icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
5. dec 2011

@jasin mojka drzte sa v nemocnici! nech to aspon tebe vyjde... ja som akurat tak na dobrej ceste na psychiatriu z tohto... alebo minimalne sa vratit k antidepresivam.. ale co uz...

katkav
5. dec 2011

@monika2712 Monika, nevesaj hlavu, skus si ju troska vyvetrat, najst nieco, co ta bavi a pri snazeni o babatko si to hlavne uzivat, zacnite hned po menzese, kazdy druhy den, v case ovulky skuste aj 2x za den, po ovulke skuste tiez este jeden dva dni a potom sa dalej venuj len trebars pripravam na Vianoce a po Novom roku budes mat dve krasne ciarky na testiku. Velmi vela parom sa to zadari v case, ked sa na to nesustredia. Treba sa zaoberat niecim uplne inym. Ja sa napr. chystam dat si mesiac prestavku od mk, aby som potom necitala vsetky priznaky, co nemam, budem sa tesit z Vianoc, mm a nasho mojkania a dufam, ze spermijka si cestu k vajicku najde.

kukucg
5. dec 2011

@monika2712 Hej to chapem, nas sa to tiez kazdy pyta a huci do nas ze maly je uz velky a patrilo by sa surodenca 😠 odist niekam sa asi neda tak sa treba nejak voci tomo obrnit alebo co 😒 tiez by si mohli ludia uvedomit ze mat dieta nie je len lusknut prstom a mam ho a byt trochu taktnejsi 😕
Porozpravaj sa s manzelikom a asi bude dobre aby si si dala pauzu.... mozno bude stacit kratucka

kukucg
5. dec 2011

@jasin Drzkaj sa 😉

dajaja
5. dec 2011

@monika2712 vies co? kludne sa na to snazenie vykasli, ked to tak citis.. mozno potom pride ulava. keksikujte len ked budete mat chut. ziadne planovanie.. vela parov otehotnelo, az ked sa k tomu postavili takto. ja uz sa tiez nemienim stresovat so snazenim, ked aj tak z toho nic nie je.. ja viem, ze si chcela otehotniet co najskor, ze ti to odporucala aj doktorka, ale nemyslim si, ze to bude velky rozdiel, ked porodis 30 rocna alebo 31 rocna.. tak uz sa viac netrap, oki?

jasin
5. dec 2011

@monika2712 dakujeme... a moja nezufaj uvidis raz sa to podari.. "vykaslite" sa na snazilkovanie teraz.. uzivajte si jeden druheho sexikujete ked pride chut.. su zeny co rodia aj po 30tke.. bude to dobre 😉

@kukucg budem sa snazit..

monika2712
5. dec 2011

@katkav ja uz do vianoc nebudem mat ouvlku.. mala byt teraz, ale nejak sa nepodarila... dalsi mam az okolo silvestra, ak teda ta buduca bude..
a sexovat kazdy druhy den alebo dva krat za den je u nas nemozne.. manzel nie je az tak sexuchtivy, to je jedna vec, druha, ze cez tyzden sa k tomu nemame ani jeden.. on ma po veceroch kurzy angliny az do vianoc, chodi neskoro domov, kedy ja uz sa zberam aj spat... a zas nestoji mi to za to aby som bola potom v praci jak matoha nevyspata.. ide koniec roka, roboty budem mat viac nez dost..

dajaja
5. dec 2011

@kukucg to DNP je katastrofa, ale uz sa nad tym nepozastavujem. ja som si ho platila od jula v plnej vyske a budem si ho platit aj dalej do toho februara a uvidime.. dietatko chcem, aj keby som mala mat matersku tych 190 euro. nejak sa uskromnime..

monika2712
5. dec 2011

@dajaja vies len kazdym rokom je aj ta sanca na otehotnenie nizsia, zatial co moje riziko na raka stupa kazdym rokom.. no proste cele zle..
a pri tom ako sa mi dostaneme k sexovaniu.. otehotniem tak o rok... u nas to je niekedy tak dva krat do mesiac.. niekedy aj iba raz..

monika2712
5. dec 2011

@jasin hm a prave teraz moj muz k tomu zaujal opacny postoj, ze sa budeme snazit dalej a viacej.. super.. ked ja to uz vzdavam..

katkav
5. dec 2011

@monika2712 tak si dajte prestavku, povedzte si, ze novy rok, novy start a mozno akurat na silvestra to vyjde 😉 tak si dajte rannu rozcvicku, ked vecer nevladzete 😉 😀

kukucg
5. dec 2011

@dajaja No pre teba je tam sanca ked otehotnies kym ti to zrusia bude to v pohode, mne uz nepomoze nic ale kaslem na to, ako pises, chcem babo aj keby som mala mat len rodicovsky, aj pri prvom som mala a zvladli sme 🙂

jasin
5. dec 2011

@monika2712 dajte si prestavku a casom sa o to pokusite znova, povedz mu ze nevladzes takto dalej..bude dobre..
utekam uz ☹ pekny dnik prajem.

monika2712
5. dec 2011

@katkav mne rano nechuti..

monika2712
5. dec 2011

@jasin no jo. . len mi pride blbe si davat prestavku po tak kratkom case.. som slaboch ze to uz chcem vzdat? 😖

dajaja
5. dec 2011

@monika2712 a mozno budes prekvapena a otehotnies skor ako by si sa cielene snazila. mozno, ked to nebudete planovat, priroda to zariadi tak, ze budete mat akurat chut v ten spravny cas.. a tym, ze budes prezivat taketo stresy si tiez zdravotne nepomozes.. ved vela chorob spusta prave stres. skus vypnut od toho vsetkeho, mozno ti bude stacit len kratka prestavka.

alyce
5. dec 2011

@kukucg
@dajaja
no uz som tu...uz som si vas precitala. Ja si tiez platim od jula plnu sumu. Ale velmi tomu nerozumiem, ja som zamestnana od oktobra a platim si aj ostatne poistenia a dobrovolne si doplacam do maxima, ani tak mi to neplati?Asi by som mala zajst na poistovnu sa povyzvedat...

dajaja
5. dec 2011

@kukucg hej je tam sanca, ale ako som uz pisala, nemienim sa tym uz zaoberat.. ja mavam strasne dlhe cykly, takze do toho februara bude uz asi len jedna ovulka. mm okrem toho teraz berie antibiotika, tak asi chvilku pockame, kym ta chemia z tela vyprcha. jednoducho to nechcem silit..

dajaja
5. dec 2011

@alyce ani ja tomu moc nerozumiem, ale citala som tu take prispevky, ze ked do konca januara otehotnies, tak ti bude platit ta max. materska, lebo budes este v osemmesacnej ochrannej lehote. ja si DNP zatial nerusim a uvidim, co bude..

alyce
5. dec 2011

@dajaja no ja sa tym vpodstate tiez nejako extremne nezaoberam. Ale zistim si to. Ja som si myslela, ze ked si odsledujem ovu s tymi ovu testami a prave vtedy sa budeme aj snazit, ze to musi vyst. A nic. Tak som si povedala, ze urobila som pre to vsetko, aby to vyslo a uz viac nemozem. Tak teraz sa uz nejako extra nesustredujem, ze musim otehotniet, na co, ked to neovplyvnim... Aj tak musim robit do juna a s brusiskom si to neviem predstavit.

monika2712
5. dec 2011

Baby prave som si tak uvedomila... ze 90 percent z vas, co tu pisete uz mate aspon jedna dieta.. a kolko z vas este nema ani 30? hmm. to ja len tak... ze skuste sa vzit do mojej koze 😒 ..

alyce
5. dec 2011

@monika2712 Ja mam 30. Ja som druhe chcela uz ked mam maly 2 roky ale moj drahy nechcel, stale to odkladal, takze ja uz tuzim po druhom vyse dvoch rokov a ked ionecne suhlasil a prisli sme o to a teraz sa to nedari, tak je to tiez otrasny pocit. Ale tak je to urcite jednoduchsie, ked uz jedno mas...

alyce
5. dec 2011

@kukucg keby vam to dlho nevychadzalo isla by si aj na umele?

monika2712
5. dec 2011

@alyce verim ze tuzis po druhom ale uz mas aspon to jedno, u mna nie je ani len iste ci budem mat aspon to jjedno, vsetko co mam za sebou je len jedno obrovske minus, totalny pad na same dno tento rok a ked uz clovek konecne zacne mysliet troska pozitivne a veri ze sa na mna znova stastie usmeje, tak dostane dalsiu ranu do chrbta, ako sa da takto mysliet pozitivne ked mam stale smolu?

alyce
5. dec 2011

@monika2712 nic nie je navzdy. uz je cas, aby sa to otocilo. Mozno prave to, ze sa na to teraz vybodnes ti uvolni telo a ty raz dva otehotnies. Aspon ze manzel ta teraz podrzi. Neboj Moni, zmeni sa to.

kukucg
5. dec 2011

@alyce No obcas nad tym premyslam, ale zatial verim ze sa to podari, ved hadam ak sa podarilo dvakrat, podari sa aj treti a snad to aj dobre dopadne.. ale keby to dlho neslo, urcite by som to zvazila.. mno dufam ze nebudem musiet. Preco sa pytas, rozmyslas o tom??

kukucg
5. dec 2011

@monika2712 Nie si slaboch, len potrebujes pauzu a aj si ju zasluzis.. nechat oddychnut telo aj mysel a dat tomu volny priebeh.
A ano, mame uz niektore dieta a nepopieram ze sa to znasa lahsie, ale fakt je ze tuzba po babatku a depky ked to nedje je velmi silna napriek tomu... a bolest zo straty tiez... 😒

monika2712
5. dec 2011

@kukucg myslela som ze ten niekolko mesacny oddych po kyrete stacil... ze uz som oddychnuta a pripravena na to byt tehotna... a mozno som, len mi to nie je sudene..

viete baby, vy uz nemate co stratit, potomka mate.. jedneho ale mate... ja v mojom veku uz vela casu nemam, takze kazdy neuspesny mesiac je strata, premarneny cas...

kukucg
5. dec 2011

@monika2712 po kyrete to asi nie je oddych v pravom zmysle slova, praveze je to velmi narocne obdobie, mozno potrebujes taky ozajstnny oddych 🙂

A nepovedala by som to ze my nemame co stratit, nie je to take jednoduche ale chapem ze to tak vnimas, ze my sme na tom predsa len lepsie, a mozno sme, no su aj kocky co su na tom horsie 😉

alyce
5. dec 2011

@kukucg no v marci to bude 6 mesiacov, pojdem k doktorke, nech mi pre istotu urobi vysetrenia a ked to do septembra nevyjde tak potom by som sla kludne do toho. Ja by som si bola schopna aj adoptovat malinke babo, ani by mi to tehotenstvo tak nechybalo, len moj drahy povedal, ze by take nelubil a trpelo by....