Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@zuzanageratova,jaaj tak to potom nic z paradajok🙂tak potom vela masa,to je zdrave a chlapi ho maju radi,ten moj je schopny si o desiatej vecer robit rezen🙂
@zuzanageratova az tak to tí manzelia beru? ze sa musia o nas delit? som zvedava co ten moj, ako to bude brat
@frca No ten moj mi vcera o 23hod vravy maminka nemame nieco sladke?jogurt cokolada pikao zmrzlina cipsy a keksy vsetko ziedol a zahlasil vecierku uz zavreli 🙂 som s neho nechapala...normalne sladke neje 🙂 zevraj aby nepribral 🙂
@zasha To vies som bola stale s nim on bol stredobod pozornosti 🙂 je taky pritulny macko..a zrazu som po porode venovala svoj cas malej a namho som bola zla lebo som bola nervozna to vies nevispana vsetko ma bolelo...
@zuzanageratova,ach ti chlapi,ale zasa co by sme bez nich robili🙂
@zasha nehovorim ze aj ten tvoj to tak bude brat..trvalo to asi 2 tyzdne kym si na to zvikol...vysvetlil mi to tak ze sa citil ako na druhej kolaji...sme sa o tom bavili a vsetko bolo ok
@frca tak tak ked ho milujes nieje co riesit! 😀
@zuzanageratova ani ten nemusi???:D zatialsom nasla,ze maju namiesto slipov nosit trenkosky a jest vitaminy Zinok, lecitin, vitamin A, a vraj aj kalerab :D
@esmemia no nosy boxerky no on celkovo neje zeleninu vzdy mi povie ,,čo jech jo truš!trove nežerem! 😀 to vzdi jeho dedo vravel sa to nanho nalepilo 🙂 nee to on ananasik si da a potom tie keci..nepznas te keci z ananasom?
@zuzanageratova nie nepoznam :D...no chlapi su niekedy prieberavejsi jak deti
@esmemia no tak to mu hovorim stale 🙂 vanesska spapa vsetko co navarim no naseho tatinka som si este zaslobodna rozmaznala a teras na to doplacam 😖
@zuzanageratova to rozmaznanie poznam aj ja na to teraz doplacam 😖
@esmemia no co uz 🙂
@zuzanageratova No tak ja stale dufam,ze ked sa raz nieco vyvrbi,tak mi to vsetko odplati a postara sa o mna on 😀
@esmemia 😀 nechcem ti kazit iluzie 🙂 ale v kutiku duse na to verim ze to tak bude 😀 prave dosiel z roboty tak sa idem onho postarat 🙂
@zuzanageratova vsak snivat mozem 😀 ...tak utekaj moj sa hra :D
@esmemia no tak som tu zase mi oznamil ze sa ide pozerat na telku tak som dopadla..
@zuzanageratova no tot chlap :D,ale nieasi sa chce zrelaxovat 😉...ja uz pojdem spinkat,lebo zajdra idem trosku viac riadit ...dobru nocku prajem,nech sme fit
@esmemia dobru 🙂
@zuzanageratova 😉 😵
@mima1983 no...ci si si ublizila nezistis, lebo ak by si otehu a nedajboze potratila, tak v nemas sancu zistit v takomto skorom stadiu ci uskodili bylinky, alebo sa plod zle zalozil a priroda to vyriesila po svojom alebo to bolo kvoli niecomu inemu (jedine ze by si si davala robit geneticke vysetrenia a nieco ti zistili, napr trombofilne mutacie a pod, ale stale ti ostanu dve moznosti), takze istota nie je nikdy...ale verim, ze to je ok, zas by si sa tym cajom musela doslova zlievat, aby to bolo evidentne
ahojte kocky dlho som tu nebola kopu roboty ale aspon vas citamd ens mala dojst mrcha zatial nedosla tak uvidime na teste slabulinky duch ale nejdem sa tesit lebo viete ako aj minuly mesiac mi ten sprosty rapidclear ukazal tehu a nist z toho nebolo hadam ten mamatest nesklame a keby ja o mesiac skusime znova 😀
moj muz miluje paradojkovu a vsetk oco s maskom a paradajkami suvisi
@zuzanageratova ahoj tak co dalsia skalicanka???? byvate dole na triciatku ze?
@janka9898 no 🙂 byvali sme ale uz nee byvame v cupli..

@esmemia ok len nenapis ze ananas 😀