Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Takze zaver: Teplota moze klesnut a nemusi!! 😎 😎 ja som inak dnes 8dpo.. takze este ten pokles moze kludne prijst. ale nemyslim si ze pride 🙂
@monika2712 no to maju stastie tie ktore to maju.ak mas tam kde si zznemenavas grafy a pojdes na grafy tak su tam ze grafy a vyberes grafy tehotenstva mozno aj su take s poklesom.ale to je jedno,no aspon by bol dobre zase takto to vediet.ale to neva.len aby sa nam po to 12 dni po ovu aspon zdvihla teplotka to by bol gol....
@ktore vies co moja.. tak ako pisu v tych clankoch.. ten pokles nemusi nic znamenat.. a moze. a zas ked nie je, tiez to nemusi nic znamenat.. takze serinkat na to 😀 😀
inak uz len 7 dni a testujeme! 🙂
@monika2712 tiez si myslim, ze ak ide o nase tela je velmi zle taketo zovseobecnovanie 😒 kazda sme ina a teda u kazdej to moze prebiehat inac. vobec si to nevsimaj, mozno by som aj tu teplotu prestala merat 😉 ved ovu bola a vies kedy bola tak teraz je lepsie sa sustredit na nieco ine, zabudnut na to, ktory si DPO a pod. tou teplotou sa len prilis sledujes kazdy den, neda ti zabudnut. ved takto musis byt vo vypati cely mesiac, najprv kvoli ovulacii, potom kvoli uhniezdovaniu a hned na to cakanie na ms 😨 ved to je napor na psychiku 😕
@monika2712 😀 presne, serinkat na to 😉 😀
@orchis vies co.. teraz som relativne v klude.. merat som chcela tak do 10dpo. potom uz nie.. ale kedze mi teplomer asi zamrzol tak to je to jedno 😀 😀 sak to co je ze 5dni po sebe rovnaka teplota ?? hehe..
tak este domeram do piatku, to je 10 dpo a potom uz nie.. ale vies co mna toto nestresuje.. lebo viem co bolo minuly mesiac, ze som bola od ovulky az do mrchy hore s teplotou a potom den pred mrchou klesla.. takze teraz ocakavam presne to iste... preto ma to uz dako nestresuje... ano sledujem sa, ale to je normalka.. ta teplota mi len dopomaha k lepsiemu porozumeniu co sa deje.. ved to je len moj druhy cyklus merania v zivote. 😉
@ktore
@monika2712
baby podla mna to nie je dobre vediet, ci prave dochadza k uhniezdovaniu alebo nie, testovat sa pred ms a pod. ved viete kolko tehotenstiev sa konci hned v prvych tyzdnoch, ze vajko sa zle uchyti a pod a nakoniec sa vyplavi s ms 😒 su to potom zbytocne nadeje a nasledne sklamania 😕
@monika2712 no ak ta to nestresuje tak potom ok 😉 ja len, ze poznam samu seba a viem, ze by som tomu prepadla ak by som to robila. teda nejde ani tak o stres ale by som sa uz pomaly na nic ine nevedela sustredit 😕 podobne som na tom bola uz aj s inymi zalezitostami 😅 ved kazda sme ina 😉 a neboj, velmi dobre si pamatam vsetky tie priznaky, ktore si mala minuly mesiac a aj to sklamanie nakoniec, len nechcem aby si zase niecim podobnym musela prejst 🙂
@orchis ja este len cakam na ovulku.. ale mam taky dobry pocit tento mesiac. konecne som sa ukludnila, nesilim to, pred mm uz nehovorim nic na temu dieta a keksik si teraz obaja naplno uzivame 🙂 okrem toho sa mi uz 2 krat stalo, ze ma na navsteve ponukli grepovym dzusom.. len som sa tak v duchu nad tym usmievala. zeby znamenie? no uvidime dokedy mi tento dobry pocit vydrzi 🙂
@katie1 super, som ti hovorila, že už na druhý deň bude silnejšia 🙂) ja pôjdem k doktorovi až okolo 5-9.12 🙂) aj s malou som tak bola, prvýkrát som išla 28.11 a to nebolo vidieť nič len takú malú bublinku a 9.12 mi už dal aj knižku 🙂) (mala som rovnaký termín ako teraz ) stále nemôžem tomu uveriť že sa nám to podarilo, "snažiť" sme sa začali v septembri (na konci) ale nič nebolo lebo som mužovi vytárala, že mám plodné dni a normálne dostal blok 🙂)) a teraz v októbri som čušala 🙂) a hneď sa nám to aj podarilo, taká som šťastná, že by som od radosti len plakala 🙂)
@orchis ano ano.. ved aj ja si to dobre pamatam.. ale ta teplota to je minimum stresu.. horsie bude ked mi zas pridu nejake blbe priznaky 😀 ale ako som povedala.. tento mesiac v klude.. ziadne stresy, a hlavne ziadne sklamanie.. ved uz od piatku minuleho tyzdna som vyhlasila ze citim ze to tento mesiac nevyslo.. samozrejme nadej umiera posledna..ale stale to tak citim.. takze niiiiiiiiiiiic z tych vsemoznych priznakov ma nepresvedci o opaku pokial nepride mrcha. 😀
@ludka77 no dalsi dokaz toho ze netreba muzom hovorit kedy su plodne dni.. ono to nejak fakt funguje! no super, takze dalsi cyklus budem cusat aj ja.. nech si ich sam tipne ked ho to bude zaujimat 😎
takze mrcha sa postupne hlasi... cize nase babatko je fakt fajnsmeker... a caka na tu postel 😀 tak dufam, ze dnes naozaj pride, lebo potom v tej firme uvidia 😠 😀 a kamoske budem hladkat brusko, nech sa nalepi aj na mna cim skor 😀
@asemilka ??? a co ten duch? zeby to bola zase haluz? no teda.. sklamanie..
@monika2712 no ale aký ďalší cyklus????
@orchis ja som bola taká hlúpa že som si myslela, že keď mu to poviem, že sa bude viac snažiť a to malo úplne iný efekt, tak asi je fakt lepšie biť ticho 🙂)) S tým oblečením je to u nás opačne 🙂) manžel je žhavý do nakupovia, priam o miluje 🙂)) to ja pri tom trpím 🙂) ale poznám to od maminy 🙂) vždy hovorila, baby ocino nemusí vedieť koľko to stálo 🙂))
@ludka77 no moj dalsi.. zaciatkom decembra.. a tym padom sa dozviem ci som alebo nie tesne pred vianocami.. ja uz to mam naplanovane 😎 tento mesiac to nevyslo zrejme.. citim to tak..
a potom budem stat pod stromcekom so stuzkou okolo brucha ako mi tu niekto poradil.. sorry baby neviem ktora z vas to uz bola 😀
@monika2712 no ta ktora to napisala bola bombova.to by bolo fakt dobre a srandovne.nechapal by co sa deje....
@monika2712 ono aj ja som si myslela, že nič z toho nebude, dokonca nám to vyšlo tak, že priamo cez ovu bol drahý preč, a vidíš predsa, inak čo tu čítam milión fór 🙂) tak väčšinou pri pocite že nič z toho nebude ta sa to podarilo 🙂 Ty kedy testuješ?? 23.11?? či to si ťa s niekým mýlim? 🙂))
@ktore no len mam obavy ako to zatajit.. ja neviem velmi klamat ani predstierat, tak uz po testovani by som mala dost problem to udrzat v sebe.. on ma urcite odhali. 😒
@ludka77 ano ano..23 alebo 24.. uvidim.. ci stihnem vobec.. aby neprisla mrcha skor nahodou..

@ktore no presne tu sa to pise:
implantační pokles - v době, kdy se vajíčko uhnízďuje, může dojít k jednodennímu prudkému poklesu teploty (a opětovnému vzestupu!). Tento pokles se může vyskytnout nejčastěji mezi 7.-10.DPO, ale výjimečně se může objevit už od 5.DPO, popřípadě až 11.DPO. Opakuji, že přítomnost tohoto poklesu nutně neznamená těhotenství a naopak jeho absence ho nevylučuje, přesto bývá s těhotenstvím často spojován. Nepleťte si ho ale s poklesem před MS - pokud například Vaše luteální fáze trvá obvykle 11 dní a 11.DPO dojde k prudkému poklesu, daleko pravděpodobněji se jedná spíše o znak přicházející MS nežli o těhotenství ☹