Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@jasin no len tie drobnosti stoja kazda tak 200 eur 😀 teda tie co sa nam pacia. ale daco dostaneme na vianoce a zvysok uvidime casom.
@monika2712 ale su to uz len malickosti bez ktorych sa dokazete zabyvat ze?🙂 vam asi Vianoce prisli v spravny cas 😉
@jasin no my uz byvame rok v domceku 😉
@monika2712 aha prepac🙂 ja som si myslea ze teraz ste zacali 🙂 ci asi len teraz dokoncujete ze?
V dnesnej drahej dobe je asi tazko spravit vsetko podla vlastnych predstav.
@jasin no mame vsetko co potrebujeme k byvaniu.. ale napr luster v obyvacke stale nemame..lebo ked sme hladali nic sme nevedeli vybrat.. a tak tam je dodnes len ziarovka.. to co sa nam pacilo bolo hrozne drahe.. a to mas tak, clovek to odklada stale a dlho trva kym sa k tomu opat dostane, lebo su to peniaze naviac z mesacneho rozpoctu.. a byvanie je tu dost drahe, takze snad raz budeme mat vsetko co nam tu este chyba... uz po sviatkoch bude o daco viac veci, sme si nakazali ako darceky veci co mame vybrate do domu..
@monika2712 nevadiii ze mate ¨"len" ziarovku ale hlavne ze svieti 😉 na vsetko musi ist clovek postupne lebo v dnesnej dobe je vsetko hrozne drahe.. a je dobre ze vam blizky pomozu kupou vianocnych darcekov podla priania aspon budete mat cim skor vsetko dokoncene 🙂
Ja si tvoje albumy pozeram vkuse dookola 🙂 pomahal vam aj nejaky dizajner/architekt ci vsetko podla seba ste robili?
@jasin hej hej, ked pozries album Vizualizacie, tak to nam spravil dizajner podla nasich predstav, a potom my sme podla toho uz zariadovali, malovali a vsetko dali spravit ako bolo nakreslene.. teda skoro tak.
@monika2712 aha uz vidim 🙂 perfektne ste si to spravili 🙂.. ech kiez by aj ja som si raz v zivote mohla zariadit vlastne byvanie 😒
@jasin neboj urcite raz to pride.. len potrebujes k tomu muza .. sama si to asi len tazko budes moct dovolit uz aj s babatkom 😒
@monika2712 to viem, ze sa bez chlapa uz nezaobidem,, a v prenajmoch/podnajmoch nema zmysel nic robit ani opravovat 😒
Dnes je tu nejak podozrivo ticho.. asi fakt vsetky snazilkuju poriadne 🙂
@jasin no je to mozne.. alebo kukaju telku. ja uz strikujem... normalne si to pamatam po 15 tich rokoch.. akurat si nepamatam ako sa robi ta prva retaz.. ale tak este nemam dokonceny ten stvorcek, tak potom si to niekde na nete musim najst ..
@monika2712 na mimibazar.sk su navody na vsetko podla mna najdes tam.. vecsinu veci ked sa clovek nauci tak uz nezabudne 🙂 a to sa ti dari aj pri pc?
@jasin no jasne, mam tu zapnuty notas na gauci, aj kocurik mi robi spolocnost uz, lahol si na mna a kuka ze co tu fidlikujem s ihlicami. uz len cakam kedy vystartuje po klbku 😀 😀 akurat ma z toho dost prsty bolia, tak som aj rada ked si dam prestavku a nieco napisem 😀 snad sa zajtra budem schopna najest 😀
@monika2712 😀 nie si zvyknuta na strikovanie asi preto prsty bolia, snad sa zajtra najes a ked nie tak ta manzel nakrmi😉 a na kocurika pozor lebo potom budes hladat klbko po celej izbe😀
ja vas citam babulky,len mam nezaujimavy den cyklu :D a inak som na nete a citam kade co a pocuvam pesnicky :D a tak mala zaspala a ja pojdem coskoro asi tiez
caute 🙂 ja zase strasim sama doma s lizou... a vyjedam zeleninove cipsy a zapijam ich bylinkovou kofolou 😀 uz dlhsie som po tych cipsoch pokukovala v obchode... ale nemala som odvahu si to kupit... a dnes som videla aj take mini balenie, tak som ich kupila 😀
Janko drieme na gauci, ja sedim za barovym pultom dorabam este veci co nam treba k Vianocnemu vecierku a absolutne nemam chut ist spat.. este je len sobota a ja uz mam depky z pondelka 😒
@monika2712 mne liza kradne nitku, ked idem nieco zasivat... nemozem ju ani cez ihlu prevliect, lebo mi ju stale kradne 😀
BTW, na nove filmik XXX s mojim milovanim Dieslom.. ten film uz je stary jak praha, videla som ho x krat..ale ked on je taaaak zlaty 😀 😀
@monika2712 😀 Dieslovi sa odolat neda moja rec 😉 😀
@jasin som len 4DC...do ovulky daleko :D,ale tesim sa na Mikulasa a Vianoce,takze na nu ani nemyslim :D,ale citam aby som nieco nezameskala a dnes som ani nic take nerobila,tak nie je o com pisat :D No inak drzim palce aby vsetko islo spravnym smerom a bola si uz len stastna a pekne brusinko mas :D ja mam vacsie a to ani tehu nie som :D zajtra idem behat :D a nejest tolko :D
@monika2712 ano ano,odhalila si ma som partizanka,ale ak chces tak ti poslem moje maciatko-Stellku dcerku ona sa s klbkom rada pohra :D
@jasin mame rovnaky vkus? ked otrci tie svoje svaly a usmeje sa.. achhh.. 😝 😝 😝
@esmemia aj ja mam vacsie ako jasin 😀 😀 ale ja uz budem tehotna tento mesiac.. takze uz mozem 😀 😀

@monika2712 az tak do buducna nemyslim teraz.. s ex sme mysleli do buducna planovali a zmenil to jeden jediny den , teraz sa snazim zit "zo dna na den" zit tym co v danej chvili pride 🙂
a take malickosti do domceku uz lahko zozenies 🙂