icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
16. nov 2011

@katie1 no uvidime ako to dopadne, nchavam to uz fakt na prirodu 🙂 , a ako sa citis?

alyce
16. nov 2011

@ktore
Jasne, vsak sa nedam odbit, najprv potestujem 2 mesiace a potom pojdem za doktorkou, ze asi nie je nieco v poriadku a uvidime co navrhne. Zatial som ziadny problem zensky nemala, takze neviem ti povedat ako bude reagovat. No a vitaminmi sa cpem uz od jula - Femibion a Babyplan a mam z toho akurat nechty ako kopyta a vlasy mi rastu strasne rychlo, ze nestiham obnovovat melir. A potom by som asi skusila radsej nieco prirodne ak bude na vyber, nie hormony... No ale ked sa inak nebude dat, spravim hocico pre babo.

monika2712
16. nov 2011

@alyce no treba to urcite riesit.. ak ta lekarka posle do p.. tak ty ju tiez posli... skus tie ovu testy ale aj merat teplotu by som odporucila.. ta ti tiez pekne napovie kedy je ovu, kedy je po nej.. ale tak pre zaciatok ti mozno staci ten ovu test. aj ked.. to ti asi problem nevyriesi.. ked k ovu sice dochadza, ale mas kratku LT fazu.. takze to skor fakt nejake lieky, ak nie dufik, tak nieco pridodne skus.

alyce
16. nov 2011

@ktore
vlastne ja som mala spontanny potrat v 6. tt v septembri a odvtedy som mala uz 3x MS, takze niekedy aj dvakrat za mesiac, myslim ze som chudokrvna... Ale to som tak ja mavala odjakziva. Takze zase neskusame nejako dlho, teraz to bude treti cyklus..

ktore
16. nov 2011

@alyce napis svoj problem na stranku DUPHASTON.....ja ti radim vysadit to co beries a kup si v lekarni befoli.obsahuje to potrebne vitaminy.neuskodi to....pomoze to...ja mam aj iny problem tak to mam zlozitejsie.dobry je aj lanovy olej ten je drahsi asi oklo 7 eur a magnezium by si mohla brat.ak chces tak to vyskusaj....na duphastone je KATARINA a ta ti vsetko povie co je dobre....musis skusit nieco ine brat. co ti omoze napravit cyklus .aj caje....

alyce
16. nov 2011

@ktore
dakujem, urcite si to zistim. 🙂 Ste zlate baby, ja toto fakt nemam s kym riesit. Dakujem

ktore
16. nov 2011

@alyce je to ok na to sme tu.aj my sme tu na forume pochytili skusenosti....

linuska1
16. nov 2011

tak fertility mi oznacilo podla teploty ovulku o dna dni neskor ako som myslela ze mam.. takze zase tento mesiac z toho nic...

ktore
16. nov 2011

@linuska1 ukaz grafik

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 ale ved ste sa snazili kazdy den nie? tak este mohli prezit tie dalsie dva tri dni do ovu?? daj graf

linuska1
16. nov 2011

@monika2712 tomu zase velmi neverim.. ze prezili.. to by bolo ovela viac tehuliek... 🙂 podla mna -2-3 dni to su len spermie supermana..🙂 aj ked pozeram grafy tehuliek.. tak vacsina je tehotnych tych ktore snazilkovli v den ovulky...

@ktore davam z women.. lebo fertility mi ukazuje chybku.. fertility mi ukazalo ovulku na 14.11
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/linuska77/gr...

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 moja moje prve sice neuspesne tehu bolo 4 dni pred ovulkou!! 😉

linuska1
16. nov 2011

@monika2712 - tak to je teeeeda..🙂 supermana maaas... ale to je skor nahoda asi.. nie?..
@ktore
a zase ani priznaky nemam .. presne ako minuly mesiac..

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 ten link nejde.

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 na priznaky sa vybodni ! 😀 mozes mat aj tisic a prd z toho jak u mna 😀

linuska1
16. nov 2011

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/linuska77/gr...

dalo na konci na..🙂 preto nejde.🙂

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 ja by som povedala, ze bola v piatok ovulka u teba.. podla teba kedy?

ktore
16. nov 2011

@linuska1 ani mne to neide.

ktore
16. nov 2011

@linuska1 ale na womene neukazuje ovu ci ano?daj aj to fertility

linuska1
16. nov 2011

@monika2712 myslim sobota... to bol aj naviac pozitivny test..podla neho som sa prisposobovala...

linuska1
16. nov 2011

@ktore fertility mi ukazalo ovu na 14.11. ked chcem dam zdielat graf vypise mi to nejaku chybku. hned ako ma to pusti.. dam zdielat..🙂

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 no niekde medzi piatkom a sobotu..ale skor sa priklanam k piatku kvoli tej teplote.. kedy ste mali naposledy pokus?

linuska1
16. nov 2011

@monika2712 tie biele hviezdicky su snazilkovanie...

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 jaaj moja tak ty co riesis? ved ste mali kazdy den vtedy ked bolo treba!!

ktore
16. nov 2011

@linuska1 mne aj toho 14 ma napadlo ale podla testu nie.mas na fertiliti aj oznaceny hlien aj test na ovu???

monika2712
16. nov 2011

@linuska1 inak na fertility sa nespoliehal na 100 percent, ja som si zrusila v nastaveniach to aby mi to urcovalo ovulku podla niektorych kriterii a tak som si to mohla zmenit podla toho kedy naozaj bola, kedze som to mala potvrdene dokinou tento cyklus.

linuska1
16. nov 2011

@ktore hlien nepozeram.. podla toho sa mi neda.. jeden den tahavy druhy vodnaty. podla toho by som ovu nevedela.. a ovu testy tam oznacene mam...

ktore
16. nov 2011

@linuska1 aj podla mna je to vyborne nacasovany sex.netreba sa bat.to je dobre.a takmer kazda spremia prezije tie dva dni.-tri moze ale to je uz dost ako aj u mna.ale uz sa podarilo aj tym co mali tri dni pred sex

linuska1
16. nov 2011

@monika2712 no ked to bolo fakt 14 tak je to na hovno lebo potom fazu mam kratucku... len 9 dni...

ktore
16. nov 2011

@linuska1 keby si aj 15 mala tak aj tak sancu....zahod to za hlavu.ste super sexovali.mas velku nadej.som zvedava co zajtrajsi graf ale daj to fertiliti