icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katuch30
17. dec 2011

@mukesina Ahooojky, dufam ze sa ti dobre tehulkuje zatial aj ked nepotvrdene 🙂 Ja mam dalsiu kontrolu 4.1. kedze poobede odchadzame potom na lyzovacku nechcela som to podcenit...tento vikend relaxujeme v Patinciach az mam vycitku ze pred vianocami takto lenosiiim 🙂

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 moni est eneveseja hlavu, pozri teplotka je stale hore. Niektore baby vobec ziadne priznaky nemaju. Kamoska moja nevedela do 3 mesiaca ,ze je, mrchu stale mala,len v tom 3 mesiaci uz citila, ze nieco nie je v poriadku a bola tehu 😉

mukesina
17. dec 2011

@katuch30 moja teraz ti je dopriate lenosit 🙂 , ja v celku dobre, len uz asi 3 den rano citim zaludok a niekedy aj vecer 😒 . Hlavne ekd si spomeniem na jedlo tak mi nie je najlepsie 😝 .Tak mas pestre vianocne obdobie. No ja idem az 27. 23 letime domov a ten let 5,5hodinovy uz teraz sa mi tam nechce ist sediet 😒

monika2712
17. dec 2011

@mukesina vies ja sa bojim ze budem sklamana alr odplakala som si to uz vcera tak uz ked pride budem asi Ok ale hlavne nech uz viem lebo to cakanir ma ubija, dnes sa nejak neviem zobudit, treba nam ist na nakup a ja sa neviem odtrepat od telky, chcelo by to kavu ale nejak sa bojim si ju aj dat co ak nahodou..

asemilka
17. dec 2011

@mukesina ja som tiez rada spala na bruchu... ale teraz sa mi dobre lezi aj na boku, ked si pod seba podlozim paplon. 🙂

mukesina
17. dec 2011

@monika2712 no to cakanie je najhorsie, u mna to iste, tiez cakam na prve vysetrnie. odpocitavam dni. NO ja zase vzdy by som chcela len spat. No rychlo som precitala vcerajsie prispevkyt.Juuuj ale este nic nie je stratene moja.Chod na nakupy moja, ze si odventilujes hlavu.

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 ja som prestala kavu pit... ale teraz ficim na ricore 😀 skus si kupit na tom nakupe 🙂 je to dobre v kazdom pripade 🙂

mukesina
17. dec 2011

@asemilka ja skusam hocijak, ale nie a nie najst dobru polohu. Juuuuj takze vo stvrtok uvidis malu fazulku 😉 😉 . Aj ja uz chcem vidiet. Len na ten let dlhy sa netesim 😒

asemilka
17. dec 2011

@mukesina no ... vela toho este neuvidime... to bude len zaciatok 6.tyzdna... ale lekarka povedala, ze by sme uz mali zacat nieco robit 😀 tak sa veeeeeeelmi tesim, ako mi budu brat krv ☹ nemam to rada. nikdy mi nevedia najst zilu.. a potom to boli ako slak... ale tejto sestricke sa to dari aspon tak, ze nemam ziadnu, alebo len malu modrinu 🙂

katuch30
17. dec 2011

@mukesina...asi som uplne nepochytila ze presne zijete ☹ Takze uz ta navstivili nevolnosti? ja som v pohode, musim iba castejsie a menej jest 🙂 Inak v noci sa budim ze ma boli brusko alebo dnes dokonca ze by som nieco zbodla 😉 Ale odolala som......to je pekne ist asi na vianoce domov....ja som tie zila v zahranici a bolo to najkrajsie ked som prisla domov za rodinkou 🙂

mukesina
17. dec 2011

@asemilka bude uz vidiet malicku fazulku 😉 😉 ani ja nemam rada ked mi beru krv 😒 Ja v pondelok musim svojej zavolat, ze ci ma medzi sviatkami otvorene. Len skoda, ze na zaciatku robia vysetrenia zvnutram ja to taaaaaaaaaaaaaaaak neznasam ☹

mukesina
17. dec 2011

@katuch30 No teraz sme na Gran Canaria, ale ja uz ostavam doma, manzel 6 odchadza naspat ☹ .ANo nevieme sa dockat.Manzel sa nevie dockat ako to oznami doma rodicom aj nasim 😉 .No obcas na mna pride take,ze zdvihnutie zaludka 😝 .No aj mna obcas este zaboli brusko, halvne ked mam mooooc plny mechur a sa vycikam tak vtedy.

katuch30
17. dec 2011

jeeej tak to nebude v noci jedlo ale tiez ten mechurrr....lebo tiez to vzdy pride ked sa vycikam 🙂 to je fajn ze si mozeme takto povymienat starosti, radosti a niekedy aj bolesti 🙂))) Hmm Gran Canaria z teplucka by sa mi asi do vetra sem ani nechcelo 🙂 a kedy manzel pride za tebou a budete spolu? lebo to musim byt velmi silna ked ho takto pustis 🙂

asemilka
17. dec 2011

@mukesina ja vysetrenia nemusim vseobecne... ja si to u lekara vzdy odtrpim 😀 a to mam dobru doktorku 😀 inac moj manzel tiez spriada plany, ako to povie.. hotove scenare 😀

mukesina
17. dec 2011

@katuch30 on tak uz 5 rokov pracuje 😒 ,Ked si nasiel super pracu za super prachule, u nas by tazko tolko zarobil. Nic ine neostava ked ja som nezamestnana a tak skoro ani zamestnana nebudem teraz, tak musi chudacik on pracovat.No mal by prist az tese pred porodom ☹ ,Ale vcera nieco hovoril, ze pride aj na velku noc. No je tu mooooc teplucko teraz je tu 30 stupnov,Najviac sa toho bojim ako vystupm v BA, ze zamrznem.

mukesina
17. dec 2011

@asemilka no aj moj, ked budeme u mojich, ze ked nic nebudem hovorit, ze on sa rad podujme toho 😀 😀 .On uz nevydrzal tak sa pochvalil tu v praci tak ked ma stretnut tak uz gratuluju.Skoro som ho zabila ke dprisiel domov.

asemilka
17. dec 2011

@mukesina no co mal chutatko robit, ked sa tak tesil 😀 a oznamenie novinky ja rada necham nanho. on si to uziva 🙂

asemilka
17. dec 2011

neverim... vonku vylieza slnko... 🙂

asemilka
17. dec 2011

co ma budiiiiiiiiiiiiiiiiis... 😀 chcela som vam odfotit lizinu specialnu polohu pri spani, ale prebrala sa a pohla sa..

mukesina
17. dec 2011

@asemilka aj ja rada necham na neho, nech sa on vykeca 😉

monika2712
17. dec 2011

Baby vy ste tu toho stihli popisat, my ideme do rakuska na nakup, dala som si nakoniec normalnu kavu lebo ta migrena a zavrate nejak neustupovali,asi nizky tlak dneska... a teraz je mi trocha divne, ako by mi busilo srdce.. 😕

asemilka
17. dec 2011

idem ja medovnicky piect. kym sa moja sipkova ruzenka zobudi, budu hotove a mozme ist na chvilu von 😉 🙂

jasin
17. dec 2011

@monika2712 prepac ze az teraz ti odpisujem ale nestiham.. asi najlepsie by bolo keby si mohla ludi ignorovat ale to sa neda.. jednoducho sa skus vyhovorit na to zemas za sebou tazke obdobie ze sa stresy spravili svoje 😔 .. ale skus sa menej trapit, sama vies preco to je tak a nech sa blbe reci ludi netrapia.. prestanu riesit tvoje kila najdu si neico ine do coho budu rypat 😔..

jasin
17. dec 2011

@asemilka potom posli medovnicky 😉

jasin
17. dec 2011

A inak ahojte.. po 11od toho vsetkeho mam cosi "lepsiu" naladu.. teda lepsiu ako lepsiu.. s rodicmi sa nerozpravam ignoruju ma.. Vianoce stravime s Jankom a jeho tazko postihnnutou maminou a opatrovatelkou, takze upratujeme presuvame nabytok atd aby sa stal byt aspon trochu bezbarierovy, k tomu mame dnes firemny vianocny veceriok..od vcera navyse picham inzulin 😒 vsetko sa na mna sype a cim dalej tym mam viac pocit ze aj keby mal den 100hodin tak nestihnem ani polovicku z toho co chcem..som rada ze po vianociach odchadzame na dovcu..

asemilka
17. dec 2011

@jasin ked ich manzel vsetky nepoje 😀

jasin
17. dec 2011

@asemilka schovaj ich pred niim..

mukesina
17. dec 2011

Babyyyyyyyyyyyyyy, vsetko co navarim zjem az jeden den a na druhy ked si na to spomeniem je mi na zvracanie 😒 😒 😒 .Vcerajsie rizoto islo do kosa.Keby to manzel vedel tak ma asi zabije.Urobila som si rychlu sackovu polievku 😀 aspon nieco dam do pusu.Nie je mi zle , len ked si na nieco spomeniem 😝

monika2712
17. dec 2011

@jasin pocuj moja, a ty mas teraz akoze normalnu cukrovku ci ako to je? lebo viem ze si mala tehotensku ci co, alebo ako to je?
no ja som uz naspat z rakuska, a som uplne KO.. dneska sa proste neviem prebudit, takze zapnuta telka, hori v krbe a idem podriemkavat pri filmoch a vecer uvarim mrkovu polievku, ktora mala byt na obed, ale miesto toho sme si dali hnusny kebab v hainburgu pred obchodmi 😖
inak stale citim podbrusko, ale to je asi jedine co citim.. zajtra mozno skusim znova test,alebo pondelok, ak bude teplota stale hore.

monika2712
17. dec 2011

@mukesina dnes je uz lepsie, sak som si poplakala, tak uz neriesim, len stale cakam ze ako dopadnem tento cyklus.. stale inak obcas citim pravu stranu.. vlastne uz od ovulky, netusim co to ma byt..