Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ludka77 vobec sa ti necudujem a ja by som tiez kludne brala dve babiky.. ale v podstate je mi to jedno.. iba ak by som mala mat iba jedno dieta v zivote, tak to by som radsej dievca..
@monika2712 však aj mne je to jedno, ale ako píšem keby bolo možné si vybrať tak dievčatko 😀
@asemilka ano ano. a tak som rada ze som zrazu chytila taky nejaky vlazny postoj k tomu celemu.. asi mi vcera doplo, ze vlastne... ani neviem ci to dieta zvladnem.. ved sa stale utapam v nejakych problemoch, depresiach.. mozno fakt nie je vhodna doba.. tak dufam, ze mi to ostane, a ze sa uz nebudem pri kazdej mrche rutit.. ze proste asi to tak ma byt.. dieta nepride tam kde nie je vitane.. u nas sice je..ale mozno si musime vyriesit najskor ine veci.. takze priroda cin sa! nech je ako ma byt...
nasla som si novu zabavku do konca roka musim dokoncit nasu svadobnu fotoknihu, ktoru mam nacatu uz od minulych vianoc.. najvyssi cas ju dokoncit..
@ludka77 no je tam velka sanca ze to bude babika 😎
@monika2712 no aj ja som sa smiala, keď som si čítala, že sa nemajú jesť banány... a množstvo hlúposti 🙂) ale tomu, teda splodeniu cez ovu chlapec a pred dievča - tak tomu verím 😀
@ludka77 no to je asi jedine logicke vysvetlenie podlozene faktami, kedy sa co da splodit.. vsetky tie ostatne bludy su proste bludy.. ako aj cinsky kalendar a podobne...
@monika2712 ja som sa smiala, lebo na takej stránke, kde ti ukazuje bioritmus tak tak mi vždy ukazovalo okienka, že kedy by sme pravdepodobne splodili chlapca a kedy dievča tak minulý mesiac mi tam celý mesiac ukazovalo len ???? 🙂
@monika2712 ani ja som nedala dokopy nase svadobne fotky a fotoknihu som ani nezacala... ale dobra inspiracia 🙂
@ludka77 aka je to stranka? taku nepoznam..
@asemilka no ja ich mam len od fotografa na cdcku a len par vytlacenych co nam dal on.. album som robit nechcela, ale chcem tu knihu dokoncit.
@ludka77 no to teda je graf 😀 sak mi tam vsade vysli same minusky a otazniky 😀 😀 😀
@monika2712 my sme album dostali od mojich kolegyn v robote. taky krasny, velky... ale fotka v nom nie je zatial ziadna... par vytlacenych od fotografa som dala do maleho albumu... najprv nebolo kedy sa tomu venovat, potom sa mi uz nechcelo... a teraz sa mi aj chce, ale zase nie je kedy... ☹ ale hadam cez vianoce to dame dokopyt 🙂
@monika2712 🙂) ja tam mám zas tento mesiac 9xchlapca a 7x dievča 🙂)) a minulý mesiac fakt nič 🙂) to je vraj metóda, ktoru používa pán Jonáš 🙂
@ludka77 hm divne.. mne teda hlavne minusky porad ze v kazdom stlpci na buduci tyzden ukazuje.. to aby som ani z domu nevysla 😀 😀
@asemilka no ja ked nie do vianoc, tak cez den to uz urcite dorobim.. prave som pozrela cenu tej fotoknihy.. a jak dobre ze som to neobjednala minuly rok.. islo to o viac ako polovicu dole 😀 len shipping neviem kolko bude ale to je jedno.. uz to dorobim tam kde som zacala.
ono to tam neukazuje, kedy máš plodné dni, ale že ak práve v ten deň kde je napísané dievča by si mala tie plodné tak by ste počali dievča 🙂)) a je to v tom poslednom stĺpci kde je napísané Dítě 🙂))
@ludka77 hej ja viem, ja som pozerala ale na ten biorytmus a to mam akoze peklo.. same minusky 🙂
@monika2712 @ludka77 zajtra odomna nechcite rozmyslanie... mam kriticky den s cervenymi vykricnikmi 😀 ale az do 19 mam co sa emocii tyka fazu plus.... 15 ma neprist mrcha... zeby? 😀
@monika2712
@asemilka dobrá stránka pre zábavku 🙂) však? 🙂
@asemilka ja mam vykricniky na nedelu na fyzicku, potom 20. na emoce su vykricniky, a 23 na intelekt.. fyzicku mam inak od 14 do 24 minus, takze asi nebudem cvicit 😀 , emoce od 11 do 19 minuska, a intelekt mam minusky od 11 do 22, vkuse!! takze dovi dopo buduci tyzden by som asi fakt mala niekde doma zabednena byt podla toho 😀 😀 pravdepodobne budem nepouzitelna!
@ludka77 dobra 🙂 dala som si ju medzi zalozky 🙂
@monika2712 nezavolas do roboty, ze chces dovcu? 😉
@asemilka nooo kedze vo stvrtok je volno, sviatok, v piatok mam dovolenku, takze budem v praci len 3 dni.. tak to hadam nejak prezijem 😀 😀
babulky, idem pod sprchu a haji. dnes toho na mna bolo vela... prisli sme neskoro v noci domov, spala som par hodin a potom do siestej v robote... idem do perin... bru noc 🙂
@asemilka dobruuu ja este kukam xfactor a tiez pojdem spat.. vcera som moc nenaspala, tak uz ma lame tiez.. kocur mi robi spolocnost, ale tiez uz drichme 🙂 zabera mi polku gaucu ze ani nohy nemam kde dat 😀
@marcovka1 mna vcera poobolievalo.. tak snad ovu prebehla.. aj test mi ukazal ovu.. muz prisiel domov.. 😀 tak uvidime... 🙂 aj ked teplotka stupla len o jeden stupen.. tak neviem.. 🙂 ale v podstate tento mesiac som aj psychicky nastavena ze nic... takze aj ked dojde mrcha tento mesiac ma to nesklame.. 😕
@linuska1 ahoj, aj ja som tak nastavena uz.. zahadne.. dnes mi teplota konecne viacej stupla, tento mesiac jej nejak sibe.. ale tak snaz uz sa bude drzat hore, lebo tym vykyvom vobec nerozumiem.
@monika2712 vidim, ze aj vas spava na supermana 😀 nasa to tiez lubi... 😀
babule.... ja som sa dnes chcela vyspat, ale prdlajz... od skoreho rana sa decka od susedov nad nami hrali hadam golfovou loptickou, ci co... buchali... a teraz su tichucko 😠

@ludka77 my sme boli doma tri 😀