icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 tak sa zajtra rano nastvi 😀

jasin
20. nov 2011

ahojte, v albume mam dnesny test, a dalsie //.. ono sa to asi fakt podarilo..

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no minika, tento grafik vyzera slubne, zeby?vidis som ti pisala, ze netreba este vesat hlavu 😉 no tak testni rano, ja som uz niekae nedockava 🙂

mukesina
20. nov 2011

@jasin juuuj moja drzim prsteky 🙂 som rada moooooooooc 😉

monika2712
20. nov 2011

@mukesina no tak hej ta dnesna teplota ma prekvapila. .uvidim zas zajtra rano. podla teploty sa rozhodnem ci testnem. ale dnes ma zas boli brusko tak jemne. hm... toto je napatie... ja musim mat furt daco zahadne..

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no tak verim v to, ze to bolo uhniezdenie a teraz bude len teplotka stupat 🙂 .No nieco mi hovor s tymi zahadami.ja tiez pred mrchou same priznaky a nic z toho.Pre nas asi plati pred mrchou ziadne priznaky a vtedy budeme tehu 😉

monika2712
20. nov 2011

@mukesina keby som prestala merat teplotu ako som slubovala, tak uz by som bola zmierena s tym ze ide mrcha.. a teraz toto.. jaaaj toto je ... uz aby bolo rano nech som zas o krocik vpred.

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no fakt ty si chcela presta merat vpiatok,vidis mala si, potom by si nebola stresovala, ale aj ten stres k tomu patri 😉 .tak dufam, ze zajtra stupne a ked sa zobudim uvidim tu tvoj testik 🙂 .Vcera krasny hlienik dnes len bolesti a ziaden tak ja neviem ci vcera uz nebola ovu 😒

monika2712
20. nov 2011

@mukesina hm uvidis, mozno hlienik pride cez den.. skusaj..ja mavam napr ten ovulkovy len raz za den vacsinou.. zvysok dna je vodnaty..

no chcela som prestat v piatok, ale ja som na to normalne zabudla, v sobotu rano som sa automaticky zobudila o 7.00 bez budika hned pchala teplomer.. proste ja som to uz tak naucena...

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no aj ja mam teraz taky vodnatejsi, tak dnes ho znasilnim 😀 😀 😀, ale nie povedalisme si, ze to nebudeme automaticky robit, ked bude chciet tak bude sexik a ked nie tak nie.zatial pozitivum ked bola vcera ovu tak pred vcerom ol sexik, tym padom, by mohli prezit plavci 😉
jaaaaaj, no to uz mas naucene.tak este zajtra rano odmerat a potom sup testik 🙂 asi zase sme tu same 😀

jasin
20. nov 2011

@mukesina dakujeem..🙂

asemilka
20. nov 2011

@mukesina u mna je to tiez tak. ze vacsinu tehu priznakov mam kazdy mesiac ako mrchove priznaky... ale tento mesiac som nemala ani priznak a mrcha aj tak prisla 😠

monika2712
20. nov 2011

@mukesina
@asemilka ja nemam tento mesiac ziadne priznaky. len tie prsia ma dost bolia. a to brusko citim uz dlhsie, ale nie je to nic silne..

jaaj baby uz to vidim ako zajtra rano budem tahat mamatest zo skatulky 😀 😀 😀 teda pokial bude hore teplota.

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no tehu moze znamenat, ze najprv ziadne priznaky 😉 drzim prsteky.

mukesina
20. nov 2011

@asemilka oooo to je skoda, hadam, ze sa aj my dockame 2// 😉 , teraz si ktory Dc? tento mesiac viac snazilkovat.U nas nieako to nejde ☹ vzdy si povieme ked pride mcha viac sa snazilkovat, ale sa mi to nezda.Moj chlap je vytazeny z prace 😠 .potom sa mu voec nechce sexikovat

monika2712
20. nov 2011

@mukesina no alebo aj nie 😀 a zas pride mrcha.. beriem to s rezervou. ved nejak to uz dopadne. ja som sa uz vcera zmierila s tym ze tento mesiac nic... ze budem pekne krasne augustova spotena gula 😀 😀

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 no aj mne by to vychadalo na august, ale bez snazilkovania asi tazko bude augustovka.musime to s manzelom napravit. TO je dobre, ze to tak beries, lebo nechcem aby to bolo ako minuly mesiac jo?

monika2712
20. nov 2011

@mukesina jasnacka.. minuly mesiac bol skrat. uz je to lepsie.. uz to beriem v pohodke 😉 teda aspon myslim ze hej.. ale nie. urcite to bude lepsie. mrchu pekne krasne pretrpim a ide sa znova na vec a konecne poriadne! 😎

mukesina
20. nov 2011

@monika2712 tak tak presne.raz sa musi podarit, ale ja verim ,ze sa to Vam podarilo tento mesiac 🙂 .

asemilka
20. nov 2011

@mukesina dnes som 5 dc... tak to aby sme sa zacali snazit 😀

mukesina
20. nov 2011

@asemilka tak tak treba od zaciatku sa snazilkovat.

asemilka
20. nov 2011

@mukesina vcera sme zacali... trebalo odskusat tu novu postel 😀

monika2712
20. nov 2011

@asemilka a ako? dobra je? 😀

asemilka
20. nov 2011

@monika2712 je 😀 nevrzga 😀 a matrac fajne pruzi 😀

mukesina
20. nov 2011

@asemilka tak tak treba. tak to je dobre ze nevrzga 😀 , tak teraz kazdy den snazilkovat

esmemia
20. nov 2011

@ktore @orchis @janka9898 @blackswan @oskvarka ako sa mate babulky???Som vas volako nezaregistrovala v posledne dni,jasne tehulky su uzvo svojim temach,ale aj tak ako sa mate babulky?

monika2712
20. nov 2011

veru veru. @orchis nejak chyba v poslednej dobe... asi nieco taji 😀 😀

esmemia
20. nov 2011

@monika2712 boze zas na mna dolieha zufalstvo,ale to bude tym pocasim a vcerajsou navstevou co sme mali,kamoska je tehu,to by som dako prehltla,ale ked mi povedala,ze nasa pocernejsia suseda co byva oproti nam je tiez tehotna,tak taka zlost do mna vosla,snazime sa 8 mesiacov a zas sa potvrdilo,ze pocernejsi obcania to maju lahke 😠 😖 🙄

dajaja
20. nov 2011

@esmemia neboj, aj na nas raz pride rad 🙂

esmemia
20. nov 2011

@dajaja no ved to :D