Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ktore ktore baby ja som total uplakana po prve dnes je 14 den a mam suchoty som velmi nastasna krcok je makky otvoreny a hore.so uz uplne zufala.hlien nebadam vobec tu je graf ja ani pisat od slz nevidim http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
Dnes o 08:10 • 1 dieťa • Odpovedz • •
Dnes o 08:16 • 1 dieťa • Odpovedz • •
ktore ktore ovu mi znaci graf na 13 den ze by mal byt ale to podla minuleho mesiaca denes je 14 den este sa mi moze pustit hlien som uz nestastna nevychadza mi sex len cez tyzden a manzel je na kamione tak doma vziadnom pripade nemoze byt som hotova sex bol piatok sobotu nedelu rano a isiel naspet do prace preco ten hlien sakra neni citim sucho.krcok ok
Dnes o 08:13 • 1 dieťa • Odpovedz • •
Dnes o 08:17 • 1 dieťa • Odpovedz • •
@dajaja no, aj levy su vodcovske typy, to by mi teda s baranom doma iskrilo 🙂 Ale zase my sme take velke macky, nevieme sa dlho hnevat... Moj partner je Vodnar, taky studeny cumak. Ale strasne vela bab levov poznam co su s vodnarmi, neviem co nas na nich pritahuje. Najlepsie znamenie,ktore som kedy spoznala bola Vaha, to su uzasni, nekonfliktni ludia. Ty mas co doma?
KTO MA OVU TERAZ VTOMTO OBDOBI?OZVITE SA,mne doktorka hovorila ze hlien nemusi byt je to pravda?
@alyce
@dajaja no baby 😕 kvoli vam som si po rokoch opat precitala nieco o mojom znameni a 2/3 na mna neplatia, ale zabavila som sa 😀 ja som kozorozec ( a vobec nemam problem prejavovat svoje city 😉 ) priatel je strelec a vyborne si rozumieme. doma to bola rybka, baran a dvaja byci a prezili sme to 😀 ja som uz z viacerich znameni poznala viacero ludi, ktori boli uplne odlisni, ono vlastnosti osoby su dane podla mna hlavne vychovou 😉 z kozorozca na mna plati najviac asi to, ze som verna ale inac mam velmi rada dobrodruzstva, rada skusam nove veci 😉 to sa neda takto zovseobecnovat, no a aby sme plodil podla znameni 😀 😀
@ktore ja pri kazdej ovulacii mam vytoku len velmi malinko, vzdy len rano a potom uz nic 😕

@dajaja ja mam male levica, aj ja som lev 🙂