icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
20. dec 2011

Caute baby, tak bola som dnes na imuno,z vyterov nic nezistili, idem este vo stvrtok na odbery na imunitu a daco este, ta nadcha bola z alergie, kedze mam alergiu na pliesne a tym ze bolo cely oktober november hmlisto, vlhko, tak to bolo presne ono... no a vyfasovala som lieky na aleriu a na imunitu - tie su trojmesacne, presne toho som sa obavala, ale tak uvidim aj podla vysledkov z testov, ze ci ich musim brat 3 mesiace alebo bude stacit mesiac.. tak ci onak.. asi sa tento mesiac snazit nebudeme, nech sa preliecim trocha, tak si vravim ze asi dobre, aspon sa od toho odreagujem, a necham to na nahodu, ak sa nahodou podari, tak sa nic nedeje, len musim hned vysadit lieky ako to zistim..
takze tak,ale budem sem chodit aj dalej, sak kde inde.. 😀
inak som stale trocha dusno, prvykrat sme prehovorili spolu az dnes rano, povedala som muzovi, ze nech sa on rozhodne kde chce byt na vianoce, ci so mnou alebo s nimi, lebo ze ja tam nejdem.. zatial sa nevyjadril.

asemilka
20. dec 2011

@nufacikmi ja by som aj, ale jem len preto, ze musim ... nejak mi nic nechuti.
@monika2712 potom daj vediet, ako ste dopadli 🙂 ale urcite sa to medzi vami urovna 🙂

nikol.l
20. dec 2011

@esmemia Ahojky, tak hlavne , že si ok a uvidíš čo čas prinesie...ak sa inak nedá treba vyskúšať aj iné možnosti 😉 Prajem veľa šťastia 🙂

nikol.l
20. dec 2011

@monika2712 wau tak to máš super 🙂 trošku sa odreaguješ a hneď bude lepšie 😉

mukesina
20. dec 2011

Ahojte kocky dlhsie dom tu nebola, nesiel nam net. Akurat som si Vas docitala.
@monika2712 ohhhhhhhhhhhhh moni to mi je luto , ze mrcha dorazila 😠 😠 😠 . Tak sa preliec, uvidis sa odreagujes a nebudes vediet a ostanes tehu 😉
@asemilka ahoj, pozeram, ze mas ten isty problem ako ja. Navarim si obed tesim sa na neho a ked pozrem je mi na zvracanie 😒 mne je nieako zo vsetkeho 😒 .Vecer mi bolo tak zle od zaludka, uz som myslela, ze pojdem...... ale nieako som to pretrpela a celu noc som trpela ☹ .Treaz je to uz trosku lepsie, ale stale ma trapi zaludok a nutkanie na zvracanie 😒 😒
@nufacikmi tak drzim prsteky, ze uz ani nedojde 😉

esmemia
20. dec 2011

@nikol.l dakujem moja ,ved uvidime
😵

mukesina
20. dec 2011

@esmemia tak to som rada, ze je vsetko ok, teraz sa uz len snazilkovat 😉 😉

nufacikmi
20. dec 2011

@mukesina ahoj moja, ďakujem, v to dúfam aj ja 😉 a tebe neostáva nič iné, len to pretrpieť kvôli babu 😀

mukesina
20. dec 2011

@nufacikmi no nic ine neostava, al eje to hrozny pocit, ked od rana do vecera ma len napina 😒 ,bojim sa len letu, v piatok odchadzame domov, tak dufam,z e mi aspon pocas cesty lietadlom nebude spatne.

linuska1
20. dec 2011

@mukesina drzim prsty..🙂 ja som letela z krety zo svadobnej cesty..🙂 tehotna.. ale este som o tom nevedela.. prezvracala som cele 2 hodiny..🙂 ale neviem ci to bolo tehotenstvom..alebo letom... 🙂

marcovka1
20. dec 2011

@asemilka no zvykaj si moja to patri k tehulkovaniu 😀 ale pre babo vsetko vydrzime... 🙂

mukesina
20. dec 2011

@linuska1 no toho sa bojim, ze cely let prezvracam na zachode 😝 .My letime 6 hodin . Ale nieako to budem musiet vydrzat, hlavne pre babo

mukesina
20. dec 2011

Baby poradte co mam jest aby mi nebolo zle? zaludok je hladny, ale neviem co si mam dat, aby som to viac este nepodrazdila.

linuska1
20. dec 2011

@mukesina v tom ti neporadim.. na to som neprisla pocas 8 mesiacov svojho tehotenstva.: 😀

mukesina
20. dec 2011

@linuska1 to az 8 mesiacov?ufff tak to si musela riadne schudnut. Ja id rana jem aspon suchu bagetu. Asi si pojdem kupit sackovu polievku, ze aspon nieco teplo zjem,hadam pomoze.Uz nech sme na SK.

marcovka1
20. dec 2011

@mukesina skus si dat piskoty,aby si nemala prazdny zaludok lebo este niekde odpadnes 😀

linuska1
20. dec 2011

@mukesina schudnut som neschudla..🙂 ale nepribrala som ani deko..🙂) ja som mohla zemiakovu kasu..🙂

mukesina
20. dec 2011

@marcovka1 to ze tu nemaju :( dala som si suchu bagetu a teraz si robim rychlovku, sackovu polievku, ze aspon nieco zjem.

mukesina
20. dec 2011

@linuska1 musim aj ja prist na to co mozem, len to budem jest. ALe dufam, ze na iancoe to prejde, ze si dam kapustnicu na nu mamm moooooooooc chut.

nufacikmi
20. dec 2011

@mukesina mňam kapustnica...minulý týždeň sme mali v robote,no nejako mi po nej nebolo dobre...ale ja ešte neviem, či som tehu....aaaaaa ja to neviem vydržať, do rana sa asi zbláznim

mukesina
20. dec 2011

@nufacikmi uz len chvilu a uz je rano.No to cakanie je najhorsie.Ja teraz cakam na prvu kontrou.No ja sa strasne tesim na kapusnicu a na kolace mnaaaaaaaaaaaaaaaaam. Len ci to budem jest to je este otazne. AJ vcera soms atesila na dnesny obed a dnes nanho vobec nemam chut.

nufacikmi
20. dec 2011

@mukesina však to, furt na niečo musí človek čakať 😒 takže tebe z toho vyplýva, že sa nesmieš tešiť na jedlo a vtedy naňho budeš mať chuť 😀 a kedy ideš na prvú kontrolu?

mukesina
20. dec 2011

@nufacikmi asi tak ako pises. Nic mi nechuti, teraz na silu pcham sackovu polievku aspon trosku nieco. Noja prvu kontorlu mam az 28. este dlhych 8 dni. A ako sa citis?masnieake priznaky?

nufacikmi
20. dec 2011

no, tak 8 dní je dosť...Príznaky by aj boli, len či sú to tie pravé...asi pred týždňom mi začalo obdobie, že by som furt len niečo jedlo, sobotu až pondelok ma bolela hlava, dnes nebola ale skôr ako keby sa mi točila, sobotu som mala trošku tlaky v podbrušku, nedelu a pondelok ma začalo bolieť ako pri mrche, no mrcha nikde, keď prejdem viac schodov tak nevzládzem, trošku citím bradavky...takže neviem
pre dnešok sa lúčim, zajtra sa ozvem, že čo ako 🙂

asemilka
20. dec 2011

@mukesina ja mam taky cudny zaludok. rano som hladna, ale neviem nic zjest. na obed si prihrievam jedlo a nechuti mi, ale od rana som nejedla, max. par soletiek... tak to zjem. a vecer som hladna ako vlk, tak by som jedla... ale zvladnem len trochu, lebo je mi tazko. a spala by som... stale... hlavne poobede... dnes som mala problem vydrzat na porade..

asemilka
20. dec 2011

@marcovka1 pre babo vsetko 😵 🙂
@mukesina inac, mne celkom isla cina 🙂 sice mi to nevonalo, ale nebolo mi z toho zle

rysauka
20. dec 2011

@asemilka ja som práve dopiekla tvoje škoricové sušienky, trošku ich idem vylepšiť- idem ich spojiť džemom, ale sú super, mňam 😵

asemilka
20. dec 2011

@rysauka kazdemu podla chuti 🙂 ja som ich minule namacala do cokolady 🙂

dajaja
20. dec 2011

ahojte baby. ja som tu uz velmi dlho nebola. ako sa mate?
@asemilka
@mukesina uff, citam, ze vam byva zle. mne je nastastie celkom fajn, ale tiez sa mi menia chute a jedlo si az tak nevychutnavam. pri prvom som sa uz o takomto case trapila s celodennou nevolnostou,.
@nufacikmi zajtra ides testovat? drzim palce, nech tam mas tie 2 ciarky 🙂
@monika2712 takze idete mesiac oddychovat od snazenia? dufam, ze ti ta alergia rychlo prejde a aj s muzickom sa rychlo udobris 🙂

dajaja
20. dec 2011

@asemilka kedy ides na prvu prehliadku?