Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@nufacikmi ja by som aj, ale jem len preto, ze musim ... nejak mi nic nechuti.
@monika2712 potom daj vediet, ako ste dopadli 🙂 ale urcite sa to medzi vami urovna 🙂
@monika2712 wau tak to máš super 🙂 trošku sa odreaguješ a hneď bude lepšie 😉
Ahojte kocky dlhsie dom tu nebola, nesiel nam net. Akurat som si Vas docitala.
@monika2712 ohhhhhhhhhhhhh moni to mi je luto , ze mrcha dorazila 😠 😠 😠 . Tak sa preliec, uvidis sa odreagujes a nebudes vediet a ostanes tehu 😉
@asemilka ahoj, pozeram, ze mas ten isty problem ako ja. Navarim si obed tesim sa na neho a ked pozrem je mi na zvracanie 😒 mne je nieako zo vsetkeho 😒 .Vecer mi bolo tak zle od zaludka, uz som myslela, ze pojdem...... ale nieako som to pretrpela a celu noc som trpela ☹ .Treaz je to uz trosku lepsie, ale stale ma trapi zaludok a nutkanie na zvracanie 😒 😒
@nufacikmi tak drzim prsteky, ze uz ani nedojde 😉
Baby poradte co mam jest aby mi nebolo zle? zaludok je hladny, ale neviem co si mam dat, aby som to viac este nepodrazdila.
no, tak 8 dní je dosť...Príznaky by aj boli, len či sú to tie pravé...asi pred týždňom mi začalo obdobie, že by som furt len niečo jedlo, sobotu až pondelok ma bolela hlava, dnes nebola ale skôr ako keby sa mi točila, sobotu som mala trošku tlaky v podbrušku, nedelu a pondelok ma začalo bolieť ako pri mrche, no mrcha nikde, keď prejdem viac schodov tak nevzládzem, trošku citím bradavky...takže neviem
pre dnešok sa lúčim, zajtra sa ozvem, že čo ako 🙂
@mukesina ja mam taky cudny zaludok. rano som hladna, ale neviem nic zjest. na obed si prihrievam jedlo a nechuti mi, ale od rana som nejedla, max. par soletiek... tak to zjem. a vecer som hladna ako vlk, tak by som jedla... ale zvladnem len trochu, lebo je mi tazko. a spala by som... stale... hlavne poobede... dnes som mala problem vydrzat na porade..
ahojte baby. ja som tu uz velmi dlho nebola. ako sa mate?
@asemilka
@mukesina uff, citam, ze vam byva zle. mne je nastastie celkom fajn, ale tiez sa mi menia chute a jedlo si az tak nevychutnavam. pri prvom som sa uz o takomto case trapila s celodennou nevolnostou,.
@nufacikmi zajtra ides testovat? drzim palce, nech tam mas tie 2 ciarky 🙂
@monika2712 takze idete mesiac oddychovat od snazenia? dufam, ze ti ta alergia rychlo prejde a aj s muzickom sa rychlo udobris 🙂

Caute baby, tak bola som dnes na imuno,z vyterov nic nezistili, idem este vo stvrtok na odbery na imunitu a daco este, ta nadcha bola z alergie, kedze mam alergiu na pliesne a tym ze bolo cely oktober november hmlisto, vlhko, tak to bolo presne ono... no a vyfasovala som lieky na aleriu a na imunitu - tie su trojmesacne, presne toho som sa obavala, ale tak uvidim aj podla vysledkov z testov, ze ci ich musim brat 3 mesiace alebo bude stacit mesiac.. tak ci onak.. asi sa tento mesiac snazit nebudeme, nech sa preliecim trocha, tak si vravim ze asi dobre, aspon sa od toho odreagujem, a necham to na nahodu, ak sa nahodou podari, tak sa nic nedeje, len musim hned vysadit lieky ako to zistim..
takze tak,ale budem sem chodit aj dalej, sak kde inde.. 😀
inak som stale trocha dusno, prvykrat sme prehovorili spolu az dnes rano, povedala som muzovi, ze nech sa on rozhodne kde chce byt na vianoce, ci so mnou alebo s nimi, lebo ze ja tam nejdem.. zatial sa nevyjadril.