icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
19. dec 2011

@ivcek straaaaaaaaaaasne vela roboty mam dneska, tak vas ani nestiham citat.. ☹

ivcek
19. dec 2011

@sandy3911
snazime...snazime..😀 resp. my hovorime, ze si uzivame...😀 😀

ivcek
19. dec 2011

@monika2712
...aha....mojaaa...tak hadam cim skor si vsetko porobis....a hlava uz neboli?

sandy3911
19. dec 2011

@ivcek sme na tom podobne 🙂

monika2712
19. dec 2011

@ivcek no tak do stredy mam toho este dost.. potom uz konecne koniec 😉

ivcek
19. dec 2011

@monika2712
ja som sa dneska dohodla so sefstvom ze buduci tyzden si mozem zobrat dovolenku....juchuuu...😀

monika2712
19. dec 2011

@ivcek no tak tu ja mam nastastie urcite, my cez sviatky nikdy nerobime, mame zavrety kancel.. len teraz sa mi toho strasne nakopili na poslednu chvilu riesim trilion veci.

gretkav
19. dec 2011

ahojte kocky..dlhsie som tu nebola, ale uz som vas zvladla ako tak precitat 🙂 gratulujeeeeem vsetkym novym tehulkam nech sa vase fazulky drzia ako kliestiky vo vasich bruskach...ja stale nic - akurat mi zajtra konci zase mrcha tak mozno sa dalsi mesiac zadari. Ak nie tak uz pojdem k dokimu lebo zatial to riesime bez pomoci.

@monika2712 neboj tie sviatky nejako prezijete a bude dobre..asi by bolo fakt pre teba najlepsie keby sa vam s muzikom podarilo na par dni niekam odist. Zmena prostredia pomaha 🙂

rysauka
19. dec 2011

čaute babule, ja by som mala upratovať svoju izbu ale malý spí tak nemôžem a ani sa mi moc nechce,
dnes som si bola zmeniť frizúru a tá koza ma tak scvakala že až, nie som moc spokojná, som bola u nej prvý a asi aj posledný raz,
inač stále ma pobolieva to podbruško, už od včera, také dlhé uhniezďovanie asi nemôže byť,či??? pekný deň

gretkav
19. dec 2011

@rysauka ahoj 🙂 uhniezdovanie trva v pohode aj dva dniky 🙂 taaaakze to kludne moze byt ono...

ivcek
19. dec 2011

@gretkav
ahoj moja..... aj som na teba minule myslela...ze ako sa mavas...😀

gretkav
19. dec 2011

@ivcek ahojky 🙂 no minuly mesiac som nejak nestihala prispievat ale uz sa polepsim 🙂 pokracujete v snazeni? ja som si povedala ze ked uz to teraz nevyslo tak buduci mesiac urcite vyjde a budem mat babo na moje narodky v septembri hehe 🙂 to by bola krasna 30tka :D

rysauka
19. dec 2011

@gretkav hej? som sa bála či to nemôže byť nejaká cysta

ivcek
19. dec 2011

@gretkav
pokracujeme....😀 akurat u nas je to zaujimave...nejde to tak, ze ovulka! -podme na to...😀
takze viac menej podla chuti - uvidime ci z toho nieco bude...😀 😀
To by bolo mile keby sa Vam podarilo septembrovcatko..😀 ja teda chcem oktobrovciatko...aby som mala tiez narodeninovy darcek..😀

gretkav
19. dec 2011

@rysauka netreba mysliet hned na to najhorsie 🙂 drzim prsty ..kedy (ne)cakas mrchu??

gretkav
19. dec 2011

@ivcek my sa tiez nesnazime len pocas ovulky. ideme na to kedy je chut 🙂 nie sme spolu kazdy den kedze mm dochadza do prace 100km a to je nejake 3 dni tam a 2 dni doma tak vyuzivame cas vzdy ked je doma 😀 snad sa raz trafime..

rysauka
19. dec 2011

@gretkav no ja mám nepravidelný cyklus ale ak by som rátala 28 dní tak 26.12. ale testnem ráno na Vianoce, aby som vedela či sa mám tešiť

ivcek
19. dec 2011

@rysauka
to by bol krasny vianocny darcek...😀 drzim paste...🙂

rysauka
19. dec 2011

@ivcek Ďakujem 🙂

ktore
19. dec 2011

@monika2712 cauko necitala som velmi forum.kedy si dostala ms?boooze tak zase musime cakat buduci mesiac.

monika2712
19. dec 2011

@ktore vcera moja prisla

ktore
19. dec 2011

@monika2712 takze bolo vcera smutno co?tusila som ze mi pride.ale do vecera ked mi neprisla tak som si robila nadeje.vecer som si pozrela krcok ale bol hore no hlieik na nom uz bol sfarbeny.idem si objednat gel ktory je na podporu oplodnenia kedze ja nemam nikdy ten spravny hlien.

monika2712
19. dec 2011

@ktore hm smutno bolo uz od piatku a to som este ani nevedela ze mi pride, ale co uz no moja, ideme dalej, zopar nas tu ostalo tak nebudeme samy

ktore
19. dec 2011

posielam vam stranku.su tam vitaminy na podporu plodnosti atd. http://www.otehotnenie.sk/

linuska1
19. dec 2011

@monika2712 moja mrcha si do frasa dava nacas.... ☹

monika2712
19. dec 2011

No baby dilema vyriesena, svokor sa vcera nasral lebo som si dovolila na neho hubu otvorit, tak vraj zahlasil ze ku nam uz nikdy nepride, svokra nestastna chce aby som sa ospravedlnila, manzel tiez na jej strane, no tak vianoce zrejme stravim doma alebo s otcom u brata, kedze tam som uz neni vitana.

monika2712
19. dec 2011

@linuska1 vidis moja zas prisla skorej, teplota dole?

linuska1
19. dec 2011

@monika2712 urcite by som sa neospravedlnovala... nech to svokor vstrebe..alebo nech nechodi... to iste sa riesilo u nas.. a neboj.... CHODIA.. u vas je to monika ako u nas na zaciatku... tiez si ich muz tak vazil ze im stale dal za pravdu.. a ja som bola ta najhorsia... presne to iste som mala... nastastie je tomu u nas koniec..

hej teplota dnes dole.. robila som si aj test.. a samozrejme biely ako sneh... :(

monika2712
19. dec 2011

@linuska1 no ako presne, oni sa vsetci k nemu spravaju jak keby bol panbozko, nikto si nedovoli mu oponovat, vsetci len sklopia usi a podradne pocuvaju a volaju to ucta! akoze on ku nam pride a hned medzi dverami nas zacne poucovat jak soplave decka a to robi vzdy a vsade, jak keby nas mal za debilov sa citim, potom mu ja poviem nech zas neni najmudrejsi a som ta najhorsia na svete, som poslala svokre smsku, ze nech ospravedlnenie necaka a ani na vianoce nech ma necaka, a ze nech sa aj jej muz nauci slusne chovat na navsteve, no mam v pazi ja o ich vianoce ani darceky nestojim, nie som na to odkazana a manzel, nuz ticha domacnost asi bude par dni ale ja neustupim

asemilka
19. dec 2011

@linuska1 mozno uz nepride 😀