icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

kukucg
12. dec 2011

@ktore myslim ze som to skusala a ukazal takisto, ale ak skusim doplnit tu chybajucu teplotu tak sa to meni.. no ale to je jedno lebo neviem aka bola 😒 meriam rano o 6.00 a v puse, tam byva vraj nizsia ale aj menej presne to je vraj a navyse nemam teplmer na BT takze neviem ci sa na to spoliehat 😒

ktore
12. dec 2011

@kukucg ja meriam obycajnym digi teplomerom.len hlavne v ten isty cas.je to jedno.

kukucg
12. dec 2011

@ktore no aj ja ale na nich vacsinou pisu ze nie su vhodne na urcovanie plodnuch a neplodnych dni tak ja neviem, v rovnaky cas meriam to by malo byt ok

monika2712
12. dec 2011

Baby ja som neodolala, bola som v potravinach, vedla nich je baby shop, tak som kupila male topanocky latkove do 3 mesiacov.. ze nech mam doma, ked bude pozitivny test, dam manzelovi 😉

mukesina
12. dec 2011

@dajaja moja blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam,vidis, uz je silnejsiam, hovorila som , ze bude 😉 😉.Som rada moooooooc.Dalsia tehulka 😉 😉

monika2712
12. dec 2011

@mukesina moja ty ako dneska? stale nic ? zajtra testujeme? 😉

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 ano zajtra, dnes poobede pojdeme s manzelom kupit, nechcem vecer testovat, lebo co ked neukaze 😒 .radsej pockaj do rana.Ked osm cakala tak dlho , taku z jeden den hore dole.Aj ty ides zajtra testnut vsak? Zajtra je testovaci den.ty, ja a asemilka 😉 😉 . No mam take tlaky v podbrusku, obcas pichne, dost ma boli inac chrbtica 😒 .Prsia to ani nevravi ide mi ich roztrelit 😀 😀 😀

monika2712
12. dec 2011

@mukesina no ja dnes citim zas prsia a obcas aj brusko, ale zda sa mi to skoro na priznaky.. inak tie prsia. no neviem, vtedy ma neboleli, teraz bolia.. tak sak uvidime.. zajtra testnem, nech som kludna.. ale asi bude biely.. stale bude asi dost skoro.. este uvidim aj co povie teplota rano.. podla toho sa mozno rozhodnem ci to neodlozim na stredu alebo stvrtok.

kukucg
12. dec 2011

@monika2712 no ja neodolavam pravidelne 😕 😀 😀 uz mam toho kopec tak len cakam 😀

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 moja , ale vies ako to je,Kazde tehotenstvo je ine 😉 .Vtedy ta neboleli a teraz mozu 😒 .Mne hned bolo podzrive ked ma zacali boliet tak skoro prsia a potom prisli bolesti aj bradaviek.Uz nemozem spat na bruchu 😒 .strasna bolest prss.Ja inac nezaspim ked nie som na bruchu 😝 .Tak tak testni zajtra, podla mna by uz mohlo ukazat.

monika2712
12. dec 2011

@mukesina no ak uz mam nahodou nejake priznaky, teda ak su toto priznaky tehu, tak uz by mohla 10tka daco ukazat..
ja chcem uz pouzit tie male papucenky!! 😀

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 tak tak mohlo by ukazat, takze sup zzjtra testovat 😉 .Akurat mi volali s firmy na pohovor, je 20. ale ja pridem az 24, takze nic z toho 😒 .

monika2712
12. dec 2011

@mukesina no skoda, neda sa to prelozit na januar? ci potrebuju uz teraz? ach jaj s tymi robotami to je na ... teraz.

no tak uvidim ako teplota rano a mozno testnem..

idem obedovat, tak pa zatial.

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 nie lebo chcu zobrat od 1.1.ked som jej povedala, ze som odcestovana tak hned zlozila 😒 .Ale ked som tehu, tak by som im tam len zbytocne miesto zabrala na par miesacov.to by asi neboli nadseny.Takze radsej tak, ako keby mi zavolala, ze ma beru .Prajem dobru chut.

orchis
12. dec 2011

@mukesina ty pouzivas slovensku telefonnu kartu aj v zahranici?

monika2712
12. dec 2011

@mukesina no to je pekne od nej, ze hned zlozila.. koza..

mukesina
12. dec 2011

@orchis ano aj v zahranici preco? ja som tu len 5 mesiacov sa mi neopaltilo rusit pausal. ako sa mas

orchis
12. dec 2011

baby, prepacte, ale nejako nemam cas, rychlo som si vas precitala teda len tak ocami prebehla, ze co noveho sa udialo.....vidim, ze nam pribudaju tehulky 🙂 vsetkym potvrdenym ale aj este nepotvrdenym tehulkam gratulujem: dajaja, mukesina, asemilka 😎
a aj dalsim sa blizi ten slavny termin (ne)prichodu mrchy 😉 vsak @monika2712 ? 😉

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 to je koza. ale som aj rada, ze nic z toho, lebo fakt ked som tehu tak by som im len zadrziavala miesto . Co si mala fajne na obedik?

orchis
12. dec 2011

@mukesina baba sa asi rychlo dovtipila kolko ten hovor bude stat a tak supho rychlo zlozila 😀

monika2712
12. dec 2011

@orchis no hej, aj mne aj @ktore.. ale este tyzden.. ale podla mna pride.. nemam pocit ze som tehu.. aj ked zas kadeco citim.. asi to nebude tym 😖

chybaaaaaaaaaas nam tu!! a ty ako?

mukesina
12. dec 2011

@orchis ona by platila, len sr a ja zahranicicie, cize v pohodke,ale co uz, ked nie robotka tak aspon tehu 🙂

monika2712
12. dec 2011

@mukesina strasne horucu polievku zeleninovu, a potom ze ladovy salat s kuracim reznom a drezingom..len oni to ladovy salat vzali doslovne, a on bol nie len ladovy ako typ ale aj fakt takmer zmrznuty.. tak chudatka moje zuby dostali zabrat, po tej vrelej polievke ladovy salat.. no co, ale dobry bol.. 😉

monika2712
12. dec 2011

@mukesina no ved jasne, asi radsej pockaj ci si fakt tehu, lebo potom sa ti uz fakt neoplati hladat pracu 😉

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 ni tak pekna kombinacia 🙂 ,My mame fasirky 😢 .Ja to nemusim, ale manzel mal na chuti tak co pre neho neurobi manzelka 🙂 .Ale uz len dnes nieako pretrpeit ich azajtra uz nieco fajne bude 🙂

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 ja uz nehladam, ked budem tehu tak na zimu budem aspon mamke pomahat v nasom bufetiku. aspon ieka prax bude 😉

monika2712
12. dec 2011

@mukesina ani ja nemusim fasirky, a manzel to lubi, tak tiez len kvoli nemu zvyknem take jedla robit.. co ma aj stve, lebo radsej by som nieco zdravsie, ale tak co narobis s chlapom, on potrebuje maso, a cim nezdravsie tym chutnejsie podla neho... a potom sa ja cudujem ze co nechudnem.. tfuj.

monika2712
12. dec 2011

@mukesina tak super, aspon budete troska spolu a nebudes sa nudit doma.

mukesina
12. dec 2011

@monika2712 tak tak tesim sa, len hacik to ma je to na kopci, a na lyze nemozem ☹ .musime nieco vymysliet, ale doma sediet urcite nebydem, 5 mesiacov uz stacilo 😀 😀 .

orchis
12. dec 2011

@monika2712 ved pockame, vsak? 😉 ved ak to takto pojde dalej tak fakt budem jedina, ktora sa presunie do buduceho roka 😀 ale nevadi 🙂 mne to skutocne nesuri 🙂
no ja mavam este stale problemy s tym chrbtom a z toho vyplyvajuc ma casto pobolieva hlava 😒 okrem toho teraz som sa poctivo pustila do franiny a tak vacsinu casu travim nad knihou, citanim, pocuvanim a pod. mne by uz pomaly mala koncit mrcha. dufam, ze najneskor v stredu a pojdeme na to 🙂
budem sa snazit si nejako lepsie zorganizovat svoj cas a zaradit don ako stalu sucast aj MK 😉 od dnes, slubujem, cestne pionierske 😀