Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore no teplota dnes praveze nestupla, stupla vcera a dnes bola zas o 0.1 nizsia, pozri:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
ale dokina povedala,ze stupne az zajtra alebo pozajtra vraj.. ja neviem, minuly mesiac mi stupla hned na druhy den po ovu, tak preco by teraz stupla o dva dni? no nerozumiem tomu.. na sone mi povedala, ze sa uvolni az dnes alebo stvrtok, a nakoniec to bolo vcera...
No a ovu test.. tak to uz akoze... ked vcera som mala TOP, tak potom preco bol vecer len slaby? alebo mam fakt tak slaby moc? teda ze by tak extra vadilo ze vypijem pred testovanim par hodin par deci vody??
@ivcek ide o to ze manzel pride neskoro domov, ma anglinu a bude vypnuty a ja uz o pol desiatej pomaly aj spim.. takze budeme obaja unaveni... asi to kaslem dneska, chcela som zajtra rano, ale to uz bude urcite neskoro.. nebudem to silit, keksikovali sme v najvhodnejsiu dobu podla vsetkeho vcera.. takze bud alebo..
@ktore tie blbe ovu testy asi hodim do kosa!! kua.. sak len duchovia tam boli a houby z toho.. kurnik, to vcera mi malo jasne ukazat pozitivny... aaa.. porazi ma.. teplota tiez chaoticka.. cele zle... podla vypoctov na x strankach ovu mala byt zajtra, podla kalendara, podla fertility.. vsade mi vychadzalo dnes zajtra..
...coraz viac mam pocit, ze vsetky tieto vypocty, merania BT, grafy, ovu testy su niekedy uplne zbytocne.....lebo staci nezmerat si presne teplotu (v rovnaky cas,rovnakym sposobom)...trosku prechladnut....vypit viac vody? a uz su vysledky skreslene....
@monika2712 moja podla mna nebude neskoro a ja by som to poistila!! urcite 😉
@barbora21 no podla mna to mozmne je a dokonca raz v telke davali jednu zenu ktora tak aj bola tehotna len to druhe mimi bolo vari o dva ci tri tyzdne mladsie :D
@esmemia hm uz len ostat hore a cakat na manzela, ktory bude najskor hladny, potom potrebovat sprchu a kym pride do postele ja uz budem spokojne odfukovat.
Ahojte babule,tak pišem po dlhšej dobe. Dnes som 19DC. Už treti deň mam veeeľmi boľave prsia,som unavena, sem tam ma bolia kríže a stale mam taku divnu chuť v ustach. Už sa nemôžem dočkať na testovanie. Dufam že tento krat to už vyšlo.
@monika2712 moja,tak dufam,ze to dako vydrzis,alebo sa chodte osprsit spolu hmm?
@minusko No moja ak mas v ustach divnu taku ocelovu,alebo ako sa to nazyva chut,tak to moze byt priznak tehu ja som tak mala pocas prveho tehu
Ahojte čakateľky🙂 Tak poslušne hlásim, že už som doma z nemocnice, pustili ma do domácej liečby 🙂
A vraj musím byť PN minimálne 2 týždne, tak manžel má radosť....🙂 Operácia dopadla dobre a rýchlo, vraj neboli žiadne komplikácie a ešte aj tú narkózu som zniesla dobre 🙂 Teraz sa už len liečiť a čo najskôr snažilkovať 🙂
@monika2712 Monika kasli na vsetky tie vypocty, testy a teploty. Musi to byt strasne stresujuce a vycerpavajuce... Co keby si si zdriemla po robote na hodku-dve a ked dojde drahy, tak vydrzis nezaspat. Hm? 😉
@katie1 no ja nemam problem.. skor on bude mat po tej angline byva dost vycerpany a zaspava uz pri veceri.. :(
@monika2712 tak ked ste mali sexik vcera, tak staci v podstate az zajtra. To uz sa bude dat si spominala 😉
@minusko no ja som mala tiez tisic priznakov minuly cyklus a nic z toho 😒 tak teraz si uz nebudem nic vsimat keby aj.. lebo uz viem, ze vsetko moze byt haluz, psychika..
@katie1 inak ano je to stresujuce.. ale tak ja som po kyrete, takze cyklus mam vselijake, niekedy sa mi ovu nepodarilo ani odsledovat, preto som sa dala na vsetko to testovanie, meranie BT.. lebo inak by som ani nemala paru..a vidis, aj ked vypocty a vsetko dokonca aj sono naznacovalo tomu ze ovu bude az dnes alebo zajtra, tak bola vcera.. takze nic nie je iste.
@monika2712 vcera si si robila test?
@katie1 lenze zajtra uz bude neskoro! 🙂 neviem ci si necitala co som pisala na strane 276 par minut dozadu, ale podla testu z krvi, ktory mi robili vcera na LH hormon uz vraj ovu bola vcera.
@monika2712 a mozno sa ti ho podari nejak prebrat.. urcite uz vies ako na neho 🙂 a ak nie, tak nevadi, ved ste sa podla vsetkeho posnazili v tu najspravnejsiu dobu 🙂
@ktore hej bol silnejsi ako pondelok ale nebola taka silna ako ta kontrolna ani zdaleka.. neviem, mozno zle testy.. pepino.. uz ich asi nekupim..
bozenko ja som uz nestastna.asi to prezivam horsie ako minuli mesiac alebo uz mi dochadza trpezlivost.sex som mala v nedelu rano a ak bola ovu vcera tak to si zjem papucu ak by sa chytilo.
@ktore no si na tom velmi podobne s tou ovu ako ja.. tiez si mala v pondelok najsilnejsie bolesti ze?
@monika2712 ja mam velmi nizke teploty ked meriam rano vcera a predvcerom som mala iba 36.1 a dnes som mala 36.4 a podla mojich nizkych hladin to mohla byt ovu a to ze testmi ukazal slabu ciaru tak moze znamenat ze ovu bola naozaj vcera.
@ktore no takze tak ako ja 🙂 tiez som si myslela ze bude az dnes, zajtra.. aj dokina to povedala.. a teplota mi tiez stupla vcera, a dnes uz nie.
Inak neviem ci ta moja dokina netrepe... kukam uz niekolko tabuliek a hen:
ženy
folikulární fáze 0 – 20 IU/L
ovulační peak 30 – 90 IU/L
luteální fáze 0 – 20 IU/L
menopauza 30 – 100 IU/L
A v inej bol ovulacny peak 30-70 a mne namerali 63 a tvrdi mi ze to je vrchol.. tak podla tejto je vrchol az 90 a podla inej 70.. takze ako to je?
@monika2712 ano silne pichanie na pravo.vcera nic len raz ale v noci ma dost bolelo brusko.uz som uplne hotova z toho.a nervozna,lebo ani manzel nie je doma a to ma najviac hneva.plakala by som.nemam na nic naladu.
@monika2712 lutealna faza ved tu si mala vyssiu nie?

@dajaja no s tym mojim sa urcite nudit doma nebudem, lebo ked nieco zahlasi tak to stoji za to 🙂 ani hnevat sa niekedy na neho neda 🙂