Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka no vitaj, si tusim dneska nemala prijst ?? 😎 😎
Baby ja sa asi musim objednat na nejake vysetrenie, mne uz asi tri mesiace tecie z nosa, proste len take vodnate sopliky, a teraz sa mi robia herpesy v nose... tak neviem co mam, ale bojim sa ze mi budu chciet dat nejake lieky, a co ak budem tehu.. aaa... neviem co mam robit, ci pockat do januara alebo ist este teraz..
jeeeej, ano, ano, dakujem. Ani som nevedela, ze to takto funguje, mile 🙂 Tak teraz ti to uz urcite prezradim gratis 😀
@monika2712 len cez obed mam chvilu casu 🙂 potom uz nebudem stihat 🙂
@monika2712 nemoze to byt nejaka alergia?
@asemilka ja ti neviem.. skor ma podozrenie na nejakeho bacila.. mala by som ist asi na vytery najskor a potom sa uvidi.... alebo alergia.. kto vie.. ale herpesy nebudu alergia urcite..
@henrietad no hej, len asi aj na vysledky budem musiet cakat, a ked sa z vyterov nic nezisti, tak potom alergologicka, alebo krcna, a opat testy.. no neviem.. skusim poobede zavolat..
@monika2712 herpes mas asi skor z casteho smrkania
@asemilka no presne, mne sa robia v nose tie herpesy a prave z toho smrkania..akoze tym trpim od malicka, ale teraz mam pocit, ze smrkam uz asi tri mesiace bez prestania..
no mam termin zajtra praktickemu o 14tej, alergologicka mala az 19teho, tak najskor skusim tie vytery a potom sa uvidi..
vyzera to tak =)

@monika2712 aj ja som tu na chvilu 😉