Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@lusip predpokladam ze myslis tehu testy.. moze byt aj vecer pozitivny ale to uz musi byt velmi vysoke hcg, cize aj v neskorsi DC alebo ak zena nahodou ma vysoku hladinu uz na zaciatku.. ale v niektorych testoch sa pise, ze hocikedy cez den sa da testovat.. tak zalezi asi aj od citlivosti, 10 mozno zachyti aj vecer.. 25tka asi nie.
@marcovka1 aj ja som sa dnes rano vyhadzala 😠 a bolave hnusoby!
Inak baby... mna dako picha pravy vajecnik..ale uz dlhsie, uz ked ma zacalo pobielavat minuly tyzden v podbrusko, tak to vsetko bolo skor smerovane tym smerom na pravy vajecnik, a dnes ho opat vyraznejsi citim ... len dufam, ze to nebude nejaka cysta alebo mimomaternicove 😒
@monika2712 no to sa ti moze aj fazulku uhniezdovat a preto ta picha v podbrusku ci myslis ze je to na mrchu? 😠 dufam ze nie a najdes na teste // 🙂
@marcovka1 hm ale uhniezdovanie na jednej strane?? neviem nejak sa mi to nezda.. bud to bude mrcha alebo neviem co.. zacinaju ma prepadat obavy troska.. nie je to nijak extremne ta bolest, len ma niekedy tak viacej pichne..
@marcovka1 ahoj moja.. 🙂 rano este nic.. ziadne priznaky.. ale teraz uz ma fest boli brucho... ako pred mrchou...teplotka bola este dnes 36,8.. ale nejneskor zajtra dostanem mrchu.. ak nie este dnes.. a to som 23 dc... :(
ked sa mi to bude tak skracovat tak o chvilu budem mrchovat kazdy druhy tyzden... :( a mam nenormalnu chut na nieci sladke..
@monika2712 možno si niekde prechladla
@rysauka vies co je pravda ze vcera som dost doma smrkala, ale necitim sa choro ani prechladnute..
@linuska1 no tusim sme na tom podobne. ja tiez mam uz dnes riadne bolesti, uz vcera chut na sladke ma prepadavala.. a dnes som 25dc..
Ahojte Babulky, hlásim, že som si práve urobila testík a je negatívny a mrcha nikde :(.
Len veľmi, veľmi slabunké špinenie.
Skúsim sa ešte otestovať ráno a uvidíme....
@minerwa hm no divne.. 😒
@monika2712 som z toho uz sklamana a znechutena..
@linuska1 verim ti.. hlavne ta kratka lut.faza.. ale tak treba to riesit.. nic ine ti neostava 😖
@monika2712 som to chcela riesit po novom roku. .ale hned ako dostanem .. objednam sa ku doktorke..
normalne citim akoby ms uz mala prist ale preeeeco ja chcem ze uz ked pride tak nech pride v piatok alebo v sobotu.vobec sa nemusi tlacit na navstevu.... 😀
@oskvarka no bohuzial linuska1 ma pravdu.. ono totiz kratka lutealna faza naozaj moze za neplodnost.. musi sa to riesit, posunut.. lebo tym padom ze pride tak skoro mrcha, tak vajicko sa nestiha uhniezdit.
@monika2712 inak aj mna napadlo mimomaternicove ked ma pichalo na niektorej strane.a prave mam aj zrasty na lavej strane takze som bolahotova abala som sa.inak ak by mala prist ms po 14 dnoch tak by mi mala prist zajtra.alebo pozajtra.lebo na trinasty som mala ovu tak ratam podla toho,no a mozno zato sa tak tlaci uz.....
@monika2712 platito aj ked sa mi mrcha skratila o 1 den tj uz mavam len 27 dnovy ciklus??... dufam ze by som nemala zacat robit paniku...
@ktore no sak aj mna to troska vydesilo dneska to pichanie, ale mimomaternicove je vraj silnejsia bolest, aj krvacanie zvykne byt.. no uvidim co z toho nakoniec bude.. mam pocit ze dnes v noci uz to asi pride alebo zajtra rano.. zase kratsi cyklus, ale nevadi mi to lebo mi lepsie vyjde ovulka aspon.
@oskvarka ono nejde o dlzku cyklu ale o to aka dlha je lutealna faza, cize kolko dni od ovulky po mrchu mas.. lebo mozes mat ovulku napr 8-10 dc a vtedy ti to pri napr 25 dnovom cykle vyjde OK, ale pokial mas ovu 14-15dc a cyklus iba 22dni napr tak je to malo.
@oskvarka
Luteálna fáza je časťou cyklu, ktorá začína ovuláciou a končí tesne pred začatím ďalšiho cyklu. Zvyčajne trvá 14 dní a nemení sa. Luteálna fáza je pomenovaná po teliesku zvanom luteum, ktoré rastie vo vaječníku, kde bolo uvoľnené vajíčko pri ovulácii. Teliesko luteum produkuje progesteron, ktorý pripravuje maternicu na tehotenstvo. Luteálna fáza musí byť dlhá aspoň 10 dní, aby podporila tehotenstvo.

@linuska1 aj ty uz mas take pocity ako pred mrchou ? 😠 ja to tiez tak pocitujem ze asi zase nic s toho ☹ uz sa mi robia hnusne bolave pupaky blee ☹ tak dufajme ze december bude konecne plodnyyy 🙂 pre vsetky babule ktorym ta tiez tento mesiac nevychadza 😎 😲