icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivcek
9. nov 2011

@zabka88
tak hadam mas pravdu...november to isto dame....😀

@orchis no skoda...☹
a najlepsie na tom je, ze moj drahy ked zistoval, ze mi meskaju - hned si vsugroval ze som tehotna....pred kamaratmi ma chytil za brucho a hovoril ze nemozem pit....by som ho vtedy zabila...🙂
Ti nasi chlapi su fakt niekedy ako male deti....

orchis
9. nov 2011

@ivcek no to som si ani neuvedomila, ze ak by som ju dostala uz dnes tak aj ja by som bola tak isto: 9.10 a 9.11 😀 tak uvidime ci mi to vyjde 😉

orchis
9. nov 2011

@ivcek ale ved je zlaty 🙂 to ja som sa dohodla so svojim, ze ked budem tehotna tak to co nebudem moct jest a pit ja nebude moct ani on 😉 to nie, ze on si predomnou bude davat steak s vinkom a ja budem na kuracich prsickach s vodickou 😕 nic takeho 😉

zabka88
9. nov 2011

@orchis ty si už dnes ktorý deň? tebe už dosť mešká,že? ja viem, písala si že máš rozhádzaný cyklus ale i tak..

orchis
9. nov 2011

@zabka88 dnes som 32DC, ale meskat mi nemeska, teda najprv som si myslela, ze by som ju mohla dostat toho 5.11 na 27DC, ale to som sa prepocitala, zabudla som, ze posledne tri skakali hore dole a krasne pravidelne 27 dnove cykly su zatial minulostou 😒 ako som pisala, ze minule som mala 23, 33, 25 tak mozno to zase bude na 33DC 😀 to aby som udrzala aspon nejaku periodicitu 😀

ivcek
9. nov 2011

@orchis
no ved zlaty...😀
....kocky neviem ako Vasi chlapi...ale moj si to predstavoval strasne lahko...ze staci raz a mame zamiesene...😀

zabka88
9. nov 2011

@orchis no keby bol 27 DC, tak by už meškali 🙂 ale máš pravdu že radšej počkaj, uvidíš ako sa veci vyvinú.. takže zajtra vlastne čakáme spolu 🙂

orchis
9. nov 2011

@ivcek no ja som svojmu uz robila minimalne dve pradnasky ohladom tohto 😉 musela som mu porozpravat o tom co som sa dociatala na MK, o dlhodobom snazeni sa, o potratoch v prvych tyzdnoch a podobne veci. no bol prekvapeny, tiez si myslel, ze ved hned zamiesime a vsetko bude bez problemov, ze ved uz ake problemy by tam mohli nastat 🙄 ale ten moj je taky idealista vo vsetkom, ale ja to mam na nom rada 🙂
a ze sa musi zadarit lebo on ma dobre spermijky. hlavne, ze nikdy nebol na spermiograme, ale ze on to vie 😀

monika2712
9. nov 2011

@orchis no ano. chlapi a ich ego.. oni su najlepsi, najzdravsi.. a nepripustia si ze by mohol byt aj u nich problem.. moj nastastie chape tieto veci a chape ze moze byt problem u oboch... ale tak my sme otehotneli na prvy krat aj minule, ale nieco tam dobre nebolo, bud vajko alebo spermijka, alebo doslo k chybe az potom, takze kto vie ci sme zdravi... uvidi sa 🙂
Dnes mi inak teplotka este nestupla, tj este neni po ovu.. takze bude bud dnes alebo zajtra.. uvidim jak sa nam podari ci este dnes vecer alebo zajtra.. spolieham ze dneska uz bude ovu test pozitivny na 100 percent.. dufam.

ivcek
9. nov 2011

@orchis
ako keby som svojho chlapa pocula...😀 on ma silnych plavcov...😀 a bude to chlapec....😀

orchis
9. nov 2011

@monika2712 no neboj, ja som mu vysvetlila, ze to tak nemusi byt a hned bol ticho 😀on napriklad dlho bol dost tuhym fajciarom, nejakych 15 rokov, teraz uz 5 rokov vobec nefajci, ale staci ze som toto vytiahla nanho a bol tichucko 😀 on nechodi na taketo fora, nevie kolko inac zdravich parov ma problem s prenho tak banalnou vecou ako je otehotnenie, ale uz sa mu vyjasnuje 😉 neboj, druhe tehotenstvo sa uz skonci uspesne, tak ako ma, po 9 mesiacoch a zdravuckym babatkom 😉

@ivcek no my by sme obaja chceli dievcatko a ten moj v ziadnom pripade nechce vediet pohlavie dietatka pred porodom a ja ho chcem vediet tak skoro ako sa len da 😀 to bude zabava 😀

monika2712
9. nov 2011

@orchis no aj moj fajcil od 14tich ci tak dako.. teraz ma 28 a nefajci dva roky.. nastastie prestal..
jejda normalne som musela rozmyslat kolko ma rokov 😀

ivcek
9. nov 2011

@orchis
ja by som tiez hned chcela vediet co to bude....😀 a moj muzicek tiez...😀
U nas je to tak....z mojej strany rodiny su same baby....z ich strany sami chalani....😀 tak uz sa teraz smejeme na ktoru stranu sa to v nasom pripade zlomi....😀

Juuj kocky....dnes prvy den mrchy....a mierna depka...☹ do kelu....niekto ani nevie ako a otehotnie...☹

monika2712
9. nov 2011

@ivcek neboj to prejde.. tiez som depkovala ked prisla mrcha.. a riadne.. ale treba to preckat a tesit sa na dalsiu ovu! neboj raz to vyjde.. 😎

dajaja
9. nov 2011

@ivcek presne, niekto ani nevie ako otehotnie.. Je to velka nespravodlivost a hlavne nechapem tu nasu psychiku. Preco, ked zena velmi tuzi po dietati, tak telo ako by ho odmietalo ☹ Nemalo by to byt naopak? Na svet by mali prichadzat len vytuzene deti!!
Napriklad moja kamaratka otehotnela, aj ked pouzili kondom.. Druha otehotnela aj s HAK a pritom jej dvaja gynekologovia povedali, ze pravdepodobne nikdy nebude mat deti, lebo ma nieco s maternicou. A my sa tu snazime o dusu, pocitame plodne dni, vytvarame najlepsie podmienky na otehotnenie a furt nic.. 😒

monika2712
9. nov 2011

@dajaja ano je to velmi nespravodlive... hovorime si ze priroda by mala stat na strane tych, co po babu naozaj tuzia.. a ono to tak nejak nefunguje.. a vlastne co je na tomto svete spravodlive?

dajaja
9. nov 2011

@orchis no ty mas fakt zlateho muza, podla toho co tu pises.. to by u mojho nehrozilo, ze by nepil cele moje tehotenstvo. aj teraz so snazenim je to katastrofa. doteraz som mu s keksikom nestihala ja, ale odkedy chceme otehotniet, tak sa to otocilo. normalne sa mu uz do toho tak nechce, lebo si mysli, ze chcem len otehotniet a nie byt s nim.. a pritom je to blbost. och, tiez ma vie niekedy vytocit 😠

ivcek
9. nov 2011

@dajaja
tak to je fakt sila....
No treba to brat asi fakt ako zazrak a dar....takze si musime pockat kedy budeme obdarovane...😀
Kocky a to sa snazime len par mesiacov...a co take co nemozu otehotniet roky? nad tym ani nechcem rozmyslat...☹
Mam kamosku, co ma dost zdravotne problemy....nakoniec jej teda povedali, ze by mohla mat jedno dietatko...dali sa vysetrit - ona v pohode, ale zase manzel ma zly spermiogram....no otras...☹

dajaja
9. nov 2011

@ivcek chuda baba, na niekoho sa to sype z kazdej strany.. ja som strasne rada, ze uz mame jedno zdrave dietatko a uz som sa s tym zmierila, ze na druhe si mozno chvilku pockame. verim, ze to pride v tu najspravnejsiu chvilu 🙂

orchis
9. nov 2011

@dajaja no ja som svojmu s keksikovanim nestihala ani predtym a ani teraz 😀 ja neviem kedy sa konecne okludni 🙄 ale uz som ho pripravila aj na to, ze prvych min 12 tyzdnov po otehotneni ziaden keksik 😉 ono aj ked sa mu moje podmienky niekedy nepacia ja si to vzdy dokazem tak odovodnit, ze to nakoniec v pohode prijme 😉
ved on ak by predomnou jedol nejaky dobry krvavy steak ja by som nahodila taky smutny ksichtik, ze by sa nevedel s kludnym svedomim ani najest 😀

dajaja
9. nov 2011

@orchis to ta obdivujem, ze si vies presadit to co chces.. smutne ocka viem aj ja robit, ale nie vzdy to funguje. jednoducho, ten moj je trosku sebec, nema rad ked ho v niecom obmedzujem. To sa tyka hlavne zabavy a pitia, on sa jednoducho z casu na cas potrebuje odreagovat, ist von s kamosmi, dat si pivko a tak. Mna to hneva, lebo ja sedim doma a staram sa o maleho, zda sa mi to nefer. Ale zas on si ma vie potom tak pekne udobrovat 🙂

orchis
9. nov 2011

@dajaja kazda z nas potrebuje do zivota nieco ine a to plati aj o partneroch 😉 ten moj nastastie nikde nechodi s priatelmi, my sme stale spolu, ja som ho uz niekolkokrat aj posielala ale mi povedal, ze to jednoducho nebolo ono. ale vies u nas je to ine, my sme sa tu prestahovali len pred 3 rokmi a tak ani jeden z nas tu nema vela znamych. to skor ja chodim castejsie von so slovenskymi kamaratkami aj ked rozmyslam, ze namiesto toho by som radsej isla s nim do nejakej restauracie. my nie sme len partnermi, ale aj najlepsi priatelia a nejako ani vela inych priatelov pre zivot nepotrebujeme 😉
a ty nechodis nikde? teda, ze by si nechala maleho jeden vecer nanho a isla von na kavicku s kamaratkami alebo si zacvicit, jednoducho vypadnut z domu. ved aj ty mas tu potrebu mat troska casu len pre seba, nie? ved podla mna by to pochopil, nie? neskusala si?

nessy
9. nov 2011

ahojte,tak aj ja sa pripajam do klubu snaziliek 🙂
zacali sme skusat koncom jula a stale ☹
tak uvidime

dajaja
9. nov 2011

@orchis ano, je to pravda, kazdy sme iny. moj muz je extrovert, on jednoducho k zivotu potrebuje vela kamaratov.. ja som zas skor introvert, ja som najradsej doma. My ked sme sa dali pred 10 rokmi dokopy, tak bol kazdy v soku ako sa k sebe nehodime.. ale protiklady sa pritahuju 🙂 za tie roky sme sa velmi zmenili obaja.. ja som kedysi mala asi az socialnu fobiu, strasne som sa bala novych ludi a chvilu trvalo, kym som dokazala prehodit par viet s muzovymi znamymi. a teraz, ked ideme niekde von, tak sa mi usta nezatvoria 😀
a tie muzove "pivka" to uz musim nejak tolerovat.. niekedy to ale prehana a vtedy ma to mrzi, lebo uz by sa mal podla mna trosku ukludnit, ked ma doma male dieta. Mas pravdu, mala by som zacat aj ja trosku chodit von.. 🙂

gretkav
9. nov 2011

tak vy ste toho zas popisali od vcera co som tu nebola 🙂 tak sa pridam s dojmami pekne poporiadku 😉

diety: u mna funguje jedina vec, ktoru som s naucila tak 2 roky dozadu a to je jest pravidelne po mensich davkach. zrychli sa metabolizmus a clovek nie je hladny a urcite to neublizi ani otehotneniu 🙂 chce to len nejaky tyzden dva zacvik a potom si na to zvyknete 🙂 a niekedy si aj pomaskrtim 🙂

moj drahy a hry: no katastrofa...vie pri PC presediet aj hodiny ale chvala bohu ze nie kazd den ale aj to mi ide na nervy poriadne :(

mm si tiez myslel ze sa da otehotniet ked to budeme chciet. Minuly mesiac ked prisla mrcha povedal citujem: "teba je riadne tazke nabuchat" 😀 a to sme sa oficialne len mesiac snazili. no co mu na to povedat 🙂

@ivcek mrzi ma ze mrcha dosla :( tak o par dni sup do toho znovu 🙂

orchis
9. nov 2011

@dajaja no ak mas pocit, ze to niekedy prehana tak mu to vzdy davaj na vedomie. videla som vo svojom okoli rozne pripady manzelstiev a je mi jasne, ze chlap je trochu ako dieta, musis mu urcit hranice inac to moze zle dopadnut 😉 ja som tiez introvert, priatel je skor spolocensky typ ale on si svoju spolocensku stranku asi sa realizuje v praci.
ja som tiez zdrzanliva pri novych ludoch, som vseobecne nedoverciva, strasne ale strasne neverim ludom. vcera sme sa smiali, zena starobu budem ako ta zenska zo simpsonovcov co rozhadzuje macky okolo seba 😀

orchis
9. nov 2011

@gretkav tak to bolo dobre s tym nabuchanim 😀 😀 😀

orchis
9. nov 2011

@gretkav no ved ja mam pocit, ze jem neustale a pritom nepriberam. jem malo no snad kazdu hodinu mam nieco v ustach 😀

orchis
9. nov 2011

baby, ked vas tu tak citam som taka rada, ze ten moj neholduje ziadnym PC hram, vobec. on je zatazeny na pozeranie filmov, neustale si nieco stahuje, no snad mu na to nepridu 😅 a potom obaja vela citame. u nas je skor problem so mnou, ja milujem knihy a by som z amazonu neustale nejake objednavala, ale krotim sa 😉

nessy
9. nov 2011

chcem sa spytat baby,vy co tu pisete sa snazite o prve alebo uz o druhe?