Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 velmi dobre 😀 a nanestastie aj pravdive 🙄 😉
@monika2712
...super...som sa pobavila...😀 😀
baby, pri kazdom pohybe sa mi toci hlava 😕
no mjeje robila som si este jeden teraz vecer ale iny.stal jeden test vyse tri eura a ukzal velke nic.takze ovu bola alebo ani nebude
ja sa na to vybodnem uplne....
@monika2712
@ktore no moja tak dneska uz aj ja na to kaslem, tiez som teraz robila a nic, slabulinky duch horsi nez vcera, takze asi ten vcerajsi akoze najsilnejsi mal byt pozitivny, mimo toho ovu hlien uz je tiez fuc, takze kaslem na to, idem oddychovat a dneska nas uz nebudem nutit do nicoho, podla mna di mala aj ty uz vcera ovu.
@monika2712 aj mne sa zda ze bola vcera.nemam na to naladu uz dnes nad tym rozmyslat.som zvedava na zajtrajsiu teplotu.kedy rano zapnes net?
@ktore no meriam o 7mej, a hned si to davam na fertility, tak ked chces tak potom kukni tam.. pripadne ak stihnem tak este kym odidem do prace napisem sem..
toto ked kliknes rano, tak by tam mala byt uz teplotka po siedmej, ja to tam davam cez mobil a ono sa to automaticky aktualizuje:
@ktore ty ale ak ste stihli v nedelu (? dobre si pamatam) a bola vcera.. tak sanca tam je..
@katie1 no asi tlak vo fr a na sk bude iny, tak ze by to druhe? 😉
ale mne sa mrcha od vcera rozbieha ale nejako veeelmi pomaly 🙄 stale len trosku spinim 😕 testovat nebudem, testovala som v pondelok a bolo to uplne biele. ta mrcha by tu mala byt coskoro v plnej krase 😅teda dufam.....
no ja som dneska mala uz dve kavy tak si skusim dat aj tu tretiu 😎
@orchis jejda fakt, ved Ty zijes vo Fr 😀 Tak to asi tlakom nebude!
No tieto priznaky su fakt strasne...ja ich mam tiez kedykolvek odkedy ideme naplno...
Ja som teraz tyzden pred terminom MS. Asi by som uz nemala mat pred MS ziadny vytok...ci? Lebo mam stale biely, suchy, obcas vyjde aj mokry...ale nie vela.
@monika2712 no ano ak to prebehlo tak este tam mala sanca je.
@ktore no ja uz sa na to dneska necitim, idem si pozriet 4 diely ordinacie co som nevidela a hodim sa do kludu.. nechame to na prirodu, nech uz robi s nami co ma v plane... ja si furt hovorim ze do konca roka mam este dve ovulky, takze nic nie je stratene 😎
@monika2712 minuli mesiac som merala o siedmej.ale tento mesiac meriam o siestej.lebo spavam z malou a nechcem aby videla lebo aj ona vstava o siedmej,tak som to dala na siestu.ja to na fertility neviem dat.davam to na women zone ale aj tak to zdielat neviem iba odfotim a dam sem
@monika2712 mas pravdu.nechame to na prirodu.len to je to ze ked odmeriam teplotu tak uz to ide somnou dolu vodou.och.zajtra prespim cely den som sa tak rozhodla
@ktore nevadi ale moje si mozes pozriet ked kliknes na ten link .. tam to potom uvidis ze aka mi vysla posledna teplota.. ale sak napisem aj sem. ja tiez davam aj na womenzone, ale an fertility to robi lepsie vypocty..
@ktore ale preco? sak odmeraj nech vies aspon ze ci bola.. a meraj este tak do soboty, nech mas aspon tie tri dni po sebe, kvoli potvrdeniu ovulky a potom uz nemusis. ja tiez mozno tak spravim..ze budem merat len tak do soboty nedele a potom uz kaslem na to, lebo aj tak mi to nic nepovie.. aj minule sa mi drzala hore az do posledneho dna, takze to je zbytocne sa tym vobec zaoberat.. len tie prve dni po ovu je dobre vediet.
@monika2712 mozno na to pridem ako to tam dat.
@monika2712 budem merat kvoli tomu ze som zvedava.
zatial pa baby idem od vas.zajtra rano sa ozvem z nestastnou teplotou.
@ktore jojo drz sa.. zajtra si dame vediet teplotky.. drzim palce 😉

Baby ak sa niekomu chce citat:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/monika2712/c...
Nieco na rozveselenie 😀