icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katie1
16. dec 2011

@monika2712 tak so smrtou maminy sa to urcite neda ani z daleka porovnat...ja osobne si to vobec neviem predstavit...z toho sa tak lahko dostat isto neda 😔 Potrebujes na to velmi vela sil to verim...
No ja som malinka, mam len 158cm. Jest mi chuti, takze si nezakazujem, ale myslim, ze kebyze mam uz viac ako teraz, tak sa uz necitim dobre. Blbe totiz je, ze mne sa sportovat nechce, este, ze mame aspon psa, s ktorym chodime kade-tade viac krat za den, cez vikendy na tury a v lete vela plavat (na jazero do Rovinky). Inac ja mam babku v Hamuliakove, takze tam mame prejdene vsetky hradze 🙂
Tiez by sme chceli raz mat domcek na ten smer ako vy. No tie zacpy v spicke su o hubu, co? Vraj ten pridany pruh pomohol iba Rovinke...

monika2712
16. dec 2011

@katie1 no ani mne sa uz nechce sportovat.. nie je to tak davno co som makala na sebe vo fitku, do svadby som chcela byt fit, tak som na sebe fakt drela, a to je len rok a pol co som prestala cvicit tak aktivne a mam 10 kil viac.. to ma asi tiez riadne stve, ze rok som na sebe drela, aby som bola fit, chuda, svaly, vsetko bolo.. a teraz.. vyzeam jak keby som fitko v zivote nevidela, rozkysnuta, celulitida uplne vsade, aj na ramenach, no otras.. v lete som aspon na korcule chodila na hradzu, ale teraz.. nechce sa mi nikam.

hradze su tu super a doprava.. vies to zalezi ze kedy do prace, kedy z prace, ja si myslim ze rovinka je na tom trocha horsie, z toho hladiska, ze my mame z Luznej vzdy na vyber aj dalsiu cestu, opilecku Vinohradnicku, takze napr vecer chodime casto tade domov, rano inak ja chodim cez rovinku a som v eurovei za pol hodku, ale to len preto ze chodim z domu az 8.30, medzi 7-8 je to horsie.

katie1
16. dec 2011

@monika2712 no tak teraz kasli uz na to a na jar mozes zacat korculovat a dostanes sa rychlo do formy, uvidis, ked vyjde slnko, tak clovek chyti lepsiu chut do zivota a viac sa mu chce 😎
Ja mam teraz strasny problem fungovat a dokonca aj vstavat, co ja som inokedy ranovstaj...
No my presne chodime do roboty a z roboty v tej najvacsej spicke. Ked som niekedy prespala u babky aj pocas tyzdna, tak som si to tiez radsej obisla cez opilecku alebo Most pri BA...
Ale za ten domcek to isto stoji, poznam tam tie dedinky od detstva a je mi to tam blizke vsetko, takze kebyze dom, tak na ten smer...
Inak ja robim v Apollo BC, sranda 🙂

monika2712
16. dec 2011

@katie1 no len v luznej sa kadejake veci deju, ludia si tu dupkaju vselijake uzavrete ulice a podobne hluposti, trebalo by starostu vykopnut, lebo on moze za vsetko sa co sa tu deje.. a mam trocha traumu, ze ak sa z nasej teraz slepej ulice stane priechodna a spoja ju s kosariskou, tak cez nu budu vsetci chodit ako skratkou, a to uz veru nebude velmi kludne byvanie, ked budem mat na ulici premavku tisic aut, nemame ani retardery, tak len dufam, ze obec nebude mat nikdy peniaze na to aby tam dobudovali tu cestu.. lebo to bude dost peklo potom.

mawiya
16. dec 2011

@monika2712 ja viem aké je to všetko ťažké. Moji rodičia sa na mňa kvôli môjmu rozvodu, ktorý som nezapríčinila ja vykašlali. A to som použila veľmi slabé slovo. Moja mama na mňa fyzicky zaútočila a zapriala mi, aby mi "zomreli" detičky. Čo dodať. Navyše môj terajší manžel nie je slovák a prežili sme si doslova peklo, kým mohol na Slovensko prísť a zostať s nami. Jasne, že to mám ľahšie ako ty, pretože ja už dve detičky mám. Inak riadne potvorky. Sú to chalani takže nič nenarobím 🙂. Teraz sú momentálne chorí a keď vidím ako sa o nich môj manžel stará a nikdy nepovie inak ako "moji synovia" tak veľmi túžim po chvílke, keď mu poviem, áno budeme mať bábätko. Držím ti palčeky, aby sa ti to čoskoro podarilo. Niekedy aj mňa chytí depka. dosť často, po hlúpych poznámkach, že som sa vydala, lebo manžel má "zlatý palác". Bodaj by mal 🙂)). A potrat? po Dvoch rokoch snaženia s prvým manželom so prišla o bábätko v 8. týždni. Na silvestra. Myslela som si, že asi umrem. Dnes je o 13 rokov viac a ja mám dve potvorky 🙂 a o 30 kg viacej. 🙂))))

monika2712
16. dec 2011

@mawiya kazdy mame nieco, su ludia co su na tom ovela horsie ako my, a ja som si toho vedoma, len mi pride niekedy ze ludia nemaju chrbtovu kost, ked dokazu byt taki kruti k niekomu kto si toho tento rok tolko prezil.. akoby na to zabudali... a lahko sa podaktorym co nemaju ziadne starosti hovori, ze nebud taka pesimisticka, tes sa zo zivota a podobne..
mna sa vzdy velmi dotkinali poznamky na moju postavu a pred svadbou minuly rok som bola na seba velmi hrda za to co som za rok dokazala, a teraz som vlastne sklamala sama sebu, a to si vytykam, ze som dovolila aby som takto skoncila s tolkymi kilami... mohla som byt na tom aj horsie, ano, ale asi aj lepsie keby som mozno troska viac chcela, snazila sa, premohla samu seba, miesto depkovania pred telkou zdvihla zadok a isla cvicit.. co uz. uz to nezmenim, len sa s tym mozem zmierit, co sa asi nestane, alebo zacat znova makat a este skusit daco schudnut kym nebudem tehu..

mawiya
16. dec 2011

@monika2712 tak ti teda budem držať palčeky aj v chudnutí 🙂. Ja si tak dvakrát do týždňa poviem, že už začnem cvičiť a keď už mám ísť, tak si nájdem výhovorku. Som len lenivá. A neviem to prekonať.
A áno, ľudia sú bohužial zlí a niekedy mám pocit, že svoju neschopnosť ventilujú tým, že ubližujú. Aj ja mám veľa problémov, nemám sa komu zdôveriť, pretože ja som pre moju mamu zomrela pred dvomi rokmi. A niekedy by som tiež potrebovala "vyžalovať sa". Ale čo už. mám dobrého manžela, deti, dokonca dobrého ex-manžela 🙂. čo viac mi chýba? Bábatko bude a basta. a potom pôjdu aj kilá dole. 🙂))))

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 no moja viem ako sa cítiš, ja som pribrala ako som prestala kojiť čo je rok tiež 10 kíl a mám 72 a nijak sa ich nemôžem zbaviť, pri mojej výške 159 cm vyzerám ako riadna vianočná guľa, a tiež sa ma každý vypytovl kedy čakáme, cez leto som držala dietu aj som schudla ale potom som to pribrala naspäť takže super, rada by som si kúpila nejaký stroj na cvičenie ale sa bojím že čo ak otehotniem a ešte nebudem o tom vedieť a potratím?

monika2712
16. dec 2011

@mawiya no presne to aj mne chyba, vyzalovat sa niekomu.. mama mi bola najlepsiou kamoskou, spovednou vrbou.. ked uz nic ine, aspon pocuvala.. chyba mi.. nikto mi ju nenahradi..
dakujem ti za podporu, snad sa podari bud rychlo otehotniet alebo aspon daco schudnut.. jedno z toho urcite bude 😉 hodim tento rok cely ako je za hlavu, zacnem odznova, a snad uspesnejsi rok 😉
drzim aj tebe palceky, nech mate spolocne babatko, mozno aj dvaja sibali potom troska skrotnu, ked budu musiet davat na malinke pozor, chodit okolo neho po spickach 😉

monika2712
16. dec 2011

@rysauka no myslim ze klasicke kardio ti neublizi ak keby si bola tehu, skor nejake tazke vahy, brusaky.. ale kardio je OK, to mozes na zaciatku tehu v pohode.

monika2712
16. dec 2011

@rysauka inak ja nemam o vela cm viac, mam 167 alebo tak nejak. takze tiez nic moc s touto vahou..

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 myslíš? ja sa neviem rozhodnúť, chcela by som stac. bicykel

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 a čo ešte nespíš???

mawiya
16. dec 2011

@monika2712 ďakujem, preto som sem prišla, aby sa to ľahšie "nieslo". A moji dvaja potvorkovia neskrotnú, už plánujú ako budú s malým bábätkom hrať na počítači :D. A ak to bude chalanisko tak to bude už len sranda. Ale túžim po tom. Takže ok. Buď schudneme alebo otehotnieme. Ani jedno nie je zlé. Tak sa teda na budúci rok už začínam viac tešiť 🙂

mawiya
16. dec 2011

@rysauka no ja len tak na okraj. Ja som si stacionárny bicykel kúpila. A slúži ako sušiak na prádlo. A to som sa zastrájala že pri telke predsa môžem šlapať do pedálov. No môžem. len sa mi nekce. 🙂

monika2712
16. dec 2011

@mawiya aj ja sa uz tesim na novy rok.. bud sa opat najdem v tom ze budem cvicit a budem spokojnejsia sama so sebou, alebo sa najdem v tom ze budem tehu a tesit sa na babatko, ktore verim ze raz pride.. musi 😉

@rysauka stac.bike by som asi nekupovala. uz vidim jak by sa z toho stal vesiak na veci 😀
ja by som chcela orbitrek, by mi sem pekne pasoval do obyvacky pred telku.. ale snivajte s nami 😀 uz mam doma kadeco na cvicenie, sice nie stroje, ale vselico s cim sa da cvicit, a tiez na to len sada prach..
a nespim lebo kukam xfaktor. potom uz asi pojdem.. oci mam opuchnute od tolkeho placu dneska 😒 tak uz ledva vidim

asemilka
16. dec 2011

@monika2712 neplac... boli z toho hlava... 🙂 ja viem, ze sa to lahko hovori... ale neboj, raz bude lepsie a vsetkym okolo seba das nafrak 😉 🙂

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 ja viem, keď sa ma manžel spýtal že na čo mi bude tak som mu povedala že budem na to veci vešať a on že to by bol dosť drahý vešiak, ale stále nie som na 100% rozhodnutá,
ja som doslova nasratá tak nemôžem spať, manžel to dnes trochu prehnal na pive tak som sa naňho nafučala, bože prečo to je také nespravodlivé že chlap sa musí ísť niekde odreagovať a čo my ženy??? kedy mi pojdeme s kámoškami niekde sadnúť a spijeme sa a ony sa o všetko postarajú???

rysauka
16. dec 2011

@asemilka ale ako dobre sa potom spí

monika2712
16. dec 2011

@rysauka moja a co ti brani ist s kamoskami sa opit? 😀 😀 ale ty mas dieta, to je ine..
ja obcas idem, sice v poslednej dobe uz nie casto, ale obcas sa podari..posledne bola kamoska u mna a tahali sme do druhej rana, kazda sme vypili flasu vina.. a jak nam bolo dobre 😀 😀 a manzel bol hore a hral sa na kompe kym my sme slopali 😀

anastacia242
16. dec 2011

@asemilka jeminky..ja odpaaaadnem......to váááážne?? pár dní tu niesom a už aká pozitííívna správa...jupííííí...... sa tešííím s tebou...juchúúúúúú. gratulujem 😉 😉 😉 😉 😉 držím palčeky 😅 😅 😅 😅

monika2712
16. dec 2011

@asemilka moja uz neplacem, uz mi asi dosli slzy a dosla unava 😀

asemilka
16. dec 2011

@rysauka vies co.. ja sa rano zobudim uplne dobita..dolamana... tak neviem...
@monika2712 ja budem mat v stredu stretko s kamoskou a manzel je na nocnej 😀 rano pride a potom ideme k lekarke rovno 😀

rysauka
16. dec 2011

@monika2712 no máš pravdu bráni mi svedomie a strach či by bolo oň dobre postarané, ale najviac ma sere že som išla za nevestu aby sme boli spolu a on musí ísť každy deň aspoň na jedno pivo ☹

asemilka
16. dec 2011

@anastacia242 prekvapkoooooo 😉 dakujeme 😵 🙂
@monika2712 no ved preto, ze uz nie 😎 🙂 neboj... dnes bola zla erupcia na slnku... to stale hovori kolegyna, ked ma zly den 🙂

monika2712
16. dec 2011

Baby sice som uz zmierena s prichodom mrchy, ale aj tak.. drzte palce nech zajtra neklesne teplota.. stale mam malicku nadej. testovat zajtra nebudem, ked tam dneska nic nebolo, tak zajtra asi tiez nebude, ked tak v nedelu skusim ak bude teplota hore..

monika2712
16. dec 2011

@asemilka to teda bola.. to asi tie blbe hormony 😠

monika2712
16. dec 2011

@rysauka no tak to nie je bohvieco.. moj si da pivko doma, do krcmy nechodi.. ale on zas presedi cele dni pri kompe..ale tak aspon ho mam doma, aj ked nie pri mne cely vecer..

anastacia242
16. dec 2011

@monika2712 držím plačeky...neboj bude dobre.. 😉

asemilka
16. dec 2011

@monika2712 dnes, ked som mala potrebu sa posekat s manzelom... tak mi horovil, aby som sa ukludnila..a ja ze to neeeeeeeejde, ze to hormony za to mozu.. .a on ze aspon sa mas na co vyhovorit... 😀