Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Babulky, dakujem vsetkym!
@monika2712 uvidíme, môžeme si témičku po novom roku premenovať 🙂
@monika2712 neboj sa vsetky otehotnieme do Vianoce a ked nie, tak tema bude a budu dufam, pribudat nove snazilky a raz, ze sa aj my dockame 🙂
@mukesina no nove snazilky uz budu mat temu "zaciname 2012" takze max co tu my ostaneme netehotne.. ach jo.. bojda by si mala pravdu a otehotneli by sme do vianoc vsetky.. strasne potom tuzim.. je to silnejsie ako moj zdravy rozum.. hruza.. tolko bab tu uz otehotnelo. .. vsetkym to prajem, ale aj ja uz chcem 😒
@monika2712 nebpj moja hadam aj my sa coskoro dockame 😉
@monika2712 asi musime dat novu temu potom lebo sa sem uz neprihlasia
@ktore hej a 2012 uz je zalozena.. och az mi smutno ostalo, ze tu ostanem take zufalky snazilky do neviem kedy.. 😖
baby ja som mala napisane ktore by sme mali dostat ms cca spolu len neviem kde to mam...ja mam dostat cca24.11 teraz mam cca7dpo dajme si to dokopy lebo uz nemam prehlad....
@monika2712 no ale tie uz su tehule na 2012 nie?
@ktore no to su tiez take co zacinaju az 2012 snazilkovat.
ja tiez 24.11 cakam, tak si ma napis 🙂
@monika2712 anoooo to uz vieeeem moja zlatucka
no sak to mas najlahsie na zapamatanie 🙂
utekam domov, hmla je jak svina.. kua.
@monika2712 ja cakam 23.11 alebo 24.11..:) takze narovanko budeme vediet ako sme na tom..🙂
@ktore
@monika2712 Baby a kedy testujete teda? Ja som cez víkend 29,30DC ale kedy mrcha (ne)ma prisť neviem.
babule a ešte taka otazočka,ak vyjde testik negativny,po koľkych dňoch už môže byž pozitivny?
@ludka77 tak to ano, ja som dnes 30DC. Ale ja mam 30-dnove cykly, takze ja budem mat termin asi 25.7. ak bude brat lekarka ohlad na dlzku cyklu. Ty sa kedy chystas k lekarke? Ja ked som bola na poslednej kontrole, tak mi povedala, ze po pozitivnom teste mam pockat 2 tyzdne a az potom dobehnut. Zajtra jej mam ale volat kvoli vysledkom z cytologie, tak sa jej opytam, ci mam dojst o tie 2 tyzdne nalacno alebo nie 🙂
@ktore zajtra teda testujem znova a budem testovat az pokym nebude vyrazna, aby som bola kludna 🙂

@katie1 supeeer, je to tam 🙂 takže ďalšia tehulka 😀