icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@dajaja ja mam male levica, aj ja som lev 🙂

ktore
7. dec 2011

ktore ktore baby ja som total uplakana po prve dnes je 14 den a mam suchoty som velmi nastasna krcok je makky otvoreny a hore.so uz uplne zufala.hlien nebadam vobec tu je graf ja ani pisat od slz nevidim http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
Dnes o 08:10 • 1 dieťa • Odpovedz • •
Dnes o 08:16 • 1 dieťa • Odpovedz • •

dajaja
7. dec 2011

@alyce juj moja a co si prechladla? len sa rychlo vyliec.. ja som dnes 35DC a este si musim 3 dni pockat. 😒

ktore
7. dec 2011

ktore ktore ovu mi znaci graf na 13 den ze by mal byt ale to podla minuleho mesiaca denes je 14 den este sa mi moze pustit hlien som uz nestastna nevychadza mi sex len cez tyzden a manzel je na kamione tak doma vziadnom pripade nemoze byt som hotova sex bol piatok sobotu nedelu rano a isiel naspet do prace preco ten hlien sakra neni citim sucho.krcok ok
Dnes o 08:13 • 1 dieťa • Odpovedz • •
Dnes o 08:17 • 1 dieťa • Odpovedz • •

dajaja
7. dec 2011

@alyce to vazne? pre mna je lev top znamenie 😉 ja som baran a vsade pisu, ze ten si s levom rozumie najlepsie 🙂

alyce
7. dec 2011

@dajaja moji chlapi boli chori, dlho som odolavala ale dnes ma to dobehlo... Hrdlo, sopel a tak. Klasika 🙂

alyce
7. dec 2011

@dajaja No, lev ma aj svoje slabe stranky, ja som bola velmi zly lev ale uz som skrotla, moj muzik ma tak trochu obrusil 🙂 Ja baranov vobec nepoznam, neviem, co je pre nich typicke, zeby tvrdohlavost 😉 ? Fuuj, ale som hnusoba. Nie, povedz mi

dajaja
7. dec 2011

@alyce ale mas pravdu, barani su tvrdohlavi, energicki, optimisti, vodcovske typy. no len z tychto vlastnosti plati na mna len ta tvrdohlavost 😀 😀 ja nie som az tak typicky baran..

alyce
7. dec 2011

@dajaja no, aj levy su vodcovske typy, to by mi teda s baranom doma iskrilo 🙂 Ale zase my sme take velke macky, nevieme sa dlho hnevat... Moj partner je Vodnar, taky studeny cumak. Ale strasne vela bab levov poznam co su s vodnarmi, neviem co nas na nich pritahuje. Najlepsie znamenie,ktore som kedy spoznala bola Vaha, to su uzasni, nekonfliktni ludia. Ty mas co doma?

dajaja
7. dec 2011

@alyce hihi, ja mam doma vahu 😀 😀 😀

alyce
7. dec 2011

@dajaja tak to si vyhrala na cely zivot. Neviem o ziadej zlej vlastnosti Vahy.

dajaja
7. dec 2011

@alyce no vahy su asi naozaj velmi oblubene. mm muz ma tolko kamaratov, ze robime narodeninove oslavy aj na 5 terminov. no a to mi niekedy vadi. lebo on sa im snazi vsetkym venovat a potom sa uz nestiha venovat tolko nasej rodinke..

ktore
7. dec 2011

KTO MA OVU TERAZ VTOMTO OBDOBI?OZVITE SA,mne doktorka hovorila ze hlien nemusi byt je to pravda?

alyce
7. dec 2011

@ktore ahoj, ja ked som bola na sone, a doktorka povedala, ze je ovula, neverila som jej, lebo bolo strasne sucho. Ani kvapka... Ale vraj bola. Hlien mi skoncil par dni pred tym. Aj sme vtedy skusili a nic z toho...

ktore
7. dec 2011

@alyce ja som nebadala hlien ani mokro tento esiac mozno som neskoro zacala bret vitaminy sarapis.vtedy som citila dva dni ako pocikana aspon to

kukucg
7. dec 2011

@alyce Ja mam syna barana a muza byka 😀 ja som rak 😝 a asi to mam sudene na cely zivot s tymito znameniami, lebo mamca je byk a ocino baran 😀 a to mimi co sme cakali malo byt na rozhrani baran-byk

alyce
7. dec 2011

@ktore ak to dobre chapem, podla teploty teoreticky uz ovu bola ale ty ju este podla hlienu len cakas?

alyce
7. dec 2011

@kukucg No marnost, to je kombinacia, este ste sa nepovrazdili? 😀

kukucg
7. dec 2011

@ktore ja by som mala mat ovu teraz ale bohvie ci ju mam podla testov zatial nebola a hlien som postrehla dva-tri krat ale je to cudne chvilu je a potom nic a isto nie tak vela ako kedysi to som byvala uuplne slizka aj papier sa mi smykal 😅 😅

kukucg
7. dec 2011

@alyce No to teda je 😀 😀 zatial nie ale obcas teda mame k tomu velmi blizko 😝 aj vcera sme sa pochytili, ale sme sa udobrovali potom 😎 takze aspon na nieco to bolo dobre 😅 😅

ivcek
7. dec 2011

@alyce
@dajaja
ja som Vahy....😀
a moji rodicia...oco lev a mamina skorpion....vrazedna kombinacia...😀 😀
segra je panna - takze sme uplne zaujimava rodinka...😀

alyce
7. dec 2011

@dajaja No to je pravda, oni chcu byt diplomati, tak nikomu nepovedia nie, ze? 🙂

ktore
7. dec 2011

@alyce
@kukucg ja neviem co sa deje .

alyce
7. dec 2011

@ktore vy ste asi s Monikou volake prepojene tento mesiac. Aj ty by si mala do buducna zahodit teplomer. Neboj, podla mna, ide ovula az po hliene. Nepoviem, ze hlien uz bol a teraz je sucho a aj ovula. Ale naopak?

kukucg
7. dec 2011

@ktore vies co ani ja ale sexikujeme aj tak vsak ked daco bude tak bude a ked nie tak nic 😒

kukucg
7. dec 2011

@alyce ja som niekde citala ze hlien sa moze objavit aj tyzden pred ovu a ked pride ovu tak sa jeho tvirba vraj prudko stopne neviem ci je to pravda 😒

ivcek
7. dec 2011

@jasin Ahojky
... prepac ale asi som nezachytila - preco si vlastne v nemocke?a do kedy ta tam budu drzat?
Moja, tak sa drzkaj - nech si cim skor domka a mozes si uzivat tehulkovanie naplno..

alyce
7. dec 2011

@kukucg spravny pristup. Take bola mikulasska odmena pre muzika 😉 ? Toto je prvykrat co testujes ovu testami? Ja som mala hlien 4 dni kym prisla ovu

orchis
7. dec 2011

@alyce
@dajaja no baby 😕 kvoli vam som si po rokoch opat precitala nieco o mojom znameni a 2/3 na mna neplatia, ale zabavila som sa 😀 ja som kozorozec ( a vobec nemam problem prejavovat svoje city 😉 ) priatel je strelec a vyborne si rozumieme. doma to bola rybka, baran a dvaja byci a prezili sme to 😀 ja som uz z viacerich znameni poznala viacero ludi, ktori boli uplne odlisni, ono vlastnosti osoby su dane podla mna hlavne vychovou 😉 z kozorozca na mna plati najviac asi to, ze som verna ale inac mam velmi rada dobrodruzstva, rada skusam nove veci 😉 to sa neda takto zovseobecnovat, no a aby sme plodil podla znameni 😀 😀
@ktore ja pri kazdej ovulacii mam vytoku len velmi malinko, vzdy len rano a potom uz nic 😕

kukucg
7. dec 2011

@alyce Ano prvy krat 🙂 som teraz 14DC a hlien sa objavil asi pred dvomai-tromi dnami, nie vela ale teraz je. Vcera bola ciarka na ovu teste o malinko slabsia nez tie predtym tak ja neviem, mozno ovu pride za nejaky dva dni 🙂