icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 aj ja som tu na chvilu 😉

monika2712
8. dec 2011

@asemilka no vitaj, si tusim dneska nemala prijst ?? 😎 😎

Baby ja sa asi musim objednat na nejake vysetrenie, mne uz asi tri mesiace tecie z nosa, proste len take vodnate sopliky, a teraz sa mi robia herpesy v nose... tak neviem co mam, ale bojim sa ze mi budu chciet dat nejake lieky, a co ak budem tehu.. aaa... neviem co mam robit, ci pockat do januara alebo ist este teraz..

asemilka
8. dec 2011

@dadula3 gratulujem 🙂 aj fotecku sem mozes dat 🙂

alyce
8. dec 2011

jeeeej, ano, ano, dakujem. Ani som nevedela, ze to takto funguje, mile 🙂 Tak teraz ti to uz urcite prezradim gratis 😀

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 len cez obed mam chvilu casu 🙂 potom uz nebudem stihat 🙂

mukesina
8. dec 2011

@alyce mozno aj preto,ale ja dufam, ze nie.........a tu sarapatu robi fazulka 😉 😉 .Ja sa najviac toho bojim, ked prideme na SR,ze budem brutal chora, tu si chodime v tricku a unas snezi.

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 nemoze to byt nejaka alergia?

asemilka
8. dec 2011

@mukesina vela vitaminu c treba papat 🙂 a budes fit 😉 🙂

mukesina
8. dec 2011

@asemilka no uz papam pomaranciky, roim si cajik s medikom,ale uz tie pomarance mi vobec nechutia 😒

henrietad
Autor odpoveď zmazal
monika2712
8. dec 2011

@asemilka ja ti neviem.. skor ma podozrenie na nejakeho bacila.. mala by som ist asi na vytery najskor a potom sa uvidi.... alebo alergia.. kto vie.. ale herpesy nebudu alergia urcite..

asemilka
8. dec 2011

@mukesina ja mam dnes pocit, ze nam v kancli smrdi cesnak... uplne citim zo vsetkeho cesnak a maslo...

monika2712
8. dec 2011

@henrietad no hej, len asi aj na vysledky budem musiet cakat, a ked sa z vyterov nic nezisti, tak potom alergologicka, alebo krcna, a opat testy.. no neviem.. skusim poobede zavolat..

asemilka
8. dec 2011

@monika2712 herpes mas asi skor z casteho smrkania

henrietad
Autor odpoveď zmazal
mukesina
8. dec 2011

@asemilka no tak ty faaaatk mas divne chute a teraz aj cuch.........je to podozrive 😉 nejdes testnut ten ovu test hmmmm?

monika2712
8. dec 2011

@asemilka no presne, mne sa robia v nose tie herpesy a prave z toho smrkania..akoze tym trpim od malicka, ale teraz mam pocit, ze smrkam uz asi tri mesiace bez prestania..

no mam termin zajtra praktickemu o 14tej, alergologicka mala az 19teho, tak najskor skusim tie vytery a potom sa uvidi..

asemilka
8. dec 2011

babulky, obed mam zjedeny.. idem pracovat 🙂 vidime sa najneskor zajtra vecer 🙂 a @mukesina zajtra vecer tu chcem vidiet foto s // na tehu teste 😉

asemilka
8. dec 2011

@mukesina teraz som v robote... a som sa zaprisahala, ze najskor v den mrchy... to bude pondelok... cize este par dni musim cakat 😀

mukesina
8. dec 2011

@asemilka no neslubujem ti moja, ze budu 2// , ale dufamm ,ze budu.

mukesina
8. dec 2011

@asemilka ale si si chcela urobit ovu test nie? no ako chces, tak v pondelok ano?uz nech je pondelok, ze uvidime 2//

dadula3
8. dec 2011

@mukesina asi som uz mimo co je DC a DPO? 😀 testovala som dnes a to mi akurat tyzden meska menstr. Inac som presna ako hodinky =) Tak uz len kvôli tomu aj tie krce hrozne bolestive som mala tak som sa uz nazlostila a dnes som kupila test.

dadula3
8. dec 2011

@asemilka idem skusit, len ja som antitechn. 😀

asemilka
8. dec 2011

@mukesina na tvojom budu 😉 🙂 co sa mna tyka, tak asi skusim. len hadam nebudem sklamana 😀

uz len taku perlicku.... som bola na wc... a na uchu, tam, kde sa vesaju nausnice, mam biely flak a nejde to dole.. ako debo vyzeram 😀 😀

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 \dc den cyklu a DPO de po ovulke.jaaaj takze uz tyzden meskala.no mne este len jeden den. som rada, ze sa rozrastaju tehulky, aj v inej skupine su tam uz 3 tusim 🙂 🙂 , takze augustovka si 🙂 ,

dadula3
8. dec 2011

vyzera to tak =)

dadula3
8. dec 2011

@mukesina budem cakat ako dopadnes, myslim na teba! Ja idem varit obed a spamatat sa z toho 😲 a este ako to poviem drahemu, som chcela pockat do vianoc, ze si sadnem pod stromcek a dam si na krk poriadnu maslu 😀 😀 😀

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 jeeeeeej to by bolo riadne prekvapko 😉 😉 ,no ja si myslim, ze coskoro uz je tu ☹ .

asemilka
8. dec 2011

@mukesina preco si to myslis?

mukesina
8. dec 2011

@asemilka neviem taky mam nieaky divny pocit, obcas ma este zaboli podbrusko to asi preto.ale vecer dokial som zaspala som ala co robit 😒 😒