icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 aaaaaaaaaaale niiiiiiiiiieeeeeeeeee... ☹ ved teplota vyzerala slubne..

monika2712
17. dec 2011

@asemilka nechapem, asi nestihla klesnut, ked mi to zacalo az teraz vecer.. porazi ma.. najviac ma sere to ze mam zase kratsi cyklus.. uz sa nemozem na nic spolahnut.. 😠 ach jo, sklamanie.. aj muz je sklamany.. nestihli sme tento mesiac ani sexovat okrem plodnych dni a mali sme to v plane zajtra, kedze dnes mam tu migrenu.. tak ani to sme nestihli. uzasne.. ach jo.. nech uz je radsej januar lebo toto bude velmi zle obdobie pre mna 😠

monika2712
17. dec 2011

Este ze som sa vcera vyplakala.. teraz sa mi uz neda.. aj keby som chcela.. strasne som nastvana... uz prestavam verit ze to niekedy vyjde.. ☹

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 ale aspon mas perfektne predsavzatie do noveho roka... zacat vsetko odznova a lepsie, ako kedykolvek predtym 😉 🙂

monika2712
17. dec 2011

@asemilka hmm.. alebo skor, prestat riesit, zacat chudnut.. a zmierit sa s tym ze mozno sa to nikdy nepodari. a este poslat muza na spermiogram..

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 to sme si aj my mysleli... a ked sme sa vyprdli na vsetky tie reci okolo toho, tak sa zadarilo...

monika2712
17. dec 2011

@asemilka idem spat, je mi na nic. dobru nocku.

asemilka
17. dec 2011

@monika2712 bru noc 🙂 a neboj, bude uz len lepsie. zajtra zacni pit alchemilkovy caj kazdy den az do ovulky. podla mna mne pomohlo toto 🙂

esmemia
17. dec 2011

@asemilka
@monika2712 No ja som ho pila tento mesiac tiez az do ovulky a podla mna mi posunul ovulku a aj cely cyklus,tak uvidime co bude buduci mesiac :D

@monika2712 Moja nebud smutna,budeme sa povzbudzovat spolu

asemilka
17. dec 2011

@esmemia ja som mala taky problem, ked som zacala brat listovku 😀

esmemia
17. dec 2011

@asemilka no ja som listovku prestala brat,lebo dovtedy som mala 30 DC a ako som ju zacala jest tak bum,hned prvy mesiac 35DC ako hruza a teraz som ju prestala brat,tak sa to pomaly upravuje,tak som zvedava na finalnu dlzku cyklu.Uvidime no...mam ale este v zasobe dve balenia,tak ked raz konecne otehotniem,tak zacnem brat hned ako to zistim

monika2712
18. dec 2011

@esmemia aj mne to asi posunulo cyklus, mala som sice super kratku mrchu, ale skoru ovulku.. inak som 14dpo dneska, takze v podstate prisla dobre, aj ked este sa mi to nerozbehlo poriadne, ale teplota 36.8, takze riadny pokles a ku veceru uz to bude urcite v plnom prude...
som si zas rano poplakala pri mm... som hrozne sklamana, znechutena... nemam uz chut na nic. ☹

linuska1
18. dec 2011

@monika2712 monika hlavku hore.. raz sa nam to musi podarit..

monika2712
18. dec 2011

@linuska1 no raz.. lenze kedy, ked budem 35? ja uz nevladzem cakat.. nebavi ma to..

asemilka
18. dec 2011

@monika2712 moja, vsetko chce svoj cas. nikdy nie je dobre, ked tlacis na pilu... skus to ako ine baby tu.. neriesit, nemerat, nesledovat sa. ked chces, zacni cvicit... uvidis, psychika sa trosku upokoji a ani nebudes vediet ako a budes tehu 🙂

monika2712
18. dec 2011

@asemilka no vies, ja som to uz niekolkokrat pisala.. ze pri nasej intenzite milovania sa otehotniem tak za rok.. plodne dni mi furt vychadzaju cez tyzden, kedy na to ani jeden nemame chut.. takze ono sa to velmi neda neplanovat, nesledovat.. lebo to by som sa fakt nedockala.. ale skusim tento mesiac zvolnit ak to pojde.. a v januari pojde muz na vysetrenie.
prepacte, nebudem tu kazit nedelnu naladu mojimi depkami, ale pre mna tento rok ako zacal tak aj skonci ako jedna velka tragedia..

asemilka
18. dec 2011

@monika2712 kludne sa vyrozpravaj 🙂 je to lepsie, ako dusit vsetky problemy v sebe

linuska1
18. dec 2011

@monika2712 pocas plodnych si skuste vybrat tyzden dovcu... a vypadnut niekam.. napr. do tatier... vypnite .. a venujte sa sebe.. oddychnut si... a uvidis ze sa zadari...

monika2712
18. dec 2011

@linuska1 no to ti bohuzial nemozme dovolit obaja, ja mam sice kopec nevycerpanej dovolenky ale muzovi ju musia schvalit a este stale nevie ci bude medzi sviatkami doma, a zas neda sa to robit kazdy mesiac, chceme ist ma vylet na dva dni medzi sviatkami ked dostane volno ale tak neverim velmi ze to pomoze, ja uz neverim nicomu.

linuska1
18. dec 2011

@monika2712 myslela som v januari.. februari.. napr. nam sa podarilo cez zlavomat ist na tyzden do tatier.. s polpenziou.. traja + pes a vsetko nas to stalo 4500 Skk.. na cely tyzden... ale nemusia tobyt tatry.. vsak hocikde.. nech si aj manzel oddychne.. ja tiez dnes cakam mrchu.. aj ked je 26DC.. a ja mam povacsine 25 DC.. ale min cyklus som dostala az vecer.. takze sa mi to trosku posunulo.. a dnes urcite pride.. uz mam boli brucho.. a zozrala som velku cokoladu... co je u mna prvy priznak..🙂) tiez som z toho sklamana.. ☹ ale nic ine nam neostava .. len sa snazit dalej..

monika2712
18. dec 2011

@linuska1 ani ja ani manzel si nemozme dovolit planovat tak velmi dopredu.. nemame taku pracu ze sa mozme hocikedy vziat a odist..

monika2712
18. dec 2011

@asemilka moja toto uz dneska neni ze vyrozpravanie sa.. ja sa hnevam na cely svet, na vsetkych a vsetko. na cely moj zivot, na to jak sa mi vsetko dosralo tento rok.. nemam ziadnu motivaciu ist dalej, snazit sa dalej... nemam ziaden svetly bod v mojom zivote. nic.. len smutok a beznadej.

asemilka
18. dec 2011

@monika2712 utapat sa v slzach ti nepomoze... to viem z vlastnej skusenosti....

monika2712
18. dec 2011

@asemilka neutapam sa, uz nie.. len sa fakt hnevam na vsetko a vsetkych..

asemilka
18. dec 2011

@monika2712 ja ked som taka, tak upratujem... hned sa vsetko blysti 😀 aspon tak miniem prebytocnu energiu..

monika2712
18. dec 2011

@asemilka no uz sa stalo 😀 vyluxovane, obed navareny.. idem do vane, muz este umyje dlazky, o hodinu dve tu mam svokrovcov, tak za sa pretvarovat, dufam, ze to nebudu dlho nech mam svaty pokoj dneska. nemam na nich vobec naladu. 😖

linuska1
18. dec 2011

@monika2712 si nemozete ani naplanovat dovolenku?.. u nas je to prave naopak.,.. cim skor sme
povedali tym je to v pohode.. nam nedavali ked sme chceli za 5 min 12... myslela som to v dobrom.. aby ste si oddychli.. vsak ste unaveni z prace... aby ste sa uvolnili.. vysli zo stresu.. a venovali sa len sebe.. proste len vybehnut zo stereotypu.. sa nestresuj kvoli tomu kazdy mesiac..vsetky sme smutne ked mrcha nakoniec predsa len dojde.. ale skus to brat tak ze to predsa nebola posledna ovulka v zivote... verim monika.. ze sa nam to podari. treba mysliet pozitivne.. ked nie teraz.. tak neskor..

linuska1
18. dec 2011

@asemilka a ty moja ako sa citis?. .pohodka?.🙂

asemilka
18. dec 2011

@linuska1 no ako sa to vezme 😀 dnes som chcela varit na veceru az... manzel spi po nocnej. ale este som sa nedokopala do toho pecenia, tak som dala aspon obed/veceru varit... a nejako sa mi tam v tej kuchyni zaludok dviha... pohlad na surove maso to vsetko spustil...

monika2712
18. dec 2011

@linuska1 manzel ma od novembra nahlasenu dovolenku medzi sviatkami a dodnes mu ju nechvalili, lebo proste moze sa stat ze daco do vianoc nestihnu urobit a budem musiet 27teho prijst.. v januari nemoze vobec, lebo uz maju nahlasenej kopec roboty.. a ja mam tiez obmedzene moznosti, kedze ma momentalne nema v praci ani kto zastupit..
oddych potrebujeme obaja ako sol tento rok, ja nastastie aspon cez sviatky nerobim, a mam aj kopec dovolenky este, ale muz nie.. takze neni to take jednoduche ☹