Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
zajtra 34 na krku.... ☹
@minusko ja som 5DC ale neviem aky dlhy bude tento cyklus 😕 neviem ci si videla ako to u mna vyzeralo za posledne 4 mesiace tak to tu napisem: mala som 23, 33, 25 a teraz 32 dnovy cyklus. tak uvidim ci budem mat zase kratky cyklus nech sa tam aspon aka taka periodicita zachova 😀 no mam to divne 😕
@linuska1 to bolo pre mna s ytmi grafmi? 😕 lebo ja si teplotu vobec nemeriam a ani s tym nechcem zacat 😉 nechcem sa sledovat viacej ako to robim teraz, nerobilo by to dobrotu, prilis casto by som na to myslela a tomu sa chcem vyhnut 🙂 ja si len sledujem hlien a posledne dva mesiace som mala poriadne bolesti na 13DC (cyklus 25 dnovi) a na 19 a 20DC (cyklus 32 dnovi) tak to bola asi ovulka 🙂
@linuska1 prepac, ze sa sem miesam, len som predtym postrehla akurat tento prispevok na halvnej stranke 😅 asi si to myslela na mna, hm? no je to tak, ze obe veci, co si spomenula - ovulka az po pozitivnych testoch a najplodnejsi den pred ovu su dve spolupracujuce tvrdenia, nevyvracaju sa...
tak ako si spominala, ze uz dnes nemas hlien, ale mala si ho predtym - to je prave to tvrdenie, ze zena je najplodnejsia prave pred dnom ovulacie - jednak je to kvoli tomu plodnemu hlienu, ze sa vyskytuje este pred ovulkou a jednak je to kvoli tomu, ze aj ked mas sex den pred ovulkou, spermie maju aspon viac casu doputovat do vajickovodu a tam si vklude na vajicko pockat... spermie maju dlhu zivotnost, vajicko len 12-24 a tak je lepsie, ked sa spermie dostanu na miesto este pred ovulkou ako by to malo byt opacne...
a ovu testy nesluzia na detekciu prave prebiehajucej ovulky... ovutest ovulku PREDPOVEDA...
ak mas pozitivny ovutest a zaroven plodny hlien, je to ten spravny cas na sex, aj ked samotna ovulacia prebehne trebars az o den ci dva neskor... 😉
Ahojte babule. Dlhšie som tu nepísala lebo moja mrcha sa ma držala 2 týždne takže nebolo o čom. V nedeľu som to vzdala že odíde sama tak som si nasadila dufaston a dnes už mám od nej pokoj. Nemám šajnu či vôbec príde ovulka a aký budem mať cyklus.
@rysauka no chuda tak to ta pekne potrapila ☹
@monika2712 no veru, už som mala pred rokom také problémy, ale to som ju mala s prestávkami takmer mesiac a pol, potom som bola na čistení a povedali, že by sa to malo napraviť a prd, potom som brala dufaston a na pol roka som mala pokoj no a teraz zase, asi ho budem brať už doživotne 😒
@rysauka jejda to je hrozne.. a neskusala si nejake prirodne veci na upravu cyklu? aku mas vlastne diagnozu teda ak to nejaka je? mozno by sa dal ten dufik niecim nahradit nie? teda nevyznam sa v tom velmi, ale vzdy je dobre skusit aj nieco prirodne..
@linuska1 ze milenka by nechapala ... 😀 co aj chlapi nas niekedy uhanaju a tiez nemame naladu alebo chut ne? 😎 nekontroluj ovu nechaj to tak a uvidis,ale podla mna fazulka je uz na ceste 🙂 aj ja mam mrchu 25-26dc tiez po porode sa mi zmenilo 😎
@orchis neboj sa po porode sa vsetko zmeni ja som tiez mala ukrutne bolesti pri mrche nevedela som ako sa volam strasneee 😀 dufam ze to bola tvoja posledna mrcha 😉
@monika2712 no začala som užívať femigard a tam píšu že je na na úpravu tak uvidím, ale myslím že pri pôrode niečo spackali - mala som cisársky a to o päť minút 12 tak neviem či sa to po ďalšom pôrode upraví 😨
@rysauka aha.. no treba hladat riesenie aj niekde inde.. lebo ako pchat do teba chemiu cely zivot.. to nie je riesenie..ale to nasi lekari radi takto robia.. treba najst pricinu preco to tak mas.. su este kvapky Femi a Gynex, co som tu citala, ze pomahaju..
@monika2712 ten Femi to bude asi ten Femigard a kuknem na ten Gynex, a máš pravdu s tými našími lekármi, veľa krát som sa pýtala že kde je chyba a nikdy mi nevedeli povedať
ahojte babule, dlho som tu nebola.chcela som trosku pauzu od vsetkeho.uz sa mam dobre 🙂 mrcha uz odisla, dnes som 7DC.tak uvidime ako to tento mesiac dopadne.manzel povedal, ze sa budeme viac snazit :D .Rozhodla soms a, ze sa uz fakt nebudem sledovat a necham to na nahodu,lebo raz z toho asi osaliem :D :D .
@jucuska blahozelam 🙂
@mukesina ahojky, vitaj opat spat.. no to sme si aj my povedali, ze sa budeme viac snazit, teda castejsie..ale nejak sme to nestihli 😀 😀 totiz na ovu som prisla az v den ked uz bola.. takze bol opat iba jeden pokus.. zatial neviem ci uspesny..ale vnutorny hlas mi vravi ze asi nie... tak aj manzel uz povedal ze do kelu nabuduce hned ako zacne hlienik byt taky redsi ide sa do toho a az do ovu..ale to si furt hovorime a nakoniec z toho nic neni 😀
@monika2712 no aj ja som zvedava, cis a nam to podari, som 7DC a nieako sa mu necce :D :D .no uvidime. a ako vies, ze sa nezadarilo?mozno to je a ani nevies.drzim prsteky, nech ti tento mesiac na testiku ukazu 2//.nemysliet na to.treba sa zamestnat 🙂
@mukesina ja ti neviem.. proste asi od piatku (3dni po ovu) na mna prisiel taky pocit.. nie ze by som tomu neverila alebo co.. ale jednoducho akoby som to citila, ze to nevyslo.. asi ze to bolo vsetko tak perfektne nacasovane, naplanovane.. aj manzel mi vcera povedal,ze tiez ma ten pocit.. a mozno je to uplna hlupost, a obranny mechanizmus pred sklamanim.. kto vie.. ukaze sa o tyzden v stredu cca..

@orchis zdrhol do prace.🙂) ani sa mu necudujem..🙂 ale uz som z toho celkom pomiesana... uz na to vsetko kaslem.. tu je tolko nazorov ze az.. na bt grafoch mi jedna pisala.. ze aj ked som mala pozitivny test vcera predvcerom...ze vulka moze byt az dnes.. niekde citam. ze najplodnejsia zena je 24 hod pred ovu... dnes mi teplota klesla.. jednotvrdenie vyvracia druhe. .ja uz neviem... toto je posledny mesiac.. kedy meriam a testujem... a uhanam muza..🙂)) ten keby aj teraz mal milenku.. tak by sa na nu tak maximalne pozeral..🙂))))