Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore nie ,nerobila a ani nebudem,lebo keby som mala dve vyrazne ciarky-cize pozitivny a mm by nechcel sexik,lebo on to na povel nerobi,tak by ma to psychicky strasne zdrvilo a to prave nechcem, a takto sa na neho planujem vrhnut v pondelok,alebo utorok,co by mala byt aj ovu podla vypoctu 15.11. a ak sa zadari,zadari,ak nie,tak nie,lebo mi fakt z toho hrabalo :D
@asemilka dakujem za pouítívne slová a ja sa snažím pozitívne myslieť 😀
@monika2712 vieš čo ani neviem, ale doktorka mi ukazovala malé už tam ho bolo pekne vidieť, a povedala že je všetko v poriadku aj ho pomerala je síce o 5 dní menšie, ale povedala, že to nieje vôbec žiaden problém.
Boha šak keď mi šli potom brať krv, tak ju zo mna nevedeli dostať ako sa hovorí, že ani krvi by sa mi nedorezali, aj sestrička sa čudovala, bo pred sono som vypila 1,5 vody a mne krv netiekla a aj ked ju vytahovala striekačkou nasilu tak ledva ledva
moj muz je uz tiez hotovy..🙂)) vcera chudak zaspal pri tv.. som ho zobudila.. lebo poobede som mala pozitivny test... tak tiez sa mu nepaci ze takto na povel 2 dni po sebe..🙂 len pre pozitivny test.. trosku frflal.. ale vedel ze mi na tom zalezi.. tak sa prebral...🙂)) a dnes sa uz rozosmial.. lebo mam tak isto pozitivny test.. ako vcera... tak som mu povedala ze aj dnes..🙂)) tak sa uz len smeje..🙂)) ze ci ho chcem dostat na kolena a pre vycerpanie do nemocnice.🙂))) ale posledny mesiac to tak znasilnujem.. uz ani ja nebudem.. ani ten sex si nevieme vychutnat.. berieme to uz prilis vazne... o milovani ani reci.. tak sa potesil ze na buduci mesiac to bude o milovani a nie o oplodnovani.🙂)) a povedal ze sa zacne modlit aby uz zajtra pozitivny test na ovu nebol..🙂) lebo nepride domov z prace.🙂))
@linuska1 ved stacilo by aj obden nie? tak zajtra uz aj ked bude pozitivny tak uz hadam ani netreba..
neviem.. 2 mesacie obden nestacilo.. tak skusame cez celu ovulku.. kym mam pozitivny test... uvidime vysledok.. tento mesiac urobime mozne nemozne..lebo o mesiac uz ziadne testy nic.. uz mam toho akosi plne zuby..
@linuska1 hm ja len ze kazdy den, to ani nestihnu plavci dozriet.. ale tak jasne, treba skusat.. ale vies moze byt problem aj inde.. no tak snad to vyjde!
hladala by som problem keby sme nemali malu..a keby som nebola nedavno tehotna.. mslim ze u nas ide skor o nahodu..🙂
@linuska1 no ano, ale tak po porode sa mohlo aj u teba daco zmenit nie? ale zas ked mas normalne ovulku, tak by tam asi naozaj nemal problem.. no tak potom uz len nahoda.. a ta je blbec ze? 😀 😀 jaj uz aby sme tu vsetky boli tehu do vianoc, to by bolo strasne fajn 😉
@marcovka1 ako kde? ci kedy? jaj kazdy den si asi chcela napisat.. no ono mas v navode ze podla dlzky cyklu ze ktory den zacat testovat.. ale ak mozem poradit.. kasli na ovu testy.. mna teda riadne sklamali! ovu bola a na teste len duchovia slaby.. a to vraj nie je pozitivny vysledok.
@linuska1 no ,lebo sa v poslednej dobe dost hadame a viac menej ja sa na neho namotavam a lubim ho coraz viac aon ako sa vyjadril,len ked som dobra a ze sa mu viac menej vzdalujem,ked kricim a podobne,no zacinam sa bat ci je to spravne a neopusti ma po dakej vacsej hadke,ci ked budeme mat druhe,tak budeme este tensie na tom a budeme to musiet ustat spolocne a snad nas to nerozdeli uplne,tak preto a prestavam verit v to,ze chce druhe dieta koli nam a preto,ze chce,ale skor koli tomu aby si naplnil pocet 2 deti a tym to pre nehjo haslo,coraz viac mam pocit,ze deti robi,len preto aby zamestnal partnerku a on chce mat svaty klud,hry a nikam pomaly nechodit,ved on cely tt pracuje a cez vikend ma chodit kade tade???No tak preto mam chrobaka v hlave,ale nejdem viac rozpisovat,nebudem vas zatazovat ok :D
minuly mesiac som si nerobila.. od zaciatku lebo mi testy prisli neskor.. a uplne ma zmiatol maly mikroskop co mam na urcenie plodnych zo slin.. ten mi ukazoval plodne aj v ine dni napr. aj cez mrchu.. a kedze sa mi po porode uplne zmenil cyklus z 28 dni na 25.. tak som ani nevedela kedy mam ovulku.. minuly mesiac som ani presne nevedela zistit kedy mam ovulku lebo na testoch je napisane ze musi byt aj druha ciarka rovnakej intezity ako kontrolna..a to som nemala. len takych duchov.. takze tento mesiac som testovala hned od zaciatku.. 2 dni mi robilo len duchov a vcera a dnes mam pekne 2 ciarky.. tak neviem ci ovulka bola vcera alebo je dnes.. 🙂 ale to vraj je preto lebo som kupila ovulacne testy s najvacsou citlivostou... preto ukazuje dopredu aj duchov. .ale aspon viem ze ovulka prichadza.. kazdym mesiacom som o nieco mudrejsia.🙂))
@monika2712 ale ja som aj po porode bola tehotna.. takze sa asi nic nezmenilo..🙂 ved uvidime.. tomuto sialenstvu davam posledny mesiac...🙂)
@esmemia hadave obdobie niekedy musi byt..🙂) aj u nas je niekedy dusno. hlavne ked pride z roboty, ze aky je on unaveny.. ako keby som ja v sietke na plazi lezala cely den..🙂) a tiez pocuvam kazdy vikend kedy si on oddychne..🙂)) a to povie ked vstane od pc.. kde pozrel film a hral 2 hod hry..🙂)) ja sa ho na to tiez opytam ze kedy budem oddychovat ja.. 🙂) a hned je ticho..🙂) proste chlapi maju radi svoje pohodlie.. o ktore prichadzaju.. 🙂 potrebuju viac casu kym si zvyknu.. 🙂 myslim ze to iste riesi 90% manzelstiev..🙂)
@monika2712 a naozaj neviem ako je to s dozrievanim.. ale na svadobnej ceste sme sa milovali kazdy den.... 10 dni po sebe... lebo sme boli oddychnuti.. priam unudeni..🙂) a naspat sme sa vracali traja..🙂
Ahojte baby 🙂 , tento mesiac sme sa začali snažilkovať a včera, som si zmyslela, že si skúsi spraviť test / švagriná mi dala 3, tak si hovorím, nič ma to nestálo, tak vyskúšam...test je taký, že trvá dlhšie, tak som nakvapkala a trebalo čakať...no mínusko sa už ukázalo, tak som ho hodila do koša v obale a asi po 2 hodinách, ma napadlo, že si pozriem výsledok...a je tam DUCH 🙂 taká som bola šťastná, vôbec som to nečakala a vybehla som do izby za manželom, objala som ho a začala plakať, ale nepovedala som mu o duchovi 🤐 Dnes si kúpim mamatest 10 a skúsim ešte raz...No dúfam, že sa neteším zbytočne- dnes mám 26 DC.
Bra ranko baby... tak dnes som mala krasny sen.. bola som u nejakeho lekara na sono a bol tam plod, aj srdiecko a dostala som knizku !! a na sone som sa takmer rozplakala ... ach jo.. tak uz aj snivam o tom ze to vyjde... 😀
Duch sa objavil aj na Mamateste 🙂)) slabulinký, ale verím, že bude každým dňom silnejší 😉

@ktore mne skace teplotka jak na hojdacke,ja budem mat ovu cca zajtra pozajtra ratam ,mozno neskor,mozno skor uvidime :D