Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712
a ako ti je? viem ze si bola chora - nasadila si si tie lieky?
@monika2712 v nedelu mas dostat? A inak sa ako citis?
@monika2712 krcok nesledujem 😝 vcera mokro, dnes to iste, a rano, ked som malu cesala ma tak pichalo vo vajecniku, ze som sa musela zohnut, ale teraz nic necitim, iba to mokro....
@monika2712 aj minule mesiace si mala taky pokles?
@ivcek nie, neberiem ich, nie som chora, len mam uz dlhodobo nadchu akoby, stale smrkam... bola som vcera na vytere z nosa a hrdla, a 20teho mam imunologicku, tak uvidim, ze co vysledky, ci daco ukazu a ked nie tak bude ona musiet nieco vymysliet co s mojou imunitou.
@ivuss01 no ja si myslim,ze ked mas mokro, tak uz ide ovulka urcite, snazite sa uz? aj tie bolesti budu ovulacne.
@monika2712 ved uvidim, ako ma objedna.
@esmemia tak sa ho mozem opytat 😉 😀
@alyce mam dostat v pondelok alebo utorok, nemavam presne, ale zhruba tych 27-28 dni, takze pondelok som 27, takze to beriem ako den prichodu mrchy..
ten pokles.. nie je nijak vyznamny podla mna, predchadzajuce grafy som mavala dost schody tiez, aj poklesy na 36.9 byvali pomerne caste.. takze nejak tomu nepripisujem zatial nic...
a citim sa.. ja ti ani neviem, asi normalne, sem tam citim brusko, prsia teraz troska menej, nie su ani naliate, len trocha citlive..
@monika2712
no to je neprijemne....kamoska to mala...dokonca si vybudovala celkom slusnu zavislost na kvapkach do nosa....☹
.... hadam tieto vytery nieco povedia....drzim palce aby si sa toho cim skor zbavila...
@ivcek no ja sa snazim ich nejak velmi nepouzivat, dal mi doktor take antibioticke kvapky co deti uzivaju, tak tie troska pomohli, ale skor na ne zabudam.. no ved uvidime co zistia..
@monika2712 myslela som, ze mas 26 dnove. Ale v poslednej dobe ti to volako skoro chodilo... A ked ides cvicit, tak nefucis volako viacej?
@alyce nechodim cvicit 😀 ja som po kyrete, takze moj cyklus je vselijaky.. od 24 do 28 sa to pohybuje zatial. ale posledne dva boli 28 a 26 tusim.
@alyce inak keby som aj isla, tak pri tom asi zaspim 😀 😀 😀 priznavam, ze vecer mam fakt problem ostat hore, zaspavam uz o 6tej pri telke.. ale moj drahy povedal, ze to nie je nic nove, ze to som furt take, ale ja citim ze ta unava je tieto dni vacsia.. hlavne vecer, cez den som OK.
@monika2712 volaco si spominala s fitkom. Tak skus ist a ked nebudes stihat s dychom co inokedy v pohode, tak uz mas priznak 😀
@alyce no spominala som ze som si chcela kupit clenske, lenze kedze sa snazim otehotniet, tak by mi to asi skor prepadlo, takze som sa na to vykaslala.. a do fitka sa teraz dako nechystam, nejak neni cas ani.. a mimo toho, moja kondicka je na bode 0 asi, takze cokolvek by som robila budem zadychana 😀
@monika2712 tak vybehni aspon po schodoch a povedz mi, ci je to ine. Moj siesty zmysel potrebuje nejaky zachytny bod 😀
@alyce a unava nie je zachytny bod?? 😀 😀 vies co asi ti nepomozem, lebo ja si napr nespominam ze by som s tym mala problem minule tehu.. skor to brusko a prsia by boli u mna nejakym priznakom.. a dnes tusim dokonca aj krize.
@monika2712 akurat som to pred chvilou pisala inde, ze my, co sme nedavno prisli o babo, nemusime mat vobec ziadny priznak ako velke cicky, lebo nase telo uz nereaguje tak citlivo na hcg, ako napr. baby, ktore su prvy krat tehotne. Prave naopak. Nemusis citit nic, alebo sa len mozes citit, ze uz uz dostanes a samozrejme ta unava moze byt a potom ti bude zrazu meskat.
@alyce hej citala som to tam co si pisala.. to som nevedela, samozrejme kazde tehu je ine, a vtedy som mala napr obrovske prsia, ale myslim ze sa zvacsili az v den ocakavanej mrchy alebo tak nejak.. inak to brusko fakt citim a aj prsia, teraz ma akoby pichalo v lavom prsniku.. no som zvedava ci to nie su len bludy.. mrcha to byt este nemoze tak skoro, to by aj teplota bola dole.. no tak sa necham prekvapit. vikend bude napinavy 😀
@monika2712 Veru, buduci tyzden tu bude viacej odhaleni 🙂 verim ze aj vianocnych darcekov v podobe masle okolo pupku 😉 Ale kvoli mne by si po tych schodoch mohla vybehnut,nie? 😀

@alyce no graf vyzera OK, ale nie je o nic krajsi ako minule mesiace, a chyba mi tam zrovna jedna teplota pri tom poklese, som v nedelu nemerala lebo som bola prec.
no a testovat sa nechystam, kedze staci merat teplotu, ta mi sama napovie, na com som.. ked v nedelu zacne klesat tak je to jasna mrcha.. takze testy nebudem kupovat kym nie je dovod.. ak bude meskat, tak potom kupim 😉
bodaj by si mala pravdu inak 😉