Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore na krcok kasli, ten neni isty, mne sa kazdy den meni, ale hlien je dobre znamenie.. mozno predsa budes mat nakoniec darcek aspon ty .. ja asi nie.. nejak tomu neverim po tych negativnych testoch, ani hlien nic moc.. ani prsia, len ma trocha bolia.. zajtra bude urcite pokles na 37, v nedelu 36.9 a v pondelok mrcha..
@monika2712 26.12. ale testnem ráno na vianoce
@monika2712 Noooo som zvedava ako uzavries tento cyklus 🙂 😉
@monika2712 to bude testom... podla mna.
babulky, az teraz som prisla z poradyyyyyyyyyyyy... hlava ma boli ako kona...
inac baby... ja som sa dnes chcela objednat k lekarke.. .nevedela som sa dovolat... tak pred poradou pisem manzelovi.. ze nedovolala som sa, skusim v pondelok. lebo poradu sme mali doteraz... aaaaaaaaa... on mi pise... objednal som ta, ides vo stvrtok na osmu...nalacno, nie nasmadno... 😝
@monika2712 Ďakujem, aj tebe tfuj tfuj, veď keď Boh dá aj z motyky vystrelí
@monika2712 hmmm moja ty uz iba tri dni,moja vikend ti rychlo ubehne a je tu opat pondelok a budes vediet vysledok,len sa dako cez vikend zamestnaj
Nebudes mat zle,ked pojdes z prace bez dovolenia? 😀 😉
@esmemia neviem mam v pazi idem, piatky mavam kratke tak snad nebude pindat, cez vikend sa zamestnam takze pohoda 🙂
@monika2712
zavidiiiim....ja tu este do 17.00h..:-(
@asemilka Ale nie,moja podla mna je to v pohodke
@rysauka no ja ju dostanem ten nas jeden sexik za tento mesiac a takmer na konci plodnych dni moze skoncit akurat tak MS
@monika2712 tak utekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj,nech ta nechytiiiiiiiiiiiii 😀 na odchode 😉
bože baby aj u vás tak silno fúka, sa bojím že nám za chvíľu odniesie strechu, a to mám ešte umyť okno, hrôza
@esmemia u nas nie len fuka ale strasne leje, a zapchy su, este mam domov 12km, vas citam v zapche 😉
@monika2712 😀
babule.......pomoc !!!!mam taky hnedasty vytok....aj vcera bol...co to je? K lekarke idem az v pondelok!!! Stale zo mna nieco ide.... co mam robit? ☹ ☹ ☹
@dadula3 no veru pre istotu chod, mozno ti daju duphaston alebo nieco take na udrzanie plodu, radsej sa nechaj vysetrit, v pondelok moze byt neskoro.
@monika2712 ahoj moja ako sa mas? Mrcha sa nehlasi dufam..
Baby ja som chytila depku, co je toto za den dneska? ☹
☹ ☹ ☹
@monika2712 nieco negativne je vo vzduchu vela veci sa dnes "kazi".. 😔

@monika2712 ja som minule nemala ziadny.mala som len sucho alebo taky slabulinky zltkasty.teraz ho aj pocitujem aj vidim.krcok som nepozerala,lebo neviem ci podla neho budem vediet.mne sa to uz vsetko tak pletie.