Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 mozno ti imunitu oslabilo aj to, ze si bola v posledne dni vystresovana... Ja som to chytila od mojich chlapov, soplili tu pri mne cely tyzden.
@alyce je to mozne, ale ja mam tie herpesy furt... take v nose chrasty, z toho jak derem nos smrkanim... no co uz.. ☹
@katie1 tak to mi je ľúto :( no bola som na čistení, keďže som išla do nemocnice v sobotu a nechali si ma tam, že mi brali krv na HCG a v nedeľu zas na porovnanie. Tak keď už bolo v nedeľu po (videla som na wc :( ) tak, že keď už som tam bola tak som súhlasila s čistením, lebo keď som si predstavila, že by som tam po týždni musela ísť na kontrolu a možno by ma potom čistili tak to sa mi nepáčilo.
No ale aspoň som po čistení bola hneď bez krvácania a dokonca mám pocit, že sa mi telo pripravuje na ovulku.
Aj my ideme na to až za 3 cykli.
A čo sa stalo?? si začala krvácať??
je mi to ľúto ale najviac ma to bolelo tie prvé 3 dni )(a najhoršie to bolo v tej nemocnici, keďže som ležala na pôrodnici :(
ale už to berem tak ako to je a teším sa na február/marec 🙂
@monika2712 a nemas nejake lieky na imunitu? Moja mama mala tiez herpesy furt a potom mala take volake lieky od alergologicky a sa jej to velmi zlepsilo... Si toho mala vela smutneho a stresoveho tento rok, musis mat tu imunitu pochramanu...
@alyce @monika2712
dakujem baby...je to hrozny pocit...mam narazove depky...clovek si hned od zaciatku vytvori vztah, tesi sa a takto to dopadne 😔 Ano, vela nas z juloviek takto dopadlo, ja som bola tusim desiata...tak dufam, ze som bola posledna.
Moni a myslis, ze my by sme nemuseli cakat 3 mesiace ked nepojdem na kyret? Lebo dr. mi povedala, ze si mame dat tie 3 mesiace pohov. Tak som sa uz nastavila, ze od marca, aprila by sme zacali znova skusat.
@alyce vies co tiez som zvykla brat nejake lieky na herpesy, ale teraz nechcem si davat nic predpisat, lebo to su trojmesacne kury... tak radsej nie, ale vitaminov papam dost, aj zinok, aj cecko.. tak snad to nebude nic vazne.. troska tu kycham, tak asi som troska nachladnuta..
@katie1 no co som ja citala, tak baby ktore nesli na kyret, sa vlastne same vycistili tym krvacanim,a tym padom by to malo byt OK... ja si myslim ze by som cakala max 1 cyklus.. ono aj zalezi, ci budes mat cyklus v poriadku, ovulku a tak.. 3 cykle sa odporucaju po kyrete.
Kocky...to co sa deje? Preco je take tazke dietatko donosit? Co je to dnes za doba?
Moja prastara mama porodila na poli....😀 to boli vtedy zeny take odolne?
Ved teraz necitam o nicom inom - ako maju pary problemy otehotniet - a donosit dietatko- to je uz uplny zazrak...
@kukucg @ludka77 dakujem za podporu baby.
No aj mna to napadlo, ze keby som nesla na kyret, tak by sme nemuseli tolko cakat...
Ale este sa uvidi koncom tyzdna ci pojdem alebo nepojdem...ale dr. vcera vravela, ze sa pekne cistim sama...ze zajtra mam este dojst a potom sa uvidi podla krvacania, ci bude pretrvavat alebo nie...a vyzera to, ze do konca tyzdna prestanem krvacat a bude sa to (asi) brat ako MS.
Ludka, v sobotu som zacala krvacat, isli sme na pohotovost, dali mi duphaston a ascorutin, pichli injekciu do zadku, urobili sono, vytlacili mi fotku fazulky a pustili domov. Kedze krvacanie pretrvavalo, tak som v pondelok isla k svojej dr., brala mi HCG, klesalo...vcera robila sono a cisti sa to samo...zajtra idem znova k dr. Takze takto.
@katie1 mna so v nemocnici nechali, tiež ma napichli do zadku (ešte teraz ma bolí 😀 ) zobrali krv, v nedeľu mi zas brali krv, a pred čistením ma pichli do brucha a po čistení zas do zadku. 🙂 tak som dopichaná ako ihelníček 🙂
Mne to čistenie robila spolužiačka a tak keď mi to navrhla, že aspoň mám istotu že som dobre vyčistená a nebudem zbytočne dlho krvácať tak som súhlasila. (ja mám gynďoša aj pôrodnicu cca 30km od nás tak aby som sa neprepravovala ako blázon 🙂 )
No ja by som aspoň 3 cykli počkala aj keby ma nečistili, pre istotu lebo keby sa mi to stalo znova tak už by som na ďalšie dieťa nepristúpila! Ľudka by ostala jedináčik, tak to nechcem riskovať a po druhom cykle naklušem na preventívku
Drž sa dobre bude
@ludka77 no ani nevrav, v zivote som stiplavejsiu injekciu nezazila ako tu do zadku, davali mi ju po stojacky a normalne som meter odskocila, sestricka sa zlakla a vytreklo to cele na zem! Tak odznova...auu.
A to HCG mi tiez brala dokina dva krat, zajtra mi chce zobrat znova, tak mam modriny z toho vsade. No ale to je nic oproti tej bolesti v srdiecku, este je to cerstve, treba na to cas, ja viem...
No ani nevrav, dufam, ze ten strach z toho, ze sa to stane znova, rychlo prejde! Aj preto mi celkom vyhovuje ten cas (tie 3 mesiace), nech sa dam psychicky dokopy a nebudem sa tak bat znovu otehotniet. No ved uvidime... Drahemu poviem, ze tie 3 cykly davame pozor (a ked ,,ujde", tak sa svet nezruti).
Ozaj baby...a ako je to so sexom? Ked dokrvacam, tak uz mozme sexosit?
@katie1 moja, je mi to luto 😒 ale ako vzdy hovorim, lepsie teraz ako neskor a plodik bol zjavne poskodeny a to urcite by si nechcela mat postihnute dietatko 😔 ak ta nebudu cistit a potratila si v prvych tyzdnoch, tak podla mna sa snazit mozete zacat hned, ved uvidis ako sa budes citit, ako sa tvoje telo bude spravat 😕 pozeraj sa dopredu, tvoje dietatko na teba este len caka 😉
@monika2712 skus si kupit kokosovy olej, ale virgin a denne ho pozivaj resp pouzivaj. ja som mala dost casto herpesy a raz som od kamaratky pocula o tom, ze prave kokosovy olej okrem inych virusov a bakterii nici aj tie sposobujuce herpes. nepouzivam ho uplne kazdy den, ale pomerne casto a herpes som nemala uz cele roky 😉
@orchis hm a ako ho mam pouzivat? akoze lyzicku denne alebo do niecoho primiesavat? no netusim kde taky zozeniem ale skusim pozriet.. dakujem za radu.. 😉

@katie1 jejda, to ma mrzi... boze v poslednej dobe citam o samych potratoch.. strasne vela bab z juloviek tak dopadlo.. to je nejake prekliaty mesiac alebo co ☹ ja to mam tiez za sebou, aj podaktore tu tiez, takze vieme ako sa citis.. je to smutne ... drzim palce, nech nemusis ist aspon na kyret a mozte sa hned dalej snazit..