi kvoli kyseline listovej...ved otehotnies aj bez nej.je to taky vitamin ktory nahradzuje cojaviem nejaku zeleninu.aj som otehotnela a az po tom som to brala ako femibion.nic to neni ak ho nemas tak nestresuj.neboj tak nasadis neskvor.je to len take preventivne.kup si nejake salaty a tie papaj urob si kapustovy alebo ti baby poradia ktore nechcu brat v tabletkach a nechaju to na zeleninu.skus inu stranku inak na duphaston stranke je jedna babula ktora velmi dobre radi co a ake vitaminy brat a teplotky merat a hlienik a krcok a proste vsetko poradi.ja napriklad berem befoli a tam su potrebne b vitaminy a aj kys.listova.je aj tam 800 to je taka normalna davka.myslim ze ak sa tam zadava adresa na nete ak objednavas tak sa da aj do zahranicia.skus

esmemia
8. nov 2011

@linuska1 aj ja som 10 DC :D ese 7-8 dni a je tu mrska :D
@monika2712 😵

ktore
8. nov 2011

@linuska1 no ed prave ze ani mne sa nazda byt spolahlivy zato som ho nezobrala.radsej zozeniem tieto pruzkove.mozno sa tu najde ktora s tym ma skesenosti.ale ak
@monika2712 ukazal na druhy den negat tak to by bolo fajn lebo by sme vedeli ze ta ovu uz neni.a ze test ukazuje len tie najplodnejsie dni.

monika2712
8. nov 2011

@ktore no lenze zas sa odporuca snazit este aj do 48 hodin po pozitivnom.. lebo vraj k uvolneniu dojde do 48 hodin po pozitvnom.. co ale znamena, ze moze dojst k nemu o 6 hodin ale aj 42.. takze troska tomu nerozumiem..

linuska1
8. nov 2011

@esmemia ty mas taky kratky cyklus?.🙂

rysauka
8. nov 2011

baby tak ja už viem prečo mi tak chutí jesť a priberám, to z tej kyseliny listovej, som nevedela aká dávka sa má brať a tiež som sa jej dopovala nad rámec, no díky, kebyže ide váha tak rýchlo dole keď ju budem menej jesť 😝

esmemia
8. nov 2011

@linuska1 aaaa dokelu zle som to napisala :D nahanm malu s polievkou a myslim na ine veci malo tam byt,ze bude ovu :D

orchis
8. nov 2011

@mukesina http://www.livestrong.com/article/257469-list-o...
neviem ci ti to pomoze lebo je to v angline, ale tak pre istotu 😉
len tak napriklad:
cerealie obohatene o B9- 3/4 salky=100-400 mcg
sosovica - 1/2 salky uvarenej = 180mcg
spenat - 1/2 salky = 100mcg
kuracia alebo hovadzia pecen - 3.5 oz kuracej = 770 mcg , 3.5 hovadzej = 217 mcg
fazula - 1/2 salky akejkolvek fazulky = 100-150 mcg
slnecnicove semiacka - 1/2 salky = 132 mcg
citrusove plody a dzusy z nich - napr. pomarancovy dzus - 6 oz = cca 80 mcg
toto je len uplny vycuc, je toho vela a je to takmer vo vsetkom len v inom mnozstve 😉
ja sa tu riadim tymi 400 mcg na den pre buduce tehulky a tehulky do 12 tyzdna, mne to pride dostacujuce, ale to hovorim o sebe 😉 tak vidis ze zatial sa to da aj z beznej stravy a na sk si to uz potom mozes kupit v tabletkovej forme 😉

orchis
8. nov 2011

@rysauka nepribera sa z B12?

monika2712
8. nov 2011

@rysauka no ak si brala tu silnu tak ano, je to napisane aj v pribalovom letaku, ze zvysuje chut do jedla. ja som z nej tiez pribrala, tak preto som ju vysadila..

Inak baby volala sestricka, ze hormon nakoniec budu robit v labaku az zajtra, takze neviem nic nove, ale nevadi, testnem sa ovu testom doma vecer a ide sa na to aj tak 🙂

gretkav
8. nov 2011

@monika2712 jasneee 🙂 treba snazilkovat vzdy ked je prilezitost 🙂

linuska1
8. nov 2011

@esmemia

mne konecne mala spi.. ked nie je muz doma.. tak to je pohroma.. vecer padam ako zabita..🙂)
ja budem mat ovu asi skor.. lebo mam len 25 dnovy cyklus..🙂) ale nic z toho kedze muz nebude doma... 🙂 ale na december si posvietim..🙂)

ktore
8. nov 2011

@orchis moja dcera to tiez brala na priberanie.lebo je chuducka.jej to nezabralo.ale uz obycajneho b komlexu ja priberiem.b 12 zvysuje chut do jedla spravne monika.ale je potrebny ak ti chyba.ale da sa nahradit jejakou stravou a to uz ja neviem akou...

rysauka
8. nov 2011

@monika2712 doktorka mi predpísala tú silnú že 2x1 tak som brala celý mesiac, som sa čudovala prečo žerem všetko čo vidím tak som konečne prišla na to , ale už som si kúpila tú menšie dávku tak dúfam že to už bude lepšie

orchis
8. nov 2011

@monika2712 baby to ste si iste, ze sa pribera z B9 a nie z B12? totiz ku kyseline listovej sa vzdy pridava B12 a to dokonca v mnozstve prevysujucom odporucanu dennu davku, lebo vela B9 moze maskovat nedostatok B12 takze to robia pre istotu aby si boli isty, ze v tele bude vzdy pritomna aj B12.

orchis
8. nov 2011

@ktore tvoja dcerka brala na priberanie B9? tak to som zase o nieco mudrejsia 😉

monika2712
8. nov 2011

@orchis ja som to niekde minule citala, cely den som hladala info o tom, ide o tu silnu acidum folicum leciva, 10mg, z tej sa vraj pribera.. teda respektive je z nej zvysena chut do jedla.. uz neviem kde som to nasla, ale bolo o tom viacej for, ze baby po nej strasne zrali.. a ja tiez.. z klasickej kyseliny tej slabej nie..

monika2712
8. nov 2011

@rysauka no a ja koza som ju veselo brala niekolko mesiacov, az teraz som na to prisla asi pred par tyzdnami,tak som zacala brat acidoflan miesto toho.. aj manzel inak dost pribral,ale on ju mal brat kvoli tym liekom co bral.

rysauka
8. nov 2011

@monika2712 tak díky za info, ja som prišla na to našťastie teraz po mesiaci bratia, ale na váhe dosť pribudlo, uf kto to teraz zhodí 😝

monika2712
8. nov 2011

@rysauka no ja mam od minuleho roku (juna) o 10 kil viac.. vysadila som v july HAK, potom stahovka, stresy.. do vianoc som mala o 5kg viac, a od vianoc mam dalsich 5.. a dole nejdu.. ale uz to neriesim.. ved chcem byt tehu 🙂
ale zacala som troska cvicit aspon doma.

ktore
8. nov 2011

no kazde telo je ine a b vitamin je asi potrebny.ja beriem to befoli co obsahuje b vitaminy a zatial mi vaha stoji.ten b vitamin ais treba brat...mozno ti prida tri kilecka ale to neni az taky problem

oskvarka
8. nov 2011

joj baby ja mozem jest aj vytaminy na znizenie chuti do jedla aj tak zerem stale .. akurat som si minule vravela ze skoda ze uz niesom tehu mohla by som jest a bolo by mi to jedno :D... ale takto cez vykend ta svadba a asi budem musiet dat ine saty lebo v tych obtiahnutych co som mala v plane by to bola ina galiba po tych prazdninach u babky :D.... ale co zabijem sa ked od mala tak rada jem... este aj tato mi vzdy vravel ze co som ja za dievku ked ma je tazsie zivit ako satit 😝 😀 .. ale ako hovorieval moj spoluziak nevadiii hlavne ze nám jest chutí :D...

napriklad ja pijavam pravidelne caj na znizenie chuti do jedla taky bylinkovy... a nic :D

zabka88
8. nov 2011

@monika2712
@rysauka díky baby za info, dobre vediet prečo mi tak chutí 🙂

monika2712
8. nov 2011

@zabka88 no ja len lutujem ze som to nezistila skor!

ktore
8. nov 2011

@monika2712 xi aj ja som pribrala za dva roky asi desat kil.zle na tom je ze namam co obliect.nevadi mi to lebo co uz,ide to aj vekom.za mlada som sa viac pohybovala a poslednu pracu som mala sedavu.medzitym mi pichali thiamin a potom to uz dolu neslo.riberem aj z polievky heh ale aso par mesiacov sa mi drzi vaha na 75 uf.ked som otehotnela pred desiatimi rokmi tak so vazila 59 kg.pribrala som v teho 30 kg.pomali som schudla naspet aj sa to drzalo a asi od te 35 sa to zvysuje a dufam ze aj stopne.

rysauka
8. nov 2011

@monika2712 ja som cez leto držala dietu a teraz mám všetky kilá naspať 😝 , rozmýšľam že si pod stromček darujem stacionárny bicykel, tiež sa nad tým bohvie ako nestresujem keď chcem otehotnieť, ale pohľad do zrkadla je odstrašujúci 😵

ktore
8. nov 2011

@oskvarka aj ja pijavam ten na odburanie tuku a nic.teraz ho nepijem aby neuskodilo.a uz ho ani nebudem.

zabka88
8. nov 2011

@monika2712 a vysadili si ju uplne, či len zmiernila davky? 😲 ja tiež pomaličky naberam čo som pred svadbou pracne schudla..

monika2712
8. nov 2011

@ktore ja uz tiez nemam co obliect, vsetky minulorocne veci som posunula svagrine, lebo taka chuda ako som bola pred svadbou minuly rok uz nikdy nebudem. a hlavne tak fit.. mala som kondicku, aj svalstvo.. teraz nemam nic, len krasnu celulitidu !! grrrrr

@rysauka treba odstranit zrkadlo! 😀 ja mam soky vzdy len v kabinkach v obchode.. doma mam zrkadlo len v kupelke, kde sa vidim iba po pupok na spickach, takze spodnu cast tela si vidim len v kabinke.. a to su teda riadne soky..

ktore
8. nov 2011

@orchis ja som sa asi poplietla.brala b12 ale aj obycajny b vitamin.takze vsetky b vitaminy asi podporuju chut do jedla.nerob si z toho hlavu.kolko vazis?