icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
1. dec 2011

caute mozno to tu bolo ale posielam tym co tu este neboli https://www.modrykonik.sk/fotoblog/ktore/album/...

alyce
1. dec 2011

@orchis ahoj, ja nic. tiez mam dost stresu ☹

bambi2
1. dec 2011

mrknite sem, je tu vsetko pekne rozpisane.. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

monika2712
1. dec 2011

@dajaja no tak ja uz radsej nebudem pit.. dneska uz ten hlien bol taky rano skoro ovulkovy a teraz na obed skor kremovejsi.. tak ale pre istotu zacneme dnes, potom 11dc a 13dc ak este nebude po nej.. snad budeme mat dostatok sil na to.. 😀

dajaja
1. dec 2011

@monika2712 to sa musite trafit 🙂 drzim palce. neboj trikrat a obden, to v pohode zvladnete.. my sme frcali 5 dni po sebe 🙂

alyce
1. dec 2011

@monika2712 Moni, co si myslis o tomto? Som si ista, ze ovu mavam najneskor 12-13 den. A v septembri ked som bola na preventivke 15DC tak mi doktorka povedala, ze tam mam velke vajicko. A o7 dni som dostala. Ci je mozne, ze to vajicko chcelo prasknut, ale neprasklo a teraz tam mam cystu? Lebo pred tym sa mi striedali cykly 26, 24, 26, 24 atd.. a po potrate to bolo 26, 24, 23 a mozno mi ten vajecnik, kde bol dlhsi cyklus nefunguje a ide len ten kratky? Lebo na pravej strane odvtedy citim trosku sem tam bolest....

dajaja
1. dec 2011

baby a co si myslite o vyvolanej ovulacii? ani lekari sa v tom nezhoduju, ale ja tomu verim. to by vysvetlilo vela pocati za zvlastnych okolnosti 🙂

monika2712
1. dec 2011

@alyce viec so to ti neviem velmi poradit, nie som lekar, je mozne ze sa ti spravila cysta a ta pobolieva, ak ta to boli stale, lebo inak by ta vajecnik nemal stale boliet, iba v case ovu maximalne.. ak mas pocit ze nie co nie je v poriadku, tak radsej chod k doktorke... je mozne ze ti vtedy nepraskol, ale on zvykne potom prasknut pri mrche..

monika2712
1. dec 2011

@dajaja ako myslis vyvolanej? ona sa da nejak umelo vyvolat? iba podporit dozrievanie pokial viem.. ci?

alyce
1. dec 2011

@monika2712 no ved uz sa pomaly odhodlavam ze pojdem. Nie je to nejaka extra boles, ale sem tam si to tam zacitim a trva to uz 2 mesiac.... Mozno to bude len plany poplach, a mozno dovod preco sa nedari....

dajaja
1. dec 2011

@monika2712 este si o tom nepocula? su take nazory, ze orgazmus moze vyvolat ovulaciu, ktora by inak v tom case nebola 🙂

dajaja
1. dec 2011

@monika2712 http://www.mamatata.sk/node/65362 napr. tam je zmienka o indukovanej (vyvolanej) ovulacii. ale uz som o tom viackrat citala

alyce
1. dec 2011

@dajaja Co si mala nejaky vynimocny orgazmus? 😀

dajaja
1. dec 2011

@alyce no nemozem sa stazovat.. v poslednej dobe si to riadne uzivam 🙂

alyce
1. dec 2011

@dajaja daj navod 😀

dajaja
1. dec 2011

@alyce navod nemam bohuzial.. ani ja nechapem, co sa to so mnou deje. mozno je to vekom 😀 😀

alyce
1. dec 2011

@dajaja skoda. 😀 No neviem, keby sme tu zacali rozoberat tuto temu, asi by nas admini vymazali 😉

alyce
1. dec 2011

@alyce my cakame MS narovnako co? utorok, streda?

alyce
1. dec 2011

@dajaja Poslala som si to sama sebe....
my cakame MS narovnako co? utorok, streda?

monika2712
1. dec 2011

@dajaja hm nie nepocula som o tom...

alyce
1. dec 2011

@monika2712 este ze si tu, uz sa tu zvrhala tema 😀

dajaja
1. dec 2011

@alyce ja myslim, ze mne dojde asi az v piatok.. ale nemusela by 🙂

dajaja
1. dec 2011

@monika2712 to by vyriesilo zahadu, preco tolko zien otehotnelo v neplodnych dnoch 🙂

monika2712
1. dec 2011

@dajaja
@alyce hej hej kukam ze sa tu daco ine rozoberalo 😀 😀 ja som prave uliala este za deci grepaku a tym uz aj koncim s nim... brucho mam dneska nejake nafuknute aj bolave..

alyce
1. dec 2011

@monika2712 tak to aby bol dneska aj dobry orgazmus a mozno aj ta ovula pride s nim 😀

monika2712
1. dec 2011

@alyce jaj tak to ja mam vzdy dobry 😀 😀 tak snad to bude uspesne.. dufam ze sa nejak trafime do tej ovulky, ale pocitam ze najneskor cez vikend bude... takze huraaa ide sa plodit vianocne babatko!!!

alyce
1. dec 2011

@monika2712 teraz to vyjde, neboj 🙂

esmemia
1. dec 2011

Babulky ahojte,pekne sa to tu zacalo zvrhavat :D ja som uz tiez pocula o tej ovulke,nieco na tom musi byt :D
Ja som sa dnes bola objednat na vysetrenie-kontorlua mam dilemu...ovulku mam mat na 17 Dc a to vychadza na 16 -ho decembra a kontorlu mam 19 decembra a ak sa budeme snazit a bude nahodou sexik pred aj po ovulke tak potom ,ked ma bude vysetrovat doktorka,nebudu tam dake zvysky bojovnikov???Nechcem zazit hanbu roka 😖 😎

monika2712
1. dec 2011

@esmemia vies co moja, mozu tam byt zvysky, ale to ona nezaregistruje... pokial si da rukavice, a bude ti napr robit sono, tak sa ti to vsetko zmiesa aj s lubrikacnym gelom, takze to ona nezisti.. a keby aj.. tak co, povies ze ste plodili.. ved to nie je ziadna hamba. 😉

dajaja
1. dec 2011

@esmemia ja som teraz tiez bola na preventivke a vecer pred tym bolo tutumutu.. bola som objednana az poobede a dovtedy uz vsetko so mna vyslo, aspon si myslim 🙂 ale urcite som nezazila ziadnu hambu..