Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
mrknite sem, je tu vsetko pekne rozpisane.. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@dajaja no tak ja uz radsej nebudem pit.. dneska uz ten hlien bol taky rano skoro ovulkovy a teraz na obed skor kremovejsi.. tak ale pre istotu zacneme dnes, potom 11dc a 13dc ak este nebude po nej.. snad budeme mat dostatok sil na to.. 😀
@monika2712 to sa musite trafit 🙂 drzim palce. neboj trikrat a obden, to v pohode zvladnete.. my sme frcali 5 dni po sebe 🙂
@monika2712 Moni, co si myslis o tomto? Som si ista, ze ovu mavam najneskor 12-13 den. A v septembri ked som bola na preventivke 15DC tak mi doktorka povedala, ze tam mam velke vajicko. A o7 dni som dostala. Ci je mozne, ze to vajicko chcelo prasknut, ale neprasklo a teraz tam mam cystu? Lebo pred tym sa mi striedali cykly 26, 24, 26, 24 atd.. a po potrate to bolo 26, 24, 23 a mozno mi ten vajecnik, kde bol dlhsi cyklus nefunguje a ide len ten kratky? Lebo na pravej strane odvtedy citim trosku sem tam bolest....
baby a co si myslite o vyvolanej ovulacii? ani lekari sa v tom nezhoduju, ale ja tomu verim. to by vysvetlilo vela pocati za zvlastnych okolnosti 🙂
@alyce viec so to ti neviem velmi poradit, nie som lekar, je mozne ze sa ti spravila cysta a ta pobolieva, ak ta to boli stale, lebo inak by ta vajecnik nemal stale boliet, iba v case ovu maximalne.. ak mas pocit ze nie co nie je v poriadku, tak radsej chod k doktorke... je mozne ze ti vtedy nepraskol, ale on zvykne potom prasknut pri mrche..
@dajaja ako myslis vyvolanej? ona sa da nejak umelo vyvolat? iba podporit dozrievanie pokial viem.. ci?
@monika2712 no ved uz sa pomaly odhodlavam ze pojdem. Nie je to nejaka extra boles, ale sem tam si to tam zacitim a trva to uz 2 mesiac.... Mozno to bude len plany poplach, a mozno dovod preco sa nedari....
@monika2712 este si o tom nepocula? su take nazory, ze orgazmus moze vyvolat ovulaciu, ktora by inak v tom case nebola 🙂
@monika2712 http://www.mamatata.sk/node/65362 napr. tam je zmienka o indukovanej (vyvolanej) ovulacii. ale uz som o tom viackrat citala
@dajaja hm nie nepocula som o tom...
@monika2712 este ze si tu, uz sa tu zvrhala tema 😀
@monika2712 to by vyriesilo zahadu, preco tolko zien otehotnelo v neplodnych dnoch 🙂
@monika2712 tak to aby bol dneska aj dobry orgazmus a mozno aj ta ovula pride s nim 😀
@alyce jaj tak to ja mam vzdy dobry 😀 😀 tak snad to bude uspesne.. dufam ze sa nejak trafime do tej ovulky, ale pocitam ze najneskor cez vikend bude... takze huraaa ide sa plodit vianocne babatko!!!
@monika2712 teraz to vyjde, neboj 🙂
Babulky ahojte,pekne sa to tu zacalo zvrhavat :D ja som uz tiez pocula o tej ovulke,nieco na tom musi byt :D
Ja som sa dnes bola objednat na vysetrenie-kontorlua mam dilemu...ovulku mam mat na 17 Dc a to vychadza na 16 -ho decembra a kontorlu mam 19 decembra a ak sa budeme snazit a bude nahodou sexik pred aj po ovulke tak potom ,ked ma bude vysetrovat doktorka,nebudu tam dake zvysky bojovnikov???Nechcem zazit hanbu roka 😖 😎
@esmemia vies co moja, mozu tam byt zvysky, ale to ona nezaregistruje... pokial si da rukavice, a bude ti napr robit sono, tak sa ti to vsetko zmiesa aj s lubrikacnym gelom, takze to ona nezisti.. a keby aj.. tak co, povies ze ste plodili.. ved to nie je ziadna hamba. 😉

caute mozno to tu bolo ale posielam tym co tu este neboli https://www.modrykonik.sk/fotoblog/ktore/album/...