icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
19. nov 2011

@monika2712
@asemilka

ja som ju este nepila. ale mam ju kupenu.. kamoska s nou ma dobre skusenosti lebo mala velmi rozhadzany cyklus..🙂

asemilka
19. nov 2011

@monika2712 to aj ja mavam... prvy den dva mi niekedy da zabrat... ale po alchemilke som nic necitila 🙂 tak mi hadam aspon cyklus napravi 🙂

asemilka
19. nov 2011

@linuska1 mne ho zatial o jeden den natiahla...a to som ho minuly cyklus nepila pravidelne... 🙂

linuska1
19. nov 2011

@asemilka ked ja velmi bylinkove caje nemusim..🙂 vlastne ja nemusim ziadny caj..🙂) takze pre mna to bude s poriadnym seba zaprenim..🙂)

asemilka
19. nov 2011

@linuska1 ale alchemilka ma taku nevtieravu chut... na to, ze je to cista burinka, tak velmi dobre chuti 🙂

ktore
19. nov 2011

ahojte vecer ste sa dost rozpisali.ja som rano takto.teplote zase36.7 http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

ktore
19. nov 2011

dievcata chceli by sme sa ist kupat.neviete do akej teplej vody sa moze ist?

asemilka
19. nov 2011

babyyyyy, pomoooooooooooc... ja idem sama do servisu dat prezut auto... emo je v robote... mamina chce ist do madarska.. a nikto nechce ist so mnou... 😀 jedna sestra ide k zverolekarovi s kocurom... tak ta je ospravedlnena 😀 a druha ma vydiera, ze pojde, ked si objednam veci z oriflame-u aspon za 5o euri... 😀 😀 a mamina vari a upratuje, kym nepojdeme prec... 😀 boooze... zas tam budem za debila 😠 do aut sa sice nevyznam, ale az taky debil zase nie som, ako si lubia chlapi robit srandu dakedy... 😠

asemilka
19. nov 2011

@ktore mas na mysli termalne kupko?

ktore
19. nov 2011

@asemilka jojjjjj aj ja som bola tiez sama prvykrat prezut auto.citila som sa trapne ale nikto nevie ze to robis prvy krat.ides opytas sa ci ti prezuju a kam mas odstavit.ak tam je niekto pred tebou tak sa nacakas.ja som cakala na svoje asi 45 min.bola to vecnost.inak nic to neni.v pohode.potom som ako hrdinka isla aj do umyvarne.tam som sa opytala pri pokladni ako to funguje tak som isla cela pokakana ale na buduce to uz bude frajerske....

ktore
19. nov 2011

@asemilka ano.termalne.ale je tam aj horuca a dalejaj taka normalne tepla voda len ani neviem kolko stupnou.niektore sa kupu a niektore nie.viem ze to ma rizika.ale vyzera to tak podla grafu ze mozem.tak sa este dohodneme ci nakupovat ci na kupko.moja svokra tam codila aj ked bola tehotna a vtej dobe to bolo vsade rovnako horuce a mali priestor.

asemilka
19. nov 2011

@ktore ja som sa objednala, tak hadam nebudem cakat dlho... len poznam ten servis... dnu vleziem, ale von nevycuvam 😀 uzka brana 😀 a kamos tam uz nerobi... aaaaaaach... budem za trapku, dam im kluce, ze nech sa paci, cuvnite si 😀

asemilka
19. nov 2011

@ktore tak do 4o stupnov ma zvycajne voda.. akurat si pamatam, ze tam nemozes byt dlho. ale pri tych bazenoch je tabulka, ze aka voda, ako dlho mozes byt...

ktore
19. nov 2011

@asemilka ano tak je najlepsie poprosit ich nech ti vycuva.ved chlap urobi pre nezne pohlavie vsetko.neboj budu ochotny.

ktore
19. nov 2011

@asemilka na tom termalnom je hodina.a voda neviem.ta tam pisana nebola.boli sme tam uz ale nenasla som.myslim ze viac ako 40 neni.a pojdem do tej menej horucej.nebudeme pri pritoku horucej.ide aj mala.podla mna aj ta pol hodina staci.

alyce
19. nov 2011

Ahojte, ja som dnes 7DC, cize posledny den MS a idem si urobit moj prvy ovulacny test v zivote. Tak uz asi hodinu nepijem 🙂 Viem, ze asi nic nevyjde, ale myslim ze do 3 dni by mi mala ovu dojst, tak som zvedava ako sa to bude vyvijat... Inac, aj my sa zajtra asi chystame do teplej vody 🙂

alyce
19. nov 2011

Ja som v auguste otehotnela takto: tutu mutu 9DC, 11DC, 13DC a potom som sla na detsky tabor (so synom 🙂 ), tak uz nic nebolo. No a kedze som tomu sancu po tolko malo pokusoch nedavala, test som spravila az ked mi 3 dni mesklalo a bolo to tam.. Akurat potom v septembri spontanny... No nic, teraz tento system uz nezabera, tak skumam, co sa deje 🙂

minusko
19. nov 2011

@ktore
@monika2712 Babenky moje,tak kukam že tento mesiac sme zasa dopadli..... Vam klesla teplotka a mne tiež. I ked som si merala teplotku až o pol 8 a inokedy meriam buď o 5tej alebo 7dmej. Ale dnes som si merala teplotku a prvy raz som čakala a čakala kedy mi teplomer bude pipať ale nepočula som ho,tak som ho vytiahla a ukazoval 36,9 a potom som si ho dala ešte raz a to som už pipanie postrehla a ukazal 36,8. Tak sa držim toho druheho vysledku. I ked je to sranda lebo dnes som len 29DC a ja mam mrchu až od 34 do 40DC. tak neviem či ju mam dnes čakať.

monika2712
19. nov 2011

@minusko no pekne, ja tiez 36.9 dneska, tiez som ho este strcali naspat ci nestupne ale nic.. a aj brucho pobolieva... nestastny zemepaaaaan 😀 no co uz.. ideme dalej.

dajaja
19. nov 2011

ahojte baby. tak ja som sa konecne dockala plodnych dni, ale aj tak mam dilemu, ci neprerusit snazenie. bola som u zubara a tak to vyzera, ze potrebujem spravit implantat. Nemate s tym niektora skusenost? Co to vsetko obnasa? viem, ze mi urcite budu musiet urobit rtg ☹ objednana som az na koniec januara.. do kelu, nechce sa mi cakat zas niekolko mesiacov, kym sa opat zacneme snazit.. som z toho smutna ☹

mukesina
19. nov 2011

baby asi blba otazka, ale potrebujem poradit.teraz som si vsimla, ze pri utierani sa mi niekao klze toaletak, tak som vyskusala hlien, na prstoch bol taky bielsi a ako keby bublinky, ako pena z piva :D pretrela som rpsty trosku sa natiahol, ale len raz a potom skor taky lepakvy, ale na prvy pohlad biely.zeby teraz s ami blizila ovulka?vcera sme s manzelom sexikovali to som bola 11DC.dnes nestihame.ked tak az zajtra

monika2712
19. nov 2011

@mukesina lepkavy este asi nebude uplne ono..ale asi uz bude blizko.

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 no teraaz zase uz je taku natahovaci,musela som ist normalne na wc a utriet si .tak neviem co robit, zajtra uz bude neskoro?vcera sme sexikovali.hovori sa , ze kazdy den nie je dobre nie.

dajaja
19. nov 2011

@mukesina mne sa zda, ze to co si mala na toaletaku mohli byt aj pozostatky zo vcerajsieho snazenia 🙂

mukesina
19. nov 2011

@dajaja ano?to som netusila.a su tiez take natahovacie?ja fakt neviem.aj pobolieva porbrusko, hlavne prava strana.tak zajtra to asi poistime,dnes necham nech sa poriadne nazbieraju plavci a zajtra ich vypustime 😀 ,nemala by to byt neskoro, keby aj dnes bolo ovu?zeby sa mi posunul cyklus vzdy mam 30/31 dnovy a teraz by podla toho mal byt 26/27 dnovy

monika2712
19. nov 2011

@mukesina zajtra este nebude neskoro.. vajicko je tam nejakych 12-24 hodin, takze pohodka. zajtra by to malo byt este OK..

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 dakujem za odpovede., manzel teraz ma nocne, takze ked tak zajtra az tak ku veceru, ked pojde do prace.no uvidime.a ty ako moja?ako sa citis?

dajaja
19. nov 2011

@mukesina neviem, ci je to natahovacie 🙂 ale podla toho ako si to opisala, ze je to take napenene s bublinkami.. u mna takto vyzera odchadzajuci material od mm 😀
ak sa ti len dnes objavil ten priesvitny natahovaci hlien, tak by ste ovulku nemali presvihnut a zajtrajsie snazenie bude super nacasovane 🙂

monika2712
19. nov 2011

@mukesina ale pohodka.. cakam co bude.. mrcha zatial nic, sak je skoro, ale dnes som mala take bolesti aj ta teplota klesla..tak cakam ze kedy teda pride.. inak v pohodke, relax doma pred telkou, kurim si v krbe a hladam obraz do obyvacky.. uz zhaham rok a furt neviem vybrat.. zufale.

mukesina
19. nov 2011

@dajaja dakujeme za odpovede, uz som opat o trosku mudrejsia 🙂 , no ten bublinkovy bol asi pred hodkou a teraz uz nie je skor uz len priesvitny, tak zajtra sa pokusime opat.este raz dakujem mooooc.