Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@linuska1 no bohuzial svokra nas napad ze budeme samy dvaja zrusila, ze to ako si predstavujeme, a muz jej to prikyvol, mne by uplne stacilo keby sme boli sami, hlavne s mojou tohtorocnou naladou na vianoce... ja nechcem kazit naladu aj im, tym ako sa budem tvarit, ale svokra si to neda vysvetlit, a ked je muz na jej strane tak co mozem?
@monika2712 ja som tiez chcela, ze budeme tieto vianoce sami dvaja... ale manzel mi to zrusil, ze on chce ist k nasim... 😒 nie ze by mi tam bolo zle... ale on si bude cely den vyjedat kolace a ja upratovat a varit... to mozem robit aj doma...
@asemilka hm.. tak ja to budem mat bez roboty ale za to s ludmi s ktorymi neviem vychadzat.. 😠 pretvarovat sa, trpiet to tam.. ach jo.. asi dnes mame tichu domacnost po tej hadke.. muz si ani nevsimol ze som bola vonku..
u nas sa to riesilo na prve vianoce.. ja som chcela pohodlie doma.. vsak su sviatky.. ked zahlasil ze chce ist.. tak som povedala ze nech ide.. ze ja sviatkujem doma..ale to som vedela ze ma samu nenecha.. 🙂 do poslednej chvile cakal.. no ked videl ze so mnou nepohne.. tak volal jeho rodicom.. a odvtedy sme domka.. a keby ma aj nechal doma a on isiel.. ani by mi to nevadilo.. lebo vianoce uz pre mna prestali byt vianocami.. mala som to ako vsedny den.. teraz je to uz ine.. vianoce robime kvoli malej...🙂
@monika2712 ja takto nemozem vystat svojho otca... uz teraz viem, ze zase spravi nejaky problem... a to sa mi tam uz vobec nechce ist... mamina s jednou sestrou su doobeda v robote. pridu okolo jednej. manzel bude ospaly, lebo bude po nocnej... a najmladsej sestre sa velmi do roboty nechce... a ja budem krepa a zacnem nieco robit, lebo mi bude luto maminy, ze pride z roboty a zase sa ma ponahlat rychlo nieco robit... a otec je bez roboty, len lezi doma a robi nervy...
@linuska1 ved prave, ani ja uz nejak extra vianoce neberiem teda, predtym to bolo kvoli mame, ta ich milovala, rada a skvele piekla.. teraz.. co mam z nich? nic.. tak preco by sme si nemohli urobit doma salat a rybku a spravit si vianoce len my dvaja v pohodli nasho domceka, s kocurikom, pozerat spolu rozpravky, nepocuvat ufrflanych starcov... ?? 😖
@asemilka no tak to chapem.. to zas moj svokor uz je na dochodku a vsetko len kritizuje, frfle.. vsetkych buzeruje, chova sa ako hulvat niekedy, furt je najmudrejsi, tie iste story 300 krat dokolecka.. trapne vtipy.. no co ti poviem.. otras.. si budem trieskat hlavu o stenu uz po pol hodine .
@monika2712 tak to skus potom ked vychladnete vysvetlit muzovi.. snad pochopi...
@asemilka veru.. minuly rok bolo este skoro.. ale tieto vianoce si snad uzije.. ale tie buduce.. uz budu super. lebo bude uz vsetko vnimat.🙂
ma porazi.. z mojho cyklu.. nedost ze sa mi ovulka zo 16 dna oneskorila a prisla az 19 den.. tak este sa mi asi aj mrcha posunie... to bude urcite z tych vitaminov a kys.listovej... brucho ma nenormalne boli.. uz pol dna... aj ked vsetko zle je na nieco dobre.. aspon sa mi cyklus zase upravi na tych 28 dni...a predlzi sa mi lutealna faza... 😎
tak... a mam poriesenu dilemu... kedy cez vikend ist k nasim... a dohodnut sa na vikend... mamina prisla k nam na kavu 😀
baby dnes sme s manželom robili ťuťumuťu a od vtedy ma strašne bolí brucho, čo to može byť??? som lem 6 DPO to fazuľku ešte nemožem cítiť
@rysauka no tak to netusim, ale zahniezdenie 6dpo by uz byt mohlo..
@monika2712 a keby si manželovi vysvetlila ako sa ti tam strašne nechce ísť a či by sa jemu páčilo keby si ho do niečoho nútila a či chce aby si bola celý ten čas u nich nešťastná že by si tam trpela a nebavila sa, možno by to pochopil a nakoniec by ste ostali doma, skús to, budem držať palce
@rysauka no to asi nepojde, lebo minule vianoce boli nasi u nas, a tiez nenamietal.. nechcem sa s nim hadat, ta dneska hadka uplne stacila.. uvidim este ako sa to vyvinie cez tyzden, jak sa budem citit hlavne 24teho, idem este s otcom na cintorin za mamou.. tak uvidim aj otec ako na tom bude, ci nepojdem radsej s nim k bratovi.. muz to hadam pochopi a svokra nech sa .... je mi to jedno..
@monika2712 no tak ste boli doma, nie u vašich, tak aj tieto vianoce chcete byť doma, nerozdeľujte sa ste predsa manželia, to nerob
@rysauka nechcem sa rozdelovat, ale asi sa budem lepsie citit s otcom a bratom, ktori budu rovnako smutit ako ja, a nebudem sa tam musiet pretvarovat jak u svokrovcov... ale nechajme to tak... nevyhovies vsetkym, manzel chce byt tam, ja radsej doma alebo s otcom, takze niekto z nas musi ustupit..
baby a neviete čo je s dadula3 , asi si ju nechali v nemocnici
Ja som dnes rano bola v takom rozpolozeni, ze som mm povedala aj o tych papuckach co som mu chcela dat spolu pozitivnym testom, keby nejaky bol.. a on ich chcel vidiet.. tak som mu ich ukazala.. neviem ziadne tajomstvo udrzat pred nim ked som taka rozcitlivela.. ale videla som na nom uz vecer ked som mu povedala ze uz spinim, ze je tiez sklamany.. ☹ obaja sa trapime, lebo nevieme ani ci nie je u niekoho z nas nejaka chyba..
@rysauka no neozvala sa od vcera, tiez som na nu myslela, tak asi je v nemocke.. 😖
@monika2712 dúfam že je u nej všetko OK
@rysauka nuz v poslednej dobe je tolko potratov, kazde tretie tehotenstvo vraj konci.. tak v podstate to hrozi kazdej novej tehulke.. bohuzial, je to krute, ale nikto nevie ktora to bude.. ja len dufam ze ja to uz nebudem znova..
@monika2712 no ja tiež na to myslím, ale modlím sa aby som tak neskončila
@rysauka ja sa hlavne modlim aby som vobec znova otehotnela.. najlepsie bolo ako mi vsetci vraveli, ze to bude hned, ze ked sa podarilo na prvy krat vtedy, podari sa znova .. ze po kyrete je maternica zotavena, nachystana.. a tudle pudle.. 4 cykle v haji a nic.. 😒
babule. idem este nieco doma porobit. manzel zase isiel do nocnej... a potom haji.. a zajtra do roboty... vikend presiel,ani neviem ako..

@monika2712 neries to s horucou hlavou. aj ja som robila tu istu chybu.. nechaj to tak.. zajtra uvidis ako sa budes citit... ja prave preto robim sviatky doma. nenecham si ich nikym a nicim pokazit.. aj ked sa svokra hnevala .. zvykla si.. stedry vecer.. kazdy doma.. ja sa necitim dobre u svokrovcov.. stale som tam ako na navsteve.. slusne sediet.. nevylozit si nohy.. na 1 sviatocny sa ide k jednym rodicom a na druhy k druhym.. obmiename to . a odvtedy je klud.. ale sviatky by si mala travit s manzelom.. a nie sama.. nech sa uz rozhodnete ci doma.. alebo u nich...