Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Dobre rano 🙂 dnes 39 DC a mrsky nikde, len to nechcem zakriknut a vytesovat sa predcasne... 😉 ako sa mate v dnesne krasne ranko?
@linuska1 no dufajme 🙂 to sa dozviem az o dva dlhokanske tyzdne.. 😖
@katie1 hmm to je este skoro na test..
@monika2712 ano ano, ja viem, som len 25DC. Toto cakanie je fakt na nervy 😀 Ked sme sa nesnazili, tak som mala naopak pocit, ze MS prichadza rychlo. Ale to je tak vzdy ked sa clovek na nieco tesi...
@monika2712 tak keby tam nebol ten vcerajsi vykyv tak by to bol priam vzorovy grafik 😉 no ako hovoris konecne stupa 🙂 tak teraz uz len cakat 😎
@monika2712 ja so rozmyslala ak to mam urbit na tom fertility ala neviem to ty mi to nevies urobi co?inka aj ja mam 36.9 zvysenu ale preco ten tet ukazal nedat.tak ti testy treba robit o dva dni skor ako je aj pisane mozno ja uz mam po tom a za to nic
@nessy no ja som si ovulku nikdy predtym nesledovala, nebol dovod 😉 a teraz to skusam len tak odhadom, nerada by som sa az tak velmi sledovala lebo si myslim, ze by to mohlo byt vela na moju psychiku, ved by som potom uz na nic ine nemyslela 😒 ale tak uvidime ak sa nebude darit nejakych 6 mesiacov tak budem nutena.....
@ktore musela by som ti zalozit ucet, nemas tam uz nejaky spraveny? ono to je lahke, len sa zaregistrujes a potom vpisujes tie teploty.. ale kasli na to, ved aj ja mam aj na womenzone a to uplne staci, ved tam si vyznaci vsetko potrebne.. nestresuj sa tym, a inak sak ked ti dneska stupla, tak to je fajn, na tie testy sa vykasli, ja som ich tiez povazovala za negativne lebo bola slaba ta ciarka a zrejme uz ten pondelkovy mal byt pozitivny a utorkovy mal byt na 100 percent pozitivny.. ale kaslat na to.. dokonca este vcera som mala slabeho ducha a to uz je urcite po ovu..
@orchis no hej, ten vcerajsi vykyv bol divny... ale doktorka mi povedala, ze je mozne ze teplota stupne az na dalsi den, totiz k tomu ovolneniu mohlo prijst az stredu nadranom, teda z utorka na stredu a tym padom moje meranie o 7.00 rano to este nemuselo zaznamenat..
@monika2712 tie testysi bubeme musiet robit uz per dni pred ovu aspon tie styri dne pred
@monika2712 aj tebe stupla bovovsky vysoko.tak sa nech drzi.sme na tom uplne rovnako.
@monika2712 dnes urobim este jeden ovo ale to by uz nemalo byt nic lebo po ovu sa uz nezjavy nic
@monika2712
@ktore
no mne tie vase peripetie s ovulacnymi testami velmi pomohli v rozhodovani ci si ich teda idem skusit alebo nie 🙂
zatial pokracujem v sledovani ovulacneho hlienu a mozno budu zase aj bolesti, tak by to mohlo stacit. no teraz uz len relax a cakat 🙂
@ktore no ja som zacala v pondelok a ocakavala som ju vo stvrtok, podla vsetkych vypoctov na vsetkych moznych kalkulackach, to vsade vyslo streda-stvrtok takze od pondelka testovat bolo u mna akurat, akurat ze ten blby test prd ukazal.
no mne stupla len o 0.2 oproti vcerajsku a este by mi mala stupnut aspon na 37.2 podla minuleho mesiaca.. tak uz len drzat pasticky nech to vyjde.. 😎 a budeme zase spolu testovat a ocakavat mrchu kedze sme mali uplne na rovnaku ovulku 😀

Baby mna dnes dost silno boli podbrusko. Bojim sa, ze nevydrzim netestovat do 15-teho. Tuto noc sa mi celu snivalo o testovani (ze vysiel test pozitivny) 😀