icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
12. dec 2011

@ivcek no ja ho mam uz dva mesiace doma nepouzity, kedze mrcha vzdy prisla skor 😒

orchis
12. dec 2011

@asemilka no vidis, tu pazravicu si mala nakoniec preto aby si si narobila zasoby na horsie casy, teda na teraz 😅 no to su krasy tehotenstva 😀 😉

ivcek
12. dec 2011

@asemilka
sranda, ze takto skoro ti je zle...😀
Uz si pomaly mozes zmenit v pase kolonku "Snazime sa otehotnieť"

ktore
12. dec 2011

@asemilka bodaj by ostalo vsetkym tak zle..to by bola sranda fakt tehotensky virus.
@monika2712 monika kedy by si teraz mala dostat tie jahodky???

monika2712
12. dec 2011

@ktore asi 19teho, to som 27dc.. vies jak u mna.. uz bola aj 24dc, aj 26 aj 28.. takze vyber si co bude tento mesiac 😀

dajaja
12. dec 2011

@asemilka mne bolo takto zle od 6. do 13. tyzdna. potom to preslo zo dna na den. dufam, ze tebe bude coskoro lepsie.. 🙂

orchis
12. dec 2011

@ivcek o ja mam doma este 6 testov, ale minuly cyklus ma vobec netahalo do testovania, nejako som vedela, ze nemozem byt tehotna 😉 po troch nevydarenych cykloch to uz beriem nejako s chladnejsou hlavou, zistila som, ze to nie je take jednoduche otehotniet 😅

asemilka
12. dec 2011

@orchis tak dik 😀 ale radsej, nech je mi zle a bublinka bude ok 🙂
@ivcek pockam, co mi povie lekarka... a potom to supom zmenim 😀
@ktore 😀

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 a nemas odsledovanu lutealnu fazu? ta sa vraj nemeni. skus podla toho pocitat..

asemilka
12. dec 2011

@dajaja zatial som sa napila studenej vody a je mi lepsie... tak uvididm 🙂

ktore
12. dec 2011

@monika2712 no tak uz sa pomali aj rozdelime,ked dostanes skvor.ale tych par dni bude medzi nami aj tak.ale bodaj by sme nemali uz vobec 9 mesiacov.to by nas uz bolo 5 pozit.tento mesiac zatial...

ivcek
12. dec 2011

@orchis
akurat vcera sme sa s kamoskou o tom rozpravali....ze sme si to obidve predstavovali trosku lahsie...😀
Ale to asi kazda z nas....
Takze orchis-partacka...ideme do toho naplno v tento vianocny cas...😀 😀 😝 😝

mukesina
12. dec 2011

@asemilka ohhhhh moja, mne tak byva zle vecer pred spanim 😒 ,teraz pi vodu po kusku,ale castejsie. No ja zase a moje prsia, katastrofa, strasne ma bolia, ale hlavne bradavky 😒 .

dajaja
12. dec 2011

@orchis mna tiez minuly mesiac vobec netahalo testovat. a tento mesiac som bola cely cas nahnevana, ze sme presvihli ovulku a urcite nemozem byt tehu. potom sa mi snivalo, ze som si urobila 3 testy a boli pozitivne. tak som sa rano nastvala a este pred vynechanim ms som sa otestovala. a bol tam dusik 😉
@monika2712 stale spomina, ze co sa sniva medzi stvrtkom a piatkom sa splni. mne sa to snivalo akurat vtedy 🙂

monika2712
12. dec 2011

@dajaja no prave som to kukla, tak dve som mala 14dnove.. takze tento mesiac toho 19teho som 14dpo, 27dc.

monika2712
12. dec 2011

@dajaja co sa ti snivalo akurat vtedy? a inak fakt sa to niekedy plni.. mne sa to uz viackrat stalo..

monika2712
12. dec 2011

@dajaja aha uz vidim, ze si testovala.. no vidis to! som mala pravdu s tym snom 😀

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 mne sa snivalo, ze som si spravila 3 tehotenske testy a vsetky boli pozitivne. preto som sa hned rano otestovala. inak by som bola cakala, ci ms bude meskat 😉

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 no nieco na tom bude 🙂

nufacikmi
12. dec 2011

Ahojte kočky, vidím že sa nám tu roztrhlo vrece s tehulkami, tak to je supeeer 😀 a gratulujem

asemilka
12. dec 2011

@mukesina mna manzel rano nazval ceckana 😀 lebo ze ich mam vacsie 😀

oskvarka
12. dec 2011

caute babenky ako zijete no mne ovu uz presla (kedze sme neboli aktivny tak som ju normalne v sobotu spozorovala...;).) ale zial boli sme akurat na navsteve.. a nemozeme to ani zachranovat teraz ze ak by nahodou lebo muzik ochorel :(.. takze tento mesiac pekne vynechavame... ale teda bola som na preventivke na gyn. vraj vsetko bezne ok a riesit budeme az ak by rok nic.. a este mi vravela ze ta kys. listova sa ma brat pocas jedla lebo inak prejde travenim a vylucim ju..
tak sa drzte..

oskvarka
12. dec 2011

@orchis tak tak ja presne tak isto 🙂 ... mam doma zasobu ale netestujem (snad neskoncia po zarke :D)

orchis
12. dec 2011

tak ja teraz na chvilku odchadzam od vas, zacina sa mi kurz franiny ale neskor poobede opat nakuknem 😉 pekny dnik prajem 🙂

monika2712
12. dec 2011

@dajaja no tak mne sa snivalo minuly tyzden ci kedy, tiez zo stvrtka na piatok, ze som cakala syna, ze som bola mierne sklamana, lebo som chcela dievcatko, ale bola som rada ze je zdrave..

dajaja
12. dec 2011

@monika2712 no vidis, tak aj tebe sa uz crta baby 😉 ja som chcela mat prveho syna a teraz by som strasne chcela dievcatko. ale hlavne aby bolo zdrave. to je naozaj to najdolezitejsie..

marcovka1
12. dec 2011

@asemilka jeej konecne som rada gratulujem 🙂 a robila si aj test ?mne bolo vecer zle vsetko co som zjedla ...blee,pokecala som si z weckom 😀 ked pojdes na druhy tyzden k lekarke urcite ti bude vidno bublinku mne tiez bolo vidno v 5tt len davaj na seba pozor ..no uz nielen na seba 😀

esmemia
12. dec 2011

@orchis moja neostanes sama,ja tu urcite budem 😉

asemilka
12. dec 2011

@marcovka1 vcera rano som si robila 🙂 par stran dozadu ho najdes 🙂 a zajtra chcem opakovat 🙂

marcovka1
12. dec 2011

@dajaja aj tebe vysli // necitala som do zadu tak nemam prehlad.. 😕 😉