icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
7. dec 2011

@monika2712 no vidis moni, nic nie je stratene.teplotka stupa.Dufam, ze ti bude u zlen stupat a zostane uz len hore.

asemilka
7. dec 2011

@katie1 dnes som 21 DC 😀 ale inac sa nesledujem a nic nepocitam 😉 😀 😀

fuj.. hladna som bola, tak som sa najedla... a teraz mi je zle ☹ vcera to bolo tak isto... jedlo podla mna nema chut... aj ked manzel vcera hovoril, ze je to ok... dufam, ze budem chora... 😖 porazi ma... 😠 ☹

babulky, trosku som si vas precitala a poodpisovala a idem robit... vecer sa vam budem zase venovat 😉 🙂

katie1
7. dec 2011

@alyce a preco si myslis, ze isto dostanes? Treba verit 😉 Ty si kolko cyklov po...?

mukesina
7. dec 2011

@orchis ahoj ako sa mas?ako ide francustina?

minerwa
7. dec 2011

@monika2712
Ďakujem za upozornenie 🙂).
Čo máš nového?A ako sa ti darí?

orchis
7. dec 2011

@asemilka no ja som si ten nejaky cukrik ani nevsimla 😀 ale ja nejako neholdujem takymto fiktivnym sladkostiam 😅 uz som stihla do seba vpratat niekolko skutocnych kinderiek 😀 a to zo vcerajsieho mikulasa tam mam etse dost 😉

orchis
7. dec 2011

@mukesina no prave som si rychlo nieco zopakovala, idem trosku poupratovat a potom ma prist moja "ucitelka" takze makame cele poobedie 😉 vecer budem znicena 😅 a ako si na tom so svojou spanielcinou? kedy mas ten pohovor, ktory si tu spominala? vyzera to teda slubne?

ludka77
7. dec 2011

@katie1 no mne povedala doktorka, že aspoň 3-4 týždne si máme dať so sexom pokoj, tak ale neviem či to platí aj keď ťa nečistili.

mukesina
7. dec 2011

@orchis waaaaua tak ides na to rychlo 🙂 , ja a spanielcina?hmmm?...... niekao som prestala, az sa hnevamsama na seba ☹ .No pohovor este nviem ma sa mi este ozvat.Joj kiezby to uz konecne vyslo a usmialo sa na mna stastie.Aj pozicia taka ktoru by som chcela robit.No uvidime.len jeden to ma hacik,hovorila, ze pohovor by mal byt okolo 20 a ja pridem na sr az 24 ☹

monika2712
7. dec 2011

@minerwa ahojky.. no tak vselijako.. nic moc po pravde.. mam nejasnu ovulku, podla teploty to skor vyzera ze nevyvrcholila, ale tak kto vie.. mozno motyka vystreli... tak som si zas trocha poplakala v pondelok ci kedy to bolo.. a idem dalej.. teraz mam asi oslabenu imunitu, lebo kycham, smrkama a robi sa mi herpes na nose, tak sa tesim.. jak keby toho bolo malo 😠
a ty ako?

alyce
7. dec 2011

@mukesina ahoj, prepac, bola som v skolke pre maleho. no, dostala som bacil od mojich chlapov, minuly tyzden boli obaja na ATB, teraz mi to odovzdali. Takze ziadna tehotenska nadcha, len obyc. Ty ako? NIC?

alyce
7. dec 2011

@katie1 Ach, uz to citim, ze to pride, vsetko napate, iba cicky male a to veru nie su tehotenske cicky 🙂 Takze cakam, mozno mi tie virusy uz v tele pracuju a kramy sa posunu... No teraz to bude 4 cyklus od septembra. Ale prvy neratam, tak naozaj sme zacali po prvom cykle

mukesina
7. dec 2011

@alyce ufff tak skore uzdravenie prajem.Ja?no zatila nic, ale citim pobrusko tak uvidime.uz nech sa rozbehne, nech ma nenatahuje, ale od rana mam ako keby gulku v hrdle 😒 ,grgam 😀 ako keby nieaku kyselinu,necham sa fakt prekvapit,ale myslim si, ze ma dnes navstivi a ked nie dnes tak zajtra an beton je tu

minerwa
7. dec 2011

@monika2712
Neboj sa bude to dobré. Ja som po ovulke tak budem čakať kedy dorazí mrcha. Mala by prísť 16.12.
Snažím sa na to nemyslieť, ale nejde to nejako.... Veď to istotne poznáš 🙂.

alyce
7. dec 2011

@mukesina veru, ja presne tak isto ako ty. Tak este dnes psssssst.

monika2712
7. dec 2011

@minerwa no ja cakam tak 19teho zhruba.. takze sme kusok po sebe.
no bude dobre.. raz ano dufam.

minerwa
7. dec 2011

@monika2712 Tak sa budeme informovať potom, čo a ako.
A koľko sa už snažíte?

mukesina
7. dec 2011

@alyce tak tak psssssst 😉

alyce
7. dec 2011

@monika2712 sranda, ja ked cakam kamosky kramosky, ty ovulujes, a ja naopak 🙂

mukesina
7. dec 2011

@alyce inac uz nech to pride, lebo tie hnusne stavy co mam katastrofa 😒 😒 😒 .Nech uz ma nenatahuje. Ked mi ma byt cely den takto tak dakujem 😝

babatenko
7. dec 2011

@dajaja ja stále do dnešného dňa nič, skúšala som už aj červené víno, mrcha sa nespustila... My sa ani moc nesnažíme, skôr tomu nechávame voľný priebeh, asi od leta, ovuláciu sme trafili asi dvakrát 😠 Veľmi sa s tým neponáhľame, ale keď už raz človek nad tým začne premýšľať, tak mu to tam v jednom kuse víri 😕 Už mám dnes pocit, že je to všetko len veľmi silná autosugescia 😀

alyce
7. dec 2011

@mukesina uplne s tebou spolucitim, uz som sa aj kukala na ruzovu tabletku a potom som si povedala, ze volako do 😒 zajtra vydrzim

alyce
7. dec 2011

@babatenko no tak toto je naozaj divne. Neskocis na sono?

babatenko
7. dec 2011

@alyce ako vravím, už som skúsila červené víno, včera aj kúpeľ (nie moc horúci), brucho mám celé zduté, cikať chodím každú pol hodinu, prsia nemám vôbec zduté ani naliate, v brušku ma sem-tam zabolí ako pred menštruáciou, každé ráno sa zobudím so zvláštnym pocit, že ešte stále nič 😲 Ak mrcha nedorazí, tak v sobotu skúsim z ranného moču ešte raz test...

babatenko
7. dec 2011

@alyce sono by asi aj tak ešte nič neodhalilo, nie?

mukesina
7. dec 2011

@alyce aj ja ale taku od zaludka ☹ ,uz ako som stala sa blbo citim 😒 .No som zvedava ako dopadneme 😉

alyce
7. dec 2011

@babatenko no teda, to je ozaj cudne, pocula som uz, ze to niektorym babam ukazalo az 6tt. No mozno patris k nim 🙂 Ale urob to rano mamatestom 10.

alyce
7. dec 2011

@mukesina je ti zle od zaludka?

alyce
7. dec 2011

@babatenko teoreticky si teraz v 5 tt. malo by vidiet malinku sosovicku, srdiecko este asi nie. Mne to v 5tt. doktorka videla.

mukesina
7. dec 2011

@alyce tak divne mi je na zaludku ☹ ,nic som take nejedla, uz od rana mam taku gulku v hrdle ako na........ ale nezvaraciam.uz nch pridu.ze si dam tabletku a bude dobre