icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
8. dec 2011

@ktore uz som ti pisala aj ja aj baby v Grafy Bt, ze uz mas po ovulke na 100 percent, lebo uz mas hore teplotu, takze uz je to pase... ak bola, tak niekedy v nedelu, ako aj mne vychadza tak nejak..

monika2712
8. dec 2011

@ktore mne ju oznacilo az dnes, oznaci aj tebe asi zajtra, ak budes mat hore teplotu, staci ze bude taka ako dnes.. mne to tiez tak spravilo.
E to je eggwhite, cize bielkovy hlien.

monika2712
8. dec 2011

@ktore aby som bola konkretna, musi byt teplota hore 3 dni po sebe, a ty mas zatial len dve.. takze ak zajtra budes mat stale hore, tak ti ju vyznaci, a uvidis ze to bude nedela alebo pondelok.

alyce
8. dec 2011

@mukesina no dobre rano, takze vcerajsiu stavku som vyhrala, teraz aj tebe hovorim, ze si v tom a si 😉 !

monika2712
8. dec 2011

@alyce co to znamena ze si vyhrala? dosla ti ms ci nie?

alyce
8. dec 2011

@monika2712 ahoj, nie, zatial nedosla. Vcera som sa s jednou babou stavila, ze je tehotna a ona si spravila teraz test a naozaj je. A to iste si mysim aj o @mukesina 🙂 Len som chora ako pes, ani lieky si zatial nechcem dat, neviem kedy mieni prist, ak do vecera nedojde, rano robim test a idem si k doktorke po lieky. Ty ako? Kolko bola teplota?

dajaja
8. dec 2011

@mukesina podla mna aj 25 tka test ti ukaze, ved uz ti meska par dni..

alyce
8. dec 2011

@dajaja no prvy den meskania by z ranneho mocu mala ukazat aj 25-ka. Aj ked je to otazne....

alyce
8. dec 2011

@monika2712 uz som si precitala, ze 37. To teraz znamena, ze ovu teda bola?

monika2712
8. dec 2011

@alyce no podla grafu asi ano 🙂 problem je ze ju vyznacil na pondelok co sa mne nezda lebo pondelok uz som nemala hlien, a naposledy sme boli spolu v sobotu, tak neviem ci to stacilo, tak nechame sa prekvapit co z toho bude. 😉

alyce
8. dec 2011

@monika2712 tak potom to je fajn, ja som nevedela ci to musia byt stupajuce teploty alebo mozu byt aj rovnake. Vidis hlavne ze bola a mozno bude aj ine prekvapenie 🙂 🙂 Tento mesiac je taky divoky, ze ja by som sa uz nicomu necudovala 😀

monika2712
8. dec 2011

@alyce no po ovulke by mala byt tri dni zvysena, ale tych 37 je take minimum na ktorom by sa to malo drzat aspon u mna podla predoslych, takze tri dni uz zvysenu mam tak to je fajn, jaj jaka som blba ze som kvoli tomu revala 😀 aj ked nic nie je iste, ale hej, je nejaky divoky mesiac tak vsetko je mozne, bodaj by to vyslo 😉

linuska1
8. dec 2011

tak podla teploty dnes asi ovulka.. zajtra by sa mi mala teplotka zvysit..🙂

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 no super, dufam, ze bude teplota posluchat aspon u teba.. 😉

linuska1
8. dec 2011
monika2712
8. dec 2011

@linuska1 no sak kukni graf.. som myslela ze ani ovulka nebola... pomaly mi to stupalo, a aj tak je len na 37, co ja som zvykla mat aj 37.2
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 - ja som si kupila novy teplomer.. lebo som mala len rychlobezku... a doktorka mi hovorila.. ze s rychlobezkou sa neda merat.. lebo tam jeden 2 stupne nic neznamenaju.... a asi na tom nieco bude..lebo tam som mala 36,6 -36,8 po ovulka.. a teraz to mam pred ovulkou...

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 ja mam digitalny.. inak co je rychlobezka? ortutovy?

linuska1
8. dec 2011

aj ja mam digitalny obycajny.. teplota sa meria 5 minut... s tym sa ma merat bazalka.. a digitalny rychlobezka.. vysledok je do 1-2 minut... ten nie je spolahlivy na bazalku... je to len teplomer na rychle urcenie pribliznej teploty.. co som nevedela.. nie je presny... pri rychlobezke jeden dva stupienky nic neznamenaju... ale pri merani bazalky jeden dva stupienky znamenaju vela...

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 aha, tak to ja mam asi rychlobezku, aj ked v zivote som to nepocula... mam dokonca dva, ale oba su rovnake.. a meram tak dve -tri minuty.. ale v podstate mi to vychadzalo v pohode minule mesiace.. ale nechce sa mi kupovat dalsi, ked som si pytala nejaky v lekarni, tak mali aj tak iba taketo iste..ale videla som na nete aj speci teplomery presne na bazalku, ze meraju aj s dvoma desati.miestami.

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 ja soom len ukazovala grafy doktorke.. a ona mi povedala ze dost schodikujem.. ci nepouzivam nahodou rychlobezku.. a niekedy som musela merat 2x.. lebo vysledok mi ukazalo za par sekund napr 36,7 a ked som si merala o chvilu zase tak 36,4... preto som si kupila radsej novy..🙂

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 hm tak mozno aj preto ja som mala minuly mesiac take schody.. ale tak prvy mesiac mi ukazalo super, aj pred ovu aj po ovu pekne stupalo.. no kaslem na to, ja len kvoli tomu som merala, aby mi ovulku potvrdilo, co sa zatial podarilo vzdy... akurat ze mozno nie presne trafilo den podla grafu.. uz dva krat mi fertility vyznacil o den neskor ako bola..

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 mozno prave preto... ja mam stale na 16 den... dnes by mala byt.. .tak uvidim... zajtra by mala teplota stupnut...

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 hm tak to ja mam vselijako.. 15, 13, 12 a tento mesiac to tipujem na este skor.. v podstate najviac hlienu bolo 9-11dc... takze predpokladam ze 11 alebo 12max.. ale graf vyznacil 13dc.

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 mne dala take papiere nech si znacim.. take jej ... a mam ich doniest v januari...

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 aha no super.. ta moja je akoze fajn, ale nepodporuje velmi taketo sledovanie, znacenie a tak.. ma pocit, ze to posobi presne naopak.. stale mi hovorila, ze nemozem to tak vsetko sledovat, studovat..ale sak keby som nesledovala, ani neviem kedy mam ovulku 😀

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 ja s auz tak nesledujem.. ani nemeriam cely mesiac.. meriam len par dni pred a po.. 4 mesiace po sebe mi stale ukazuje 16 teho... takze zaklad viem..: 🙂

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 no tak to mas super, ze mas vzdy v ten isty den.. to sa u mna asi nikdy nestane..ved ani cyklus mi nechodi vzdy v ten isty den..
no ale bodaaaaaaaaaaaaaj by .... uz neprisla !!! 😀 😀

linuska1
8. dec 2011

@monika2712 veru... .a ja ked neotehotniem do 31.1 tak pridem este aj o dnp... ma ide porazit z toho...

monika2712
8. dec 2011

@linuska1 no to hej, je to blbe.. ja som rad ze to aspon zvysili na tych 65 percent, ale troska ma mrzi ze to aj nepredlzili na tych 40 tyzdnov... ale tak kto vie kedy pojdem na matersku, mozno to v roku 2013 predlzia a este sa ma to bude tykat... dufajme 😉
dnes sme tu len my dve tusim... baby si niektore pisu v druhej teme, tej 2011, ale sem nepridu.. babizne jedny 😀