Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ale tak priroda sa asi drzi hesla, ze vsetkeho vela skodi... netreba sa tolko pozorovat... len ci to dokazem 😀
@monika2712 neboj, nedôjde 🙂 ber všetko optimisticky...ja som si nikdy nepripúšťala, že by sa nám bábo nepodarilo, vravela som stále, že sa nám podarí na prvý šup a stalo sa 😉 boli sme dokonca pred pár týždňami nakupovať v maďarsku a chytila som do ruky alwaysky, chvilu som na ne pozerala a povedala som manzelovi, ze teraz ich nebudem uz potrebovať a je tak 😉 aj sa bojím troška chodiť sem na fórum, je tu dosť báb, čo sú po potrate a ja si také nechcem pripúšťať 😒
@jucuska nuz aj ja som po bezplodovom tehu.. a je fajn ze si to nechces pripustat, lebo pozitivny pristup je dolezity. na druhej strane, ja uz to mam za sebou, takze ak sa to nedajboze zopakuje, uz to pre mna nebude taky sok.. ale tak vsetky verime a dufame ze to dobre dopadne.. a ta tvoja rada, ze ber vsetko optimisticky.. tym sa dokaze riadit iba clovek ktory take sklamanie nezazil, alebo sa z toho uz zotavil.. ono to totiz nie je lahke, ked ti zivot hadze polena pod nohy jedno za druhym az padnes na same dno.. ta cesta naspat hore je velmi tazka a dlha.. a ja som este ani zdaleka neni uplne hore.. ani asi dlho nebudem.
@monika2712 ani si nechcem predstaviť čo si musela prežiť, určite si to mala ťažké ale vidíš, o pár dní sa ti možno zmení život 😉 držím silno pršteky
babulky na rozptyl robim nepecenu mandarinkovu tortu,nepridete zajtra :D
@jucuska no to sa tazko chape pokial clovek nevie, uz som to tu vela krat pisala.. jeden piatok som pochovala moju 52 rocnu mamu, ktora zomrela po piatich rokoch boja s rakovinou, a na dalsi piatok som uz bola na kyrete, v 8tt stale nebol plod... takze mne je takmer zbytocne hovorit aby som myslela optimisticky alebo pozitivne.. mna zivot bodol do chrbta rovno dvakrat, v zivote som si nemyslela ze zazijem taku bolest...
ale dost bolo skaredych reci.. myslime pozitivne, teda aspon tie ktore to dokazete! ja sa to este stale len ucim 😉
@esmemia nepecena?? to je aka? smotanova?
@monika2712 monika neboj teraz uz dopadne vsetko dobre, drzim mooooooc slno prsteky, aby si uz tento mesiac videla 2//
@mukesina dakujem moja. ved ja verim ze raz to vyjde. priroda vie co robi. kedze som si ciastocne vcera vyriesila vztah s otcom, tak sa citim lepsie, som vyrovnanejsia,su este veci ktore ma trapia, musim poriesit toho psa naseho ale proste citim ze som sa niekam posunula, a ze svita na lepsie casy a snad aj lepsi vzah s nim lebo posledne mesiace som sa citila ako syrota.. a tak ked uz budem na tom lepsie ja, tak sa aj babo zadari.. 😉
@monika2712 ano moja,piskoty,kysla smotana,mandarinky a na samy koniec slahacka a mandarinky :D...hotova mnamka a este mi ostal macik z rana hodim fotku,snad ju nezmazu ,no snazim sa dako zabavat a pri tom nemysliet na plodenie apride aj navsteva,tak nieco na rychlo "upeciem" :D
@asemilka @mukesina babulky ste ocakavane :D
Dokelu nedaju sa mi pridat fotky
@monika2712 ano ano citala som , rada som ,ze sa to krasne ujasnilo.to je dobre , ze tak pozitivne myslis. Vlastne a toho psika preco chcete dat prec?ANo raz budeme vsetky tehu 😉 ,Dufa, ze aj v najblizsej dobe 😉 . My uz tiez neriesime kedy ovu a taaaaak. Dnes som 11DC a uz neriesim , ze kedy co, proste nechavam to uz na nahodu.Mozno som tym vsetkym, len manzela stresovala.
@esmemia taku aj mama robievala. a este posypala grankom. alebo spravila jednu vrstvu grankovu. asi si taku urobim na narodky.. vzdy mi ju robila ona na narodky, aj bratovi. .. a to je pre mna jedina torta ktoru zjem. 😎
@mukesina otec chce ist naspat do petrzky byvat, teraz je na zahori na chalupe, tam je pes vonku.. do bytu s nim ist nemoze.. ku mne tiez nie, my sme 10 hodin prec, nemal by ho kto vencit.. mam sice zahradu ale ta nie je prisposobena psovi, keby mi vsetko ocikaval a okakaval, vela by mi z nej neostala. a zpredu domu by sme museli spravit murovany plot aby nestekal na vsetko co prejde okolo, a aby nezdrhol,kedze pletivo co tam mame teraz velmi lahko podhrabe.. neviem kam s nim fakt.. brat ma troch psov, dalsieho nechce.. 😖
@jasin no,ciarocka pekne silnie,tak dufam,ze o mesiac dva najdem aj ja taku,tiez som sa na ot teraz uz prestala sustredit a v duchu si stale opakujem je mi to jedno,je mi to jedno,nepodari sa nam ,tak sa nic nedeje a uvidime,ci pride drobatko,ci nie ....no nech to dobre dopadne a muzicek je nefalsovane stastny-to je krasa
@jucuska pekne testiky na povzbudenie,dakujeme :D
@monika2712 jaaaaaj, to je skoda. Tak drzim prstel, ze najdete toho spravneho majitela.
@monika2712 moja aj my sme ju robievali na narodky,potom este taku tiez piskotky a jablcka a nespapas aj trasenu tortu???T aje podobna ako toto,len je tam piskotovy korpus,alebo ja robim aj z cesta na hrncekovy kolac korpus a najcastejsie trasenu vanilkovo mandarinkovu plnku a robim to na sposob krtkovej torty,ze si necham okraj cast vydlubem navrstvim do kopceku krem a posypem tym vydlubanym cestom,je to mnamka :D
@esmemia nie mne nechuti piskotove cesto velmi.. ani tie tazke kremove torty nemusim.. ja len smotanovu. ja celkovo nie som moc na zakusky a torty.. max gastanove pyre a strudle.. ja som skor na slane vseobecne.
@mukesina no zatial nehladame, i ked uz som sa pytala jednej baby.. uvidim. povedala som otcovi nech pocka do januara a potom to budeme riesit aktivnejsie.. lame mi to srdce ze ho mam dat prec.. je to tak uzasny pes..aj ked troska problemovy co sa vztahu k inym psom tyka.
@monika2712 to nie je kremova torta,je to stava z mandarinok,dve smotany na slahanie a dva pudingy crem ole,co sa nevaria zmixovane dokopy a pridane kusky mandariniek a asi by ti tym padom skor sadlo to cesto na hrncekovy kolac :D no nejdem ti ho nukat :D ked skor slane,tak budis,ja tiez inak nemsuim maslove kolace,torty a dcerke k prvemu roku som dala urobit taku lienkovu tortu a ta bola cela plnena tymto trasenym kremom,lebo je to lahke a chutne :D...skoda,ze sa mi nedaju dnes nahrat tie fotky
@monika2712 no to je najhorsie, neviem ci by som sa aj ja vzdala nasho psika, ktoreho mam e na SVK, no vlastne nasi roscia, to je taky rodinny maznacik 🙂
@esmemia no vies ja nemam komu torty robit, takze jedine ak sebe spravim na narodky. aj tak ak mi pride nahodou mamina sestra s rodinou blahozelat, tak ona je cukrarka, robila nam aj na svadbu torty a zakusky, tak urcite mi nejaku donesie.. stale si ale nie som ista ci mam oslavat tu moju nestastnu 30tku . 😒
@mukesina no vies ani otec sa nechce ho vzdat, ale nema velmi na vyber... bohuzial. vsetci ho lubime a ja sa bojim ze umre zialom.. ale otca to brzdi a ja nechcem aby mi to este dalsie roky vyhadzoval na oci, ze to je moj pes a nepostarala som sa o neho.
@monika2712 no podla mna by si mala,aj mamka by to tak chcela moja,no ja ked peciem,tak pre mna a priatela,sem tam si teraz dobne aj mala :D

@jucuska no sak drziiiiiiiiiiim a cakam kedy dojde ta potvora.