icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 dakujem 🙂

monika2712
29. nov 2011

@ivuss01 niet zac.. ale nejaka tehotna by ti asi lepsie poradila.. ja si hlien z mojho tehu nejak nepamatam.. ta hlienova zatka sa mozno tvori az neskor... ak to riesis ako mozny priznak tehu tak na to by som nespoliehala.

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 ja viem, ze sa na to neda spoliehat, ale predsa len, uz by som nemala mat ziadny hlien, ale to bolo len take okrajove 😉

monika2712
29. nov 2011

@ivuss01 jasne v pohodke... a ty si teraz v akom stadiu cyklu? pamatam si ze si tu uz pisala davnejsie, len si nepamatam uz co..

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 ja som dnes 43dc, ked som bola 36dc, bola som u doktora a ten mi povedal, ze mam zaseknutu prvu fazu cyklu, na vajecnikoch mam male folikuly, a menzes odhadol o 2 tyzdne, ale ze ak do tyzdna nedostanem, tak si mam zasa spravit test, a ak bude negativny, tak este jeden tyzden pockat, a potom ak nedostamem, tak mi pichne vyvolavacku ten agolutin, ale to som mu hned povedala, ze si ho pichnut nedam....tak ku 36dc nie som tehotna............jedna zienka mi poradila aby som si nasadila dufik, tak som ho mala minuly tyzden od stredy do nedele 2x1 a mrchu by som (ne)mala dostat na 3-5 alebo 7 dni, tak dnes som robila test, bol biely, ale po 3 hodinach sa tam zjavila druha ruzova ciarka, tak je taky neisty, testovat budem mozno az v piatok, alebo po vikende pojdem ku doktorovi, vo vajecnikoch na picha stale, a vytok mam taky ako "riedsie kysle mlieko" 😝 viem, hlupe prirovnanie, ale inak to porovnat neviem 😕

monika2712
29. nov 2011

@ivuss01 aha uz si spominam.. tak ty to mas teda riadne komplikovane... takze mas stale negativny test a stale ziadnu mrchu, ale na sono by uz mal vidiet doktor aspon nieco nie? teda keby si bola tehu, minimalne gestacny vacok by na sone uz bol vidiet.. takze uvidis buduci tyzden ze ci daco uvidi.. mas pocit ale ze by si mohla byt tehotna? teda je tam ta sanca? mala si vlastne ovulaciu? a preco si nechces dat pichnut tu vyvolavacku? je to nebezpecne?

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 no teraz je test, aky je, to je neisty 😕 ked som bola pred tyzdnom, tak videl folikuly n vajecnikoch, a ak to vtedy bolo este skore tehu, tak to ani vidiet nemohol, ak to bol 2-3 tt, a pocity? tak tie mam stale, ale uz som sa prestala sledovat, lebo cim viac som sa sledovala, tym to bolo psychicky horsie 😝 , ci som mala ovulku? sama neviem. 😅 hlienik mam stale, ale tazko sa mi rozoznva, ked sme po keksiku 😀 tak je to take mixovane 😅 , a k vyvolavacke, raz som ju dostala a to tak bolelo, ze som tyzden nohu za sebou tahala, ni stupit som riadne nemohla, tak som povedala nikdy viac, do roboty to mam cca 20 minut peso, a tahat za sebou nohu nebudem, je doktor, tak nech hlada pre mna lepsie riesenie, a aj sesra nedavno dostala vyvolavacku, a tiez ju to riadne bolelo, tyzden za sebou nohu tahala, tak asi tak ale vyvolvacka plodu neublizi, aspon tak je to prezentovane....

monika2712
29. nov 2011

@ivuss01 aha chapem, tak to som zvedava na rozuzlenie tejto tvojej zahady, zvlastne ako sa s nami vlastne telo a mysel zahravaju.

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 ani mi nehovor, ako som vysadila hak, ta hrooooza, cyklus som ani raz nemala na cas mrhu, a psychicky si niekedy myslim, ze som blazon, esteze chodim aspon na 4 hodky do roboty, lebo by mi asi z toho svihlo.... a ako si na tom ty?

monika2712
29. nov 2011

@ivuss01 no ja cakam na ovulku teraz, mame za sebou 3 neuspesne pokusy zatial, tak som zvedava kolko ich este bude, dufala som ze po kyrete sa nam podari na prvy sup ale ono to akosi nejde tak lahko.

ivuss01
29. nov 2011

@monika2712 po kyrete sa nema cakat niejake 3 cykly? ale do vianoc stihas a so noveho roka uz nez mrchy 😉

monika2712
30. nov 2011

@ivuss01 ano odporuca sa cakat tri, zacali sme tak nie uplne na ostro po druhom, a uz mam za sebou 5 MS odvtedy.

ivuss01
30. nov 2011

@monika2712 ahoj, a neskusala si sa od toho odosobnit? ziadne meranie, pozorovanie, uplne sa na to vykaslat, ja viem, ze je to tazke, ale vsetko je o psychike 😕

linuska1
30. nov 2011

Manželka už stratila trpezlivosť s pitím svojho manžela a rozhodla sa, že ho vytrestá.
Prezliekla sa za Lucifera a keď sa v noci, po dni strávenom v krčme, pripotácal opitý domov, tak na neho spoza rohu vyskočila.
Manžel si ju premeral opitým zrakom a s kľudom gentlemana hovorí:
" Mňa nevydesíš, som totiž ženatý s Tvojou sestrou !!! "

linuska1
30. nov 2011

ahojte dievcata..🙂 ma tu niekto nieco nove?.. som tu nestihla ani nakuknut...

alyce
30. nov 2011

@monika2712 Ahoj Moni, ja som ti hovorila, ze ta hlava to su hormony, vidis uz aj hlien prichadza, ja som to mala presne tak isto 8DC zacal hlien veru ovu bola na 12-13 DC, tak radsej s tym pocitaj a sup na to 🙂

ivuss01
30. nov 2011

baby vo vajecnikoch ma picha, ale to uz trva hrozne dlho, a neda sa mi to uz ignorovat 😕 co to moze byt? 😕

momamo
30. nov 2011

Ahojte kocky rada by som sa k vam pridala.. Som 6DPO, vcera ma chytila riadna nadcha a dnes som uz v pohode, s totalne dosuchanym nosom ..Dnes je uz 3 dnes co ma zvlastne pobolieva v podbrusku ... Mrcha ma (NEMA) prist okolo 8-9.12 ...

oskvarka
30. nov 2011

@ivuss01 no to mas zaujimave s tou vyvolavackou lebo to bola asi moja jedina inekcia v zivote ktora ma vobec nebolela ani pri aplikacii ani potom...
ale s tymi bolestami by som urcite isla k doktorke... hlavne ked si taky vysoky DC a stale nic...

ktore
30. nov 2011

@momamo no moze byt vzhladom na pripravu sliznice to bolenie bruska.od 6 dn dna do10 dna je uhnizdovanie a su to take pichlave bolesti

ktore
30. nov 2011

@monika2712 monika ako si na tom z krckom ak pozeras a z hlienom,mame akurat den po sebe.ja nevsimam zatil nic.dnes som sa kalslala na meranie ale dal som si do grafu vcerajsiu teplotu.zatial tako inak ja citi kracok vyssie ale stale pootvoreny co vlastne maju zeny ze po porode http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

monika2712
30. nov 2011

@ivuss01 no vies odosobnit sa od toho sa velmi lahko hovori.. po potrate, po tom co som prezila tento rok.. a ked ti aj doktorka povie, ze najlepsie by bolo otehotniet do tych 6 mesiacov po kyrete, lebo vtedy je najlepsia sanca na zdrave babo, a este k tomu musim cim skor kojit.. .. ja si myslim ze odosobnit sa dokaze len zena ktora sa nesnazi cielene otehotniet.. a to nie je ani jedna v tejto teme..
a s tym meranim.. vies, ono totiz po kyrete nie je cyklus pravidelny, ani ovulka, a tak by sa mi len velmi tazko plodilo v spravne dni ked presne neviem kedy su.. ale tento mesiac nemeriam ani netestujem .. tak mozno to pomoze 😉

momamo
30. nov 2011

@ktore 🙂 pichanie uz ani nieee ale skor takeee ako tlaky ale neviem ako to mam napisat...🙂) a su aj nejake priznaky uhniezdovania??

monika2712
30. nov 2011

@ktore ahoj moja, no ja som dnes rano studovala hlien aj krcok, mam sucho, ale vecer bolo vlhkejsie, asi ten grepovy dzus alebo co.. a krcok je pomerne vysoko ale je este tvrdsi a asi polootvoreny.. myslim ze v piatok ked zacneme bude stacit.. uvidim este hlien ako bude dalsie dni.

monika2712
30. nov 2011

@alyce no aj dnes ma opat pobolieva ta hlava.. a zas je take pocasie.. tak neviem... uz ma to vcelku rozculuje.. hlien bol iba chvilu vecer taky vondatejsi.. teraz uz je zase sucho.. myslim ze mam este par dni do ovulky..

monika2712
30. nov 2011

@ktore ja som dnes rano chcela merat, len tak zo zvedavosti, ale zabudla som, a isla som o 6.30 pustit kocura domov, potom som si este lahla naspat do postele, ale to uz bolo neskoro na meranie, tak som sa na to vybodla.. asi ani nebudem merat, az po ovulke asi budem kvoli vzostupu.

momamo
30. nov 2011

Kocky a este k tomu krcku, mal by byt teraz nejaky, ked som 6DPO ...???

ktore
30. nov 2011

@monika2712 monika robis si graf?aky je,mas aj nejaky hlien,ja som dala lepkavy urailea som zle ?ja sa hlienu nerozumiem poms aky ma byt

monika2712
30. nov 2011

@ktore nemam dovod robit graf lebo nemeram.. pisala som ti vyssie ze mam teraz nejak sucho, vecer bolo vlhsie, ale vcera som pila grepovy dzus, tak mozno preto? neviem.. mam tak nijako teraz vlastne.. ziaden hlien akoby.

ktore
30. nov 2011

@momamo myslim ze by mal byt v strede alebo hore zatvoreny