Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte kocky..tak mrsky som sa zas dockala a ako inak uplne nacas 😢 no co uz..tak budeme pracovat dalej..myslim ze navstivim aj lekara nech ma kus povzbudi v tom snazeni..zatial sme to nejak neriesili, tak nech mi aspon povie kedy je ovulka a tak..no do Vianoc uz len mesiac...
A vy ste ako na tom?? @monika2712 a @ktore este cakate stale vsak? juuuj keby tak nedorazila by bolo supeeeer 🙂 veeeelmi vam drzim prsty a samoska aj vsetkym ostatnym kockam tu na fore 🙂
@gretkav ahojky, no ano.. cakame.. este 6 dni do mrchy.. teda u mna je to otazne ze kedy zas pride.. ale posledny yz bol 28 dnovy tak uz by mohla chodit normalne takto.. teda idealne keby vobec neprisla!!
inak baby ja som dnes plavala, saunovala, bola na masazi.. dufam ze to nemoze mat nejaky zly vplyv na embrijko keby tam cirou nahodou nejake bolo.. ??
@rysauka no veru ticho dneska, ja som bola doteraz prec, akurat som prisla a idem si asi pospat.. to wellnes ma dneska dako unavilo 😀
@monika2712 podla mna tam ani nejde o dni cyklu ale dn po ovulke mam pocit a ta ked bola skor tak neviem samam mam v tom zmatok...
@esmemia dakujem chceli nechceli ked bude uz to nezmenime..
@jasin testovala si dnes znova?
@monika2712 teraz som z prace prisla nestihala som nic, ani len do lekarne zajst cize az zajtra/pozajtra..
@jasin aha jasne.. no ved to ma cas este moja. uvidis ako to nakoniec dopadne. drzim palce! 😉
@monika2712 dakujem a uvidime 😉 nech to dopadne hocijako len nech bude dobre 🙂 snad tuto "zahadu" do konca mesiaca vyriesime .-)
@jasin no urcite potom daj vediet.. aj ja by som uz chcela vediet 😉
@monika2712 dam urcite dam 🙂 to by kazdy chcel vediet a kazdy by to chcel vediet s jednym vysledkom 🙂
@jasin hej hej.. ja stale malinko dufam.. ale nic necitim, tak si nerobim velke nadeje...
@monika2712 aj motyka niekedy vystreli 😉 mozno pretoze si nerobis nadeje tak to skonci tak ako v kutiku duse chces 😵 budem na teba mysliet 🙂
@jasin dakujem aj ja na teba 😉 nech mame darcek pod stromcek 😎
Idem pomaly zalahnut po dnesku v robote mam dost na rok pekny zvysok vecera 😉
@jucuska dakujeme.... aj ja uz chcem testovat pomooooc.
@ktore ahojky, jak sa citis? ja nejak nic.... uz asi nebudem ani dufat... akurat hlien mam taky hustejsi ako obvykle, ale to je tusim normalka pred ms.
@monika2712 joooj vydrzme.nemame nijake priznaky.nemozme.musime vydrzat.ja neviem ako mi pride ms.minule prisla na 29 aj obvykle tak chodi.niekedy po 28 dni tak som zvedava.inak dnes som zase nasrata.na svojho ex.ochoch.normalne kypi vo mne zlost keby som mala ventil aspon.uf.dala by som si vino alebo tvrde ale mi je potom spatne.nejak mi nechuti.velmi ma rozboli zaludok od alkoholu.
@monika2712 aj ja hlien ale len ked prtom pozrem.inak nic,iba prsia mierne citlive uz 5 dni.ale to je normalka
@ktore no testovat ma nelaka, lebo viem ze by som bola sklamana, nech len radsej pride ms skor ako budem chcet testovat, nech aspon usetrim test.. tak si daj vinko poharik alebo pivko nemas rada? ja som sa strasne najedla, tak je mi hrozne tazko.... musim sa trocha zacat obmedzovat, lebo ta vaha takto dole nepojde.. fujtable sak jaka som tucna uz. 😠
@ktore mne sa prsia zdaju vacsie .. ale to ja som si mozno este furt nezvykla ze mam take velke odkedy som pribrala..
Takze tento mesiac asi opat nic - teplota druhy den klesa, mrcha by mala prist zajtra/pozajtra a test z dnesneho rana uplne brutalne negativny 🙂 takze druhy pokus podla mna opat bez vysledku ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/barbora21/gr...
@barbora21 hm tak toto naozaj vyzera na mrchu.. mne tiez dneska klesla ale iba o 0.1, tak to este neni stratene dufam, aj tak na mrchu je este asi skoro... aj ked... kto vie.. ci nechce prijst znova skorej.
@monika2712 U mna je to urcite mrcha... ☹ uplne ma to hneva, lebo som dufala, ze to bude ok. Meriam teplotu, robim ovu testy a aj tak to nefunguje... tak potom uz neviem co robit, ked ani toto nepomoze ☹ rozmyslam, ze sa na vsetky ovu testy a teplotu a vsetko okolo toho vybodnem.
@barbora21 nuz niekedy to nestaci a manzel je zdravy? prepac nepamatam si ta velmi, tak ze ci ste riesili nejake veci uz, ty pokial mas ovulku tak by malo byt vsetko OK.. ale vies.. niekde som citala, ze je iba tusim 20 percentna sanca kazdy cyklus ze zdravy par otehotnie.. takze neber to tragicky, naozaj je to normalne ked sa niekomu nedari aj pol roka rok, je to uplne bezne.. ty si pisala ze druhy pokus? tak to si este len na zaciatku... ale niekedy vela robi psychika a pokial vies kedy mas ovulku uz celkom dobre odhadnut aj bez testov a teploty, tak sa na to vykasli, nerob to, lebo mozno prave to sledovanie u teba nerobi dobrotu.
@ktore inak ja uz mam niekolko mien pre dievcatko, ale pre chlapca vobec netusim.. ak to ale nahodu tento krat vyslo, tak to bude zarucene chlapec.
@monika2712 Manzel je zdravy, nevieme o nicom, co by mohlo byt problemom. Viem, ze druhy nevydareny pokus je oproti inym parom uplne pohodicka, ale ved kazda chceme, aby sme to boli prave my, co nam to vide cim skor 🙂 Ano toto bol druhy pokus taky riadny, inak treti cyklus co sa snazime. S manzelom sme sa dohodli, ze este december vyskusame s meranim teploty a ovulky. Potom januar, februar to nechame tak a potom som dohodnuta s gynekologom, ze sa pridem ukazat lebo mu kazim statistiky 🙂 zlaty 🙂 ma vela tehuliek lebo je aj porodnikom 🙂 a malo netehuliek 🙂

joj babušky, dnes ste toho málo napísali, čože je? žeby piatok a nikomu sa už nechce?