Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja no do kelu super :( ked inu znacku ani nemali :( vies co nevadi, mam dva, teplota ma nasmeruje ak bude nizka je to jasne, ak sa bude drzat hore az do pondelka testnem znova a ak bude dovod zozeniem mamatest
@dajaja myslim ze bude treba stale tomu nejak neverim ze by som patrila k tym stastnym tento mesiac 😒
@monika2712 ved skus, mozno tam uz bude nejaky duch. ale ked bude testik biely, tak to este neber definitivne, lebo ten rapidclear nie je tak citlivy ako pisu.
@monika2712 ja to nechapem,Vianoce cas zazrakov a deje sa toto ??? No koniec...ako uz zacinam byt pesimisticka ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
@dajaja definitivne to budem brat podla teploty az tak v nedelu to uz by fakt mala byt nizko, no ale jedinym skutocnym priznakom je meskajuca mrcha takze kym ta nepride vzdy je nadej
@monika2712 dufam, ze ti nepride 🙂
@dajaja @monika2712 ked mi date 5 minut, tak vam nafotim rozdiel dvoch dni pri tom istom teste a porovnanie s mamatestom robenym medzi dvoma rapidclear...
@dajaja @monika2712 prvy je rapid clear v utorok, druhy mamatest v stredu, treti rapid clear dnes a posledne su vsetky spolu
@dajaja @monika2712 prva fotka tam chyba, tak ju pripinam znova
@asemilka vdaka, ved uvidim zajtra ci tam daco bude. mozno ani nie som..
@monika2712 a mozno si 😉
babulky... taha ma spat.. a rano skoro vstavam... bru noc 🙂
dialnica pre potesenie 😀
@asemilka ahojky, tak mna v noci asi hodinu bolelo brucho ako pred mrchou, dokonca som sa na to aj zobudila, ale test je biely 😒 teplota ale 37.1 co je fajn, myslis ze to bude tym rapiclearom ze tam neni ani duch? dnes spm 24dc a 12 dpo
@monika2712 mozno mas este hladinu nizku... mne pri prvom monika test ukazal az ked mi mrcha meskala 2 tyzdne...
moja teplota je tento mesiac neskutocna... http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4/
no mne sa to nejak nezda, ze by som uz mala priznaky a ani len ducha, to brucho bolo divne v noci, fakt dost bolelo.
@linuska1
@monika2712 mne sa tiez nezdalo ze zvraciam a test biely ako sneh... som bola u lekarky... ze mam pokazeny zaludok..🙂))
@linuska1 aha, ze by som mala take extremy, ze minule tehu extra vysoke hcg a teraz zas nizke, ako este tam je stale mala nadej kym sa teplota drzi hore, len som dufala ze uz dnes budem vediet viac, ani som nespala dobre asi z tej nervozity a tej bolesti.
@monika2712 to sa neda porovnavat monika.. mozno si vtedy mala ovulku skor.. ako teraz... .cize aj hormon bol vo vyssej hladine.. stale je nadej.. az kym mrcha nedorazi.. 😉
@linuska1 no vtedy bola prave neskor 😉 alr prvy test som robila v den mrchy a uz bol pozitivny, no coo uz, musim vyckat, tento mesiac ma to chce asi riadne vytrapit 😠
@monika2712 mne by mala dorazit zajtra.. najneskor pozajtra rano..🙂
@monika2712 fiiiha, taketo priznaky a test stale biely? 😨 mozno to je este skoro
@monika2712 neboj, rapiclear je menej citlivy a tvoje telo je mozno velmi citlive a teda hned reaguje na kazde co i len malinke zvysenie hcg 😉 rapiclear by som skusala az po vynechani 😉
@orchis nechapem pritom je to tiez 10 tka, mam ist zohnat mamatest teda? alebo pockam uz do pondelka ci pride.

@monika2712 no to by bol pekny narodeninovy darcek 🙂 ale mozno uz ani nebude treba plodit 🙂